canın sağolsun, inşallahhhh en kısa zamanda gelir bebeişinevet canım kimyasal oldu malesef.. bu ay yine beklemedeyim hayırlısı yeni yılın ilk bebiş haberini ben veririm inşallah
enfeksiyon tamanen geçmedi ama azaldi canim.... Iyiyim canim bugun hava iyi bi kuafore gideyimde böyle fırça gibi kaslarla biyik operasyonu yaptirayimordanda saglik ocagina gideyim kayit yaptirayim
oyy oyyy pis kadın ya.. canım benim nolur unut onları Allaha havale et..
dün işyerinde parti vardı millet içti olan bana oldu canım ya.. geceden beri hiç keyfim yokcanım hiçbir şey istemiyor.yemesem daha iyi aslında midem rahatlasın azcık sonrasında inşallah yiyebilirim.. hava da alayım yürüyeyim dedim ama çok soğuktu geri döndüm. hayırlısı ile geçecek inşallah...
ayyy çok güldüm ben inşallah canım yaatopikte hiç ikiz yok ben olacaktım ama direkten döndüm, ilk ikiz bebişler senden gelir inşallahhhhhh bebeğim ahanda böyle takla atıp dursunlar göbüşünde
git git süslen şekerim. ben de dışarı çıksaydık güzel bi manikür yaptırıp fön çektirecektim ama eşim gripli muhtemelen evdeyiz. yine de kırmızı bi elbisem var onu giyerim herhalde tabi olursa :)))))))
inşallah salarlar canımm malum yılbaşı akşamı herkesin bir planı vardır dimii...akşama hava nasıl olacak izmirde hava bilmiyorum ama dışarda geçirecez yeni yılı... önce güzel bir yemek sonrada eğlence... bakalım artıkk.. yeni yıldada kocişimin hediyesini veririm.. oda bana almış ama sölemiyooo...
Mrbbbbbbbb insss mus mustu bir yil bizim olsun :124::124::124::124::124: ohhh herkes yıl basi hazırlığı yapmis ne güzel
doğum günün kutlu olsun güzelim... inşallah yeni yaşın yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirir inşallah...
blazemmmmmm yeni döngü yeni döngüüüüü... regli böyle düşünelimmm... ben iyiyim kukucanım yum aşamasıne girdim sayılırrr... bakalım neler olacak
canım inşallah güzel haberlerle gel... yılın son bebeği senin ve elamın bebeği olsun inşallahhhh
güzel annemm noldu sana ya... hava alınca iyi olur sanki... çubuk kraker al iyi gelir
yinede kıyamıyorum allahından bulsun bile diyemiyorum ne diyim allahım hayırlısı ne ise o olsunnn dr hormon testi yaptı yine hap verdi cnm ya ne zaman bitecek acaba bu bebek arayışımız:44::44::44:
inşallah yaaben hediye falan almadım eşim de almaz napakk
amin canımmmmmmmmmmmm başın nasıl oldu kuzummm
meltemcim doğum günün kutlu olsunnnn canımmm
Serapcım sen bir ara birisini rüyanda görmüştün kimi görmüştün
zaten bedelini agır ödemiş ama haklısın erkekler bazen ne dediğini bilmiyor saçmalıyolar böyle. bu seferlik affet ama süründürdüğün de iyi olmuş. bebek varsa bebeğin hatrına yani...yoksa eşinin yaptığı hoş bişi değil...
hasrettttttt minik adam gömleği buldum da papyonlu takım için biraz daha gezmem gerekecek...öyle hoş bişi çarpmadı gözüme
ay hadi inşallahhhhhhhhhhhh cnm
yok yok bu erkekler iyice kafayı yedi. süründürmüşsünüz zaten kızlar, bak yepyeni bi yıl başlayacak hem bebişleriniz de olabilir. küs girmeyin bence yeni yıla... bak benimkinin annesi gelecek, ben bile trip atmıyorum
inşallah yaaben hediye falan almadım eşim de almaz napakk
amin canımmmmmmmmmmmm başın nasıl oldu kuzummm
meltemcim doğum günün kutlu olsunnnn canımmm
Serapcım sen bir ara birisini rüyanda görmüştün kimi görmüştün
canım söylemesi kolay uygulaması zor bi yöntemi var.. bana her dediklerinde içten içe kızardım.. kafaya takmamak.. ha nasıl dicen.. çocuk düşünmemek mümkün degil zaten onu yapamayız ama en azından artık başka çocuk görünce ahhhhhhh bizimde olsa diye burnunun diregi sızlamasında, ayyy valla istiyoz ama olsaydı böyle elimi kolumu sallayıp rahatça gezemezdim gece uykusuna bayılırım uyyamazdım kocuşumla uzun akşam yemekleri yiyip romantizm yapamazdım.. neyse ben şimdilik başka bebişleri uzaktan sevim bizimki oluncada mecbur katlanırız artık.. dicen.. yeterince açık oldu mu? bunu yaptıgım ay hamile kaldım 7 aydan sonra.. sen bi düşün
takmıycam artık ney yaparlarsa yapsınlar bir daha böyle şeyler söylerseler ağızlarının payını veririm söz hep ben mi üzüleceğim birazda onlar üzülsünler dimi
süpeerrrrbudur canım ha şöyle
cnm sağol destek olduğun için bi şey sorucam bu ilaçlardan kullandın mı yada kullan arkadaşlar var mı serophene, glifor
Benimki cok abartmaya ve beni kirmaya basladi hayatim farkindaysan cok uzuyo beni anlatiyorum burda anlamiyo beninki konusmaya calisiyorum almiyo kafasi :-@:-@
hasta olmuş canım öğrendim.. artık bende kalsın.. hamile kalınca söylerim canım olur mu? maşallah hafızana bayıldım
zaten bedelini agır ödemiş ama haklısın erkekler bazen ne dediğini bilmiyor saçmalıyolar böyle. bu seferlik affet ama süründürdüğün de iyi olmuş. bebek varsa bebeğin hatrına yani...yoksa eşinin yaptığı hoş bişi değil...
hasrettttttt minik adam gömleği buldum da papyonlu takım için biraz daha gezmem gerekecek...öyle hoş bişi çarpmadı gözüme
ay hadi inşallahhhhhhhhhhhh cnm
yok yok bu erkekler iyice kafayı yedi. süründürmüşsünüz zaten kızlar, bak yepyeni bi yıl başlayacak hem bebişleriniz de olabilir. küs girmeyin bence yeni yıla... bak benimkinin annesi gelecek, ben bile trip atmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?