Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rabbim yeni yılınızda bereketinizi,sağlığınızı, huzurunuzu,mutluluğunuzu evinizden gönlünüzden eksik etmesin sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah...

ayyyyyy çok yakışıklı bir adam olacak senin oğluşun.Gömleğine bayıldım.Babasıyla aynı şeyleri alırsın.Hatta bu gömleklerden sen de alabilirsin.Anne oğul uyumu olur :)))
Benim eşim de kumral ama ben de esmer seviyorum.Siyah saçlı bebiklerim olsun istiyorum :)))

Rabbim yeni yılınızda bereketinizi,sağlığınızı, huzurunuzu,mutluluğunuzu evinizden gönlünüzden eksik etmesin sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah...

Insallah canim .bu guzel dilekleri hepiniz icin bende diliyorumm.

nasil yani datlum negatif pozitif mi yaziyo oyle yaziyosa tamamdir:):):)

Bhcg degeri yazicak rakamsal olarak onu soylersin burada.
Negatif positiff diye de yaziyor

Cok guselll cnm gonderdigin seyler.
Nasilsin bu arada gorusemiyoruxz

Hafta sonları pek giremiyorum canım.Dün de hastanedeydim işe gelmedim.Dün çatlatma iğnemi vuruldum yine.Dr bu ay da olmazsa önümüzdeki ay ara verip sonra gonal-f kullanacaksın dedi.Tereddütlüyüm.
Bir de kv yle birlikte hastanedeydik dün.Mamografi ultrason çektirdik.Sağ göğsünde 4 cm lezyon varmış.Biyopsi verdik 3-4 güne alacaz sonuçları.
Bende hikaye çok :)))
sen nasılsın.Bata az kaldı.Senin tüpçünün yorumlarını okuyorum şimdi.İstanbulda bir arkadaşıma da söyledim.O da gidecek :)))

CANIM MAŞALLAH ÇOK ZEVKLİSİN İNŞALLAH ÜZERİNDE GÖRMEK DE NASİP OLUR YERİM ONU BEN...AY NE HEYECANLI...BENDE HEP MİNİŞİMİ BANYO YAPTIRIRKEN HAYAL EDİYORUM...NE TATLI YA...

teşekkür ederim cnm...ay evet ya hele bi de tombik olup kolları bacakları kat kat oluyo yaaa ısır beni diyolar resmen. küçük adam gömleği aldım ya teyzesi :)

hemen zeynepelama süslü bişeyler bulmam lasımm

ayyyyy pembe pembe uçuş uçuş elbiseler oluyo ya bayılıyorum hele o fiyonklu ayakkabılar...

babasının aynı gömlekten var cnm rengi falan her şeyi aynı, benim de var o gömleklerden ama yeşil değil, pembesi kırmızısı falan...ogluşum dogsun kısmetse üçümüz de kot gömlek giyecez :)

ayyyy nasıl tatlı bir çekirdek aile olursunuz.Bende çekirdeğimi istiyorum yaaaaaaa

Insallah tutturursun cnm bu sefer.
Kv nnin sonuclarida iyi cikar umarim.
Benede bati degilde tupcuyu bekliyorum heyecanliyim ne dicek felan diye meraktayim.
Insallah memnun kalirizz

teessüf ederim o ikimizin tüpçüsü..
hatta aynı gün 2 saat arayla randevularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…