Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

enfeksiyon tamanen geçmedi ama azaldi canim.... Iyiyim canim bugun hava iyi bi kuafore gideyimde böyle fırça gibi kaslarla biyik operasyonu yaptirayim ordanda saglik ocagina gideyim kayit yaptirayim

git git süslen şekerim. ben de dışarı çıksaydık güzel bi manikür yaptırıp fön çektirecektim ama eşim gripli muhtemelen evdeyiz. yine de kırmızı bi elbisem var onu giyerim herhalde tabi olursa :)))))))

oyy oyyy pis kadın ya.. canım benim nolur unut onları Allaha havale et..

yinede kıyamıyorum allahından bulsun bile diyemiyorum ne diyim allahım hayırlısı ne ise o olsunnn dr hormon testi yaptı yine hap verdi cnm ya ne zaman bitecek acaba bu bebek arayışımız:44::44::44:

topikte hiç ikiz yok ben olacaktım ama direkten döndüm, ilk ikiz bebişler senden gelir inşallahhhhhh bebeğim ahanda böyle takla atıp dursunlar göbüşünde
ayyy çok güldüm ben inşallah canım yaa

bebeğimmm giyin sen hazırlan. ohhhhhhh

inşallah yaa ben hediye falan almadım eşim de almaz napakk
Mrbbbbbbbb insss mus mustu bir yil bizim olsun :124::124::124::124::124: ohhh herkes yıl basi hazırlığı yapmis ne güzel

amin canımmmmmmmmmmmm başın nasıl oldu kuzummm

doğum günün kutlu olsun güzelim... inşallah yeni yaşın yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirir inşallah...

meltemcim doğum günün kutlu olsunnnn canımmm

Serapcım sen bir ara birisini rüyanda görmüştün kimi görmüştün

evet psikom o aşamaya bende geldim sanırım henüz çatlamadı 2 güne çatlar heralde bu günler altın günler

yinede kıyamıyorum allahından bulsun bile diyemiyorum ne diyim allahım hayırlısı ne ise o olsunnn dr hormon testi yaptı yine hap verdi cnm ya ne zaman bitecek acaba bu bebek arayışımız:44::44::44:

canım söylemesi kolay uygulaması zor bi yöntemi var.. bana her dediklerinde içten içe kızardım.. kafaya takmamak.. ha nasıl dicen.. çocuk düşünmemek mümkün degil zaten onu yapamayız ama en azından artık başka çocuk görünce ahhhhhhh bizimde olsa diye burnunun diregi sızlamasında, ayyy valla istiyoz ama olsaydı böyle elimi kolumu sallayıp rahatça gezemezdim gece uykusuna bayılırım uyyamazdım kocuşumla uzun akşam yemekleri yiyip romantizm yapamazdım.. neyse ben şimdilik başka bebişleri uzaktan sevim bizimki oluncada mecbur katlanırız artık.. dicen.. yeterince açık oldu mu? bunu yaptıgım ay hamile kaldım 7 aydan sonra.. sen bi düşün

çok teşekkur ederımmm canımm benımmmmm

Benimki cok abartmaya ve beni kirmaya basladi hayatim farkindaysan cok uzuyo beni anlatiyorum burda anlamiyo beninki konusmaya calisiyorum almiyo kafasi :-@:-@

ben cıkıyorummmmmmmm kızlarrrr hepinizeee bebişşş mutlulukk huzurrrr bereketttt para getırsınnn 2014 ınsallahhh gorusuruzzzz

hasta olmuş canım öğrendim.. artık bende kalsın.. hamile kalınca söylerim canım olur mu? maşallah hafızana bayıldım

takmıycam artık ney yaparlarsa yapsınlar bir daha böyle şeyler söylerseler ağızlarının payını veririm söz hep ben mi üzüleceğim birazda onlar üzülsünler dimi

cnm sağol destek olduğun için bi şey sorucam bu ilaçlardan kullandın mı yada kullan arkadaşlar var mı serophene, glifor

canım boş gebelik sonrası hiç beklemeyim hemen hamile kalayım diye doktora baskı yapıp yazdırdım serophene tarzı klomen adında bi ilaç.. 3 ay kullandım çift çift yumurtalar oldu çatladıda ama malesef bebek olmadı.. çok sonra ögrendim ki klomen tarzı ilaçlar yumurta gelişimine vücudu alıştırmak için içi boş yani fos yumurtalar yapıyomuş ((((( şükür ki bıraktım.. bence çörek otu kullan canım hi,ç bırakma günde 3-4 kaşık tüket fıstık gibi dogal yumoşun olsun..benim nacizane tavsiyem bu..

Benimki cok abartmaya ve beni kirmaya basladi hayatim farkindaysan cok uzuyo beni anlatiyorum burda anlamiyo beninki konusmaya calisiyorum almiyo kafasi :-@:-@

erkekler işteeee arada bencil olabiliyolar ne dediklerini bilmeyebiliyolar...bizim gibi duyarlı olsalar ne güzel olurdu aslında.

bulursun canım.harika şeyler var.unnado ya falan da bak.Ama ben görmedim senin adamın gömleğini.Nerde hani?
Çok yakışıklı bir oğlun olacak.Dün hastanede bir bebek sevdim.Kaan.
çok tatlı bişeydi yaa.Şimdiye kadar hep kızım olsun isterdim şimdi erkek te istiyorum:))))

Şunlara bak yaaaa... çıldiriciiiiiimmm...

En sondakinin aynından görümcemin oğluna almıştım.Eşime çok benziyor velet.Benimde olsa öyle olurmuş :)))

Eklentiler

• $Erkek-Bebek-Takim__67596471_0.webp
    12 KB · Görüntüleme: 20
  • $Erkek-Bebek-Smokin-Takim-Ithal-1-3-yas-arasi__65100179_0.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $539174_336153793160664_707991971_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $196.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
hepinize sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum.. batı gelenler inşallah yeni yılda sizlerden güzel haberler alırız.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum... öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…