Ay çok güldüm. Bence de vermeseymiş.
Çok şükür iyiyim bebeğim. Bi sıkıntım yok. Regl olmam dışında. Sen nasılsın kukucan?
Ben mazur görürüm canım benim. :13::13::13: Gözümden kaçmış olabilir. Bu ara çok giremiyorum. Ama çok seviyorum hepinizi.
hemde cok heycanliyim hop oturup hop kalkiyorum:)ayyyy canim insAllah benle olurda Bu gune kadar aldigimiz en guzel en ozel ve en mukemmel hediye olur esimle bana :):):)ama genede ben hep Rabbim hayirli evlat verecekse hamile oldugumu ogrenegim diyorum aminnn....
süt içtim geçer diye bekliyorum inşallah.. dışarıya çıkıp biraz yürüdüm çok soğuk geri döndüm.. canım hiçbişi de yemek istemiyor.. ilerleyen saatleri bekliyorum canım:26::26:
canım ben cumartesı gıttım 6+6ydı doktor kalp atısına baktı ılk bas 99 cıktı sonra 105 cıktı. doktor kalp atısını yavas buldu. sonra da 1 bucuk mılımın kalp atısını duymaya calısıyoruz normal dedı . bu persembe bıda gıdıcem canım işte 6 - ncı haftalarda falan canım netten arastırdım bazıları 9 haftada bıle duymus
Yaa kızlar öğleden sonra resmi tatil falan değil dimi
Nice musmutlu yıllaraaaaaa...
anladım canım o zaman 7 hafta diyelim net olsun..owww 7 haftada çokmuş nasıl dayanırım ben..bu arada geçen bir arkadaşımızda yavaştı kalp atımı ama gayet saglıklı sen sakın korkma
enfeksiyon tamanen geçmedi ama azaldi canim.... Iyiyim canim bugun hava iyi bi kuafore gideyimde böyle fırça gibi kaslarla biyik operasyonu yaptirayim
cnm çok sıkkın kızlar elltim bir aydan beri beni aramıyordu hep ben arıyordum biraz önce ben aradım napıyosun dedim çok kötüyüm dedi geçmiş olsun dedim hamilleliği zor geçiyor gebe olduğunu öğrendiğinden beri beni aramıyor aramız çok iyidir 2 günde bir konuşurduk telde 1 saat boyunca o derece iyiyidi beni neden aramıyosun farkında olmadan seni kırdınmı dedim kırdıysam kusura bakma dedim yok hayır ben kötüyüm ondan kimseyle konuşamıyorum dedi ben dr gideceğimi biliyordun niye arayıp sormadın dedim senin regli şu gün deyilmiydi dedi hayır dedim anam senin reglinde düzenli deyilki nerden bileyim dedi öylece kaldım bi şey diyemedim çünkü hakklıydı ama insanın yüzüne vurmaya ne hakkı vardı hiç beklemiyordum ondan bacıdan daha yakındık
Yaa kızlar öğleden sonra resmi tatil falan değil dimi
aman be kuzum bunun gibi neleri duyduk.. takma allah aşkına insanlar iyi bile olsa bazen patavatsızlık edebiliyorlar.. büyüklük yap sen boşver..Rabbim kalp kırıldıgında ses etmezsen teselisini kuldan degil kendi verir.. ki o daha makbulbur
blazemmmmmm yeni döngü yeni döngüüüüü... regli böyle düşünelimmm... ben iyiyim kukucanım yum aşamasıne girdim sayılırrr... bakalım neler olacak
canım inşallah güzel haberlerle gel... yılın son bebeği senin ve elamın bebeği olsun inşallahhhh
güzel annemm noldu sana ya... hava alınca iyi olur sanki... çubuk kraker al iyi gelir
valla beklemek cok zor canım nası saklıcan kı :)) canım hastanenın 3 kat cok yuksek merdıvenlerınden cıkmıstım baya bı cok yoruldukk acaba dıorum o yuzden yavas cıkabılır mı kalp atısı dıe aklımada gelmıyor degıll
kızlar yeni yıla son saatler yeni gelen yıl hepimize önce sağlık ,huzur,bebiş, para ve kv'lerin yüzünü görmeyeceğimiz bir yıl olsun..
PSİPSİKOMMMM kız seni bugün rüyamda gördüm bana hamile olduğunu ve ikiz olduğunu söylüyodum. bende sana bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylüyodun..hadi bakalım yeni yılın ilk aylarında müjdeyi verirsin inşallahhhh
DENİZASKER sen hamile değilmiydim canım geçen ay müjdeyi vermiştin ne oldu ben kaçırdım galiba kimyasal gebelikmiydi yoksa
srundrcem ama o lafı yedrcem bakalım nolcak
çokkkk çokkkkk teşekkürrrr ederımmmmm aminnnn hepimizeeee ınsallahhhhhhh
canımmmmmm benımmmmmm cokkkkkkkkkkkk tesekkur ederımmm aminnnn ınsallahhhh o yuzden kalakaldım boyle :) bı evı toparlıcamm o kadar :))
kızlar yeni yıla son saatler yeni gelen yıl hepimize önce sağlık ,huzur,bebiş, para ve kv'lerin yüzünü görmeyeceğimiz bir yıl olsun..
PSİPSİKOMMMM kız seni bugün rüyamda gördüm bana hamile olduğunu ve ikiz olduğunu söylüyodum. bende sana bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylüyodun..hadi bakalım yeni yılın ilk aylarında müjdeyi verirsin inşallahhhh
DENİZASKER sen hamile değilmiydim canım geçen ay müjdeyi vermiştin ne oldu ben kaçırdım galiba kimyasal gebelikmiydi yoksa
cunku aşırı yuksek ve coktu merdıvenler canım bıda asansorle cıkaım en ıyısı :)) aaa cok saol canımm yapaım bu persembe tatlı yuklemesııı :))evet canım kimyasal oldu malesef.. bu ay yine beklemedeyim hayırlısı yeni yılın ilk bebiş haberini ben veririm inşallah
iyi ki doğdun canım nice senelereeeeee
bak şimdi ben hep demiyormuyum ikiz diyeeee
aaama yptgı cok ayp olms pat dye ole denrmı dengesz gbı bosver cnm bnm ya uzlme degmz
topikte hiç ikiz yok ben olacaktım ama direkten döndüm, ilk ikiz bebişler senden gelir inşallahhhhhh bebeğim ahanda böyle takla atıp dursunlar göbüşündeiyi ki doğdun canım nice senelereeeeee
bak şimdi ben hep demiyormuyum ikiz diyeeee
nasıl takmıyım cnm ya düşük yaptığinda kendisinden daha çok ağladım üzüldüm çok dua ettim işallah bi daha olurda böyle şeyleri yaşamaz diye hayırlı evlatlar nasip etsin diye çok üzüldüm kırıldım hiç beklemezdim bunu sanki kendi hamile ben deyilim diyemi yapıyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?