Uzulme o zaman kizz.sonucu degerlendirmek basit.yazarsin burayaa degerini
tamam hatta resmini cekerim buraya atarim degerlendirirsiniz beraber cunku ben hic bilmiyorum:):)yuregime su serptiniz yaaa iyiki varsiniz sizi cok seviyorum canlarim benim......
özel bir hastanede fsm diye adi var orada yaptirdim canim...
nasil yani datlum negatif pozitif mi yaziyo oyle yaziyosa tamamdir:):):)
çok çok güzeller cnm yaaaaa bayıldım...atarım gömleği şimdi de görürsün. ben ilk 6 ay için de böyle süslü şeyler aradım ama pek yok. gömleği bile 9 ay için aldım beden yoktu...ama papyon takım elbise ve rugan ayakkabı almak istiyorum. ayyy cnm sağlıklı olsun sonra da bana benzesin esmer olsun istiyorum :)
Rabbim yeni yılınızda bereketinizi,sağlığınızı, huzurunuzu,mutluluğunuzu evinizden gönlünüzden eksik etmesin sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah...
nasil yani datlum negatif pozitif mi yaziyo oyle yaziyosa tamamdir:):):)
yahu ben 10 gün önce şişlide öylesine bir polikliniğe yaptırdım 55 dk sonra aldım sonucu. hem cidden dr.a ihtiyacın yok evelallah biz teşhisi koyarız
Rabbim yeni yılınızda bereketinizi,sağlığınızı, huzurunuzu,mutluluğunuzu evinizden gönlünüzden eksik etmesin sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah...
Hastanenin internet sitesinden baksana belki cikmistirr:18::18:
yahu ben 10 gün önce şişlide öylesine bir polikliniğe yaptırdım 55 dk sonra aldım sonucu. hem cidden dr.a ihtiyacın yok evelallah biz teşhisi koyarız
Cok guselll cnm gonderdigin seyler.
Nasilsin bu arada gorusemiyoruxz
CANIM MAŞALLAH ÇOK ZEVKLİSİN İNŞALLAH ÜZERİNDE GÖRMEK DE NASİP OLUR YERİM ONU BEN...AY NE HEYECANLI...BENDE HEP MİNİŞİMİ BANYO YAPTIRIRKEN HAYAL EDİYORUM...NE TATLI YA...
hemen zeynepelama süslü bişeyler bulmam lasımm
ayyyyyy çok yakışıklı bir adam olacak senin oğluşun.Gömleğine bayıldım.Babasıyla aynı şeyleri alırsın.Hatta bu gömleklerden sen de alabilirsin.Anne oğul uyumu olur :)))
Benim eşim de kumral ama ben de esmer seviyorum.Siyah saçlı bebiklerim olsun istiyorum :)))
Sayi yazacak canim kac haftalik hamile oldugunu anlicaz ordann
teşekkür ederim cnm...ay evet ya hele bi de tombik olup kolları bacakları kat kat oluyo yaaa ısır beni diyolar resmen. küçük adam gömleği aldım ya teyzesi :)
ayyyyy pembe pembe uçuş uçuş elbiseler oluyo ya bayılıyorum hele o fiyonklu ayakkabılar...
babasının aynı gömlekten var cnm rengi falan her şeyi aynı, benim de var o gömleklerden ama yeşil değil, pembesi kırmızısı falan...ogluşum dogsun kısmetse üçümüz de kot gömlek giyecez :)
Sen buraya yaz degeriniinsallahh hamilesindirr
Hafta sonları pek giremiyorum canım.Dün de hastanedeydim işe gelmedim.Dün çatlatma iğnemi vuruldum yine.Dr bu ay da olmazsa önümüzdeki ay ara verip sonra gonal-f kullanacaksın dedi.Tereddütlüyüm.
Bir de kv yle birlikte hastanedeydik dün.Mamografi ultrason çektirdik.Sağ göğsünde 4 cm lezyon varmış.Biyopsi verdik 3-4 güne alacaz sonuçları.
Bende hikaye çok :)))
sen nasılsın.Bata az kaldı.Senin tüpçünün yorumlarını okuyorum şimdi.İstanbulda bir arkadaşıma da söyledim.O da gidecek :)))
Hafta sonları pek giremiyorum canım.Dün de hastanedeydim işe gelmedim.Dün çatlatma iğnemi vuruldum yine.Dr bu ay da olmazsa önümüzdeki ay ara verip sonra gonal-f kullanacaksın dedi.Tereddütlüyüm.
Bir de kv yle birlikte hastanedeydik dün.Mamografi ultrason çektirdik.Sağ göğsünde 4 cm lezyon varmış.Biyopsi verdik 3-4 güne alacaz sonuçları.
Bende hikaye çok :)))
sen nasılsın.Bata az kaldı.Senin tüpçünün yorumlarını okuyorum şimdi.İstanbulda bir arkadaşıma da söyledim.O da gidecek :)))
Sen buraya yaz degeriniinsallahh hamilesindirr
ayyyy nasıl tatlı bir çekirdek aile olursunuz.Bende çekirdeğimi istiyorum yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?