Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

blazemmmmmm yeni döngü yeni döngüüüüü... regli böyle düşünelimmm... ben iyiyim kukucanım yum aşamasıne girdim sayılırrr... bakalım neler olacak

canım inşallah güzel haberlerle gel... yılın son bebeği senin ve elamın bebeği olsun inşallahhhh
süt içtim geçer diye bekliyorum inşallah.. dışarıya çıkıp biraz yürüdüm çok soğuk geri döndüm.. canım hiçbişi de yemek istemiyor.. ilerleyen saatleri bekliyorum canım:26::26:

güzel annemm noldu sana ya... hava alınca iyi olur sanki... çubuk kraker al iyi gelir

anladım canım o zaman 7 hafta diyelim net olsun..owww 7 haftada çokmuş nasıl dayanırım ben..bu arada geçen bir arkadaşımızda yavaştı kalp atımı ama gayet saglıklı sen sakın korkma

anladım canım o zaman 7 hafta diyelim net olsun..owww 7 haftada çokmuş nasıl dayanırım ben..bu arada geçen bir arkadaşımızda yavaştı kalp atımı ama gayet saglıklı sen sakın korkma

valla beklemek cok zor canım nası saklıcan kı :)) canım hastanenın 3 kat cok yuksek merdıvenlerınden cıkmıstım baya bı cok yoruldukk acaba dıorum o yuzden yavas cıkabılır mı kalp atısı dıe aklımada gelmıyor degıll

kızlar yeni yıla son saatler yeni gelen yıl hepimize önce sağlık ,huzur,bebiş, para ve kv'lerin yüzünü görmeyeceğimiz bir yıl olsun..

PSİPSİKOMMMM kız seni bugün rüyamda gördüm bana hamile olduğunu ve ikiz olduğunu söylüyodum. bende sana bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylüyodun..hadi bakalım yeni yılın ilk aylarında müjdeyi verirsin inşallahhhh

DENİZASKER sen hamile değilmiydim canım geçen ay müjdeyi vermiştin ne oldu ben kaçırdım galiba kimyasal gebelikmiydi yoksa

aaama yptgı cok ayp olms pat dye ole denrmı dengesz gbı bosver cnm bnm ya uzlme degmz

nasıl takmıyım cnm ya düşük yaptığinda kendisinden daha çok ağladım üzüldüm çok dua ettim işallah bi daha olurda böyle şeyleri yaşamaz diye hayırlı evlatlar nasip etsin diye çok üzüldüm kırıldım hiç beklemezdim bunu sanki kendi hamile ben deyilim diyemi yapıyor ne

dün işyerinde parti vardı millet içti olan bana oldu canım ya.. geceden beri hiç keyfim yok canım hiçbir şey istemiyor.yemesem daha iyi aslında midem rahatlasın azcık sonrasında inşallah yiyebilirim.. hava da alayım yürüyeyim dedim ama çok soğuktu geri döndüm. hayırlısı ile geçecek inşallah...

ondandır canım yorgunluk iyi gelmez bide tatlı yüklemesi yapda gir ultrasyona tamam mı.. doktor arkadaş demişti bana..

evet canım kimyasal oldu malesef.. bu ay yine beklemedeyim hayırlısı yeni yılın ilk bebiş haberini ben veririm inşallah

iyi ki doğdun canım nice senelereeeeee

bak şimdi ben hep demiyormuyum ikiz diyeeee

evet canım kimyasal oldu malesef.. bu ay yine beklemedeyim hayırlısı yeni yılın ilk bebiş haberini ben veririm inşallah
cunku aşırı yuksek ve coktu merdıvenler canım bıda asansorle cıkaım en ıyısı :)) aaa cok saol canımm yapaım bu persembe tatlı yuklemesııı :))
iyi ki doğdun canım nice senelereeeeee

bak şimdi ben hep demiyormuyum ikiz diyeeee

çok teşekkur ederımmm canımm benımm

aaama yptgı cok ayp olms pat dye ole denrmı dengesz gbı bosver cnm bnm ya uzlme degmz

sevmesem değer mesem hiçte umrumda olmaz bundan sonra olmayacak karar verdim takmıycam it ürür kervan yürür misali beni sevmeyeni değer vermeyeni ben hiçte sevmemde değerde vermem ağzımıda bozdum onun yüzünden şimdi hep bunların yüzünden stres yapıyorum reglimin düzeni bozuluyor kısçeler ben çok hasassımdır çok çabuk kırılırım ağlarım adım nazlıya belkide ona çektimm

oyy oyyy pis kadın ya.. canım benim nolur unut onları Allaha havale et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…