- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bulursun canım.harika şeyler var.unnado ya falan da bak.Ama ben görmedim senin adamın gömleğini.Nerde hani?
Çok yakışıklı bir oğlun olacak.Dün hastanede bir bebek sevdim.Kaan.
çok tatlı bişeydi yaa.Şimdiye kadar hep kızım olsun isterdim şimdi erkek te istiyorum:))))
Şunlara bak yaaaa... çıldiriciiiiiimmm...
En sondakinin aynından görümcemin oğluna almıştım.Eşime çok benziyor velet.Benimde olsa öyle olurmuş :)))
erkekler işteeee arada bencil olabiliyolar ne dediklerini bilmeyebiliyolar...bizim gibi duyarlı olsalar ne güzel olurdu aslında.
kizlar acaip sinirligim doktor 2'den sonra cikacam dedi bense 3'te alacam sonucu petsembe gel dedi bana cok uzuldum ne yapacam ben simdi:-- -(
kizlar acaip sinirligim doktor 2'den sonra cikacam dedi bense 3'te alacam sonucu petsembe gel dedi bana cok uzuldum ne yapacam ben simdi:-- -(
Eki Görüntüle 915297
minicik bişi yaaaaa teyzeleri, inşallah bebegimin üstündeyken de fotolarını atmak nasip olur...
Eki Görüntüle 915297
minicik bişi yaaaaa teyzeleri, inşallah bebegimin üstündeyken de fotolarını atmak nasip olur...
bulursun canım.harika şeyler var.unnado ya falan da bak.Ama ben görmedim senin adamın gömleğini.Nerde hani?
Çok yakışıklı bir oğlun olacak.Dün hastanede bir bebek sevdim.Kaan.
çok tatlı bişeydi yaa.Şimdiye kadar hep kızım olsun isterdim şimdi erkek te istiyorum:))))
Şunlara bak yaaaa... çıldiriciiiiiimmm...
En sondakinin aynından görümcemin oğluna almıştım.Eşime çok benziyor velet.Benimde olsa öyle olurmuş :)))
sonuç için doktor şart değil ki
oyy inşallah o günleri de görücez bebişimmmm
Insallah canimm.bebisinn kk ya ozel pozlar verecek annesinin aldigi cicislerlee
Peki sen sonucunu doktora gostermek icinmi doktoru beklicen.saat 3 te sonucu alabilecekmisin bugun
kızlar üstündeki gömleklerle süslü şeylerle sizin kızlara asılacak oğluşum ya da oğluşlarınızı da yanına alarak kızlara takılacak ona göre yani :)
evet canim alacam sonucu aldiktan sonrada doktora goturecektim ama cikiyorum dedi...
testi nerde yaptırdın
evet canim alacam sonucu aldiktan sonrada doktora goturecektim ama cikiyorum dedi...
Eki Görüntüle 915297
sonuç için doktor şart değil ki
oyy inşallah o günleri de görücez bebişimmmm
Sonucu alcaksan dr a gerek yok canim buraya yaz sen sonucu yeter)
nasil yani canim ben hic anlamam ki ama ilk defa yaptiriyprum ne yazarsa sonuc pozitif cikar???!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?