Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay burda da kesikti elektrik ya yeni geldi :) bnde cisemi bekliyoruuum ama yazmiyo :)

dünden beri sürekli kesiliyor suyumuzda akmıyor mutfakta dağ gibi bulaşik banyo wc yıkanack labolar yıkanack ev süpürülecek yerler silinecek toz alınacak yemek yapacağim duş alıcam 5: 30 kadar yetişir miki yaaaaaaaaa:18::18::18::18::18:

Canim bunlar referans araliklari. Tek bi sayi yazmali < bu isaret olmadann

Cok incelemeden yaparsan yetisir canim :13:

Hadii merak ediyoruz hepimizzz:18:

Merak ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :18:

hade cnm halay çekcez meraktan öldük işalah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr

Cisembbbb btanm hyirli haber wet bize yeni yilin ilk hamis haberini insallah ben wericem sende bu yilda son noktayi doksandan wur :-D

cok isterdim ama degilim saglik olsun benim anlamadigim nefen regl olmadim yaaaa hic sekmezdi adetime 2gun kalasiya olurdum ama bu sefer olmadim:):)bundada vardir bir hayir....ama insallah sen olursun bu mujdeli haberi senden aliriz:):)

cok isterdim ama degilim saglik olsun benim anlamadigim nefen regl olmadim yaaaa hic sekmezdi adetime 2gun kalasiya olurdum ama bu sefer olmadim:):)bundada vardir bir hayir....ama insallah sen olursun bu mujdeli haberi senden aliriz:):)

Hayırlısı olsun canım benim

Ben geldimmmmmmmmmmmm ohh kendimi cok iyi hissediyorummm once kuafore gittim insan kiligina girdim az ordan sağlık ocagina gittim hemsirede beni bekliomus kaydimi yapti oss de bu kadar soru yok bea
tahlillerimi goturmeyi unutmusum tekrar eve geldim tahlilleri götürdüm birde bana damla verdi 12. Haftada baslayacakmisim kullanan var mi gebisler

canım bende biranlık acıyla kullanayım diye direttim doktora ama bikaç dr aynı şeyi söyleyince kabullendim hormonlarını bozuyomuş ( sen bekle normal yollarla gelcek inş bebiş..

canım benim bidaha ki sefere inşallah.. 2014 ocak hamişi olursu inşallah

Ne damlasi kizz bana vermedi bisey:)

hayde bayablar ben kacar daha yenek yapacam pazara gitcemm ooooo cok isim var yardimlariniz icin cok minnettarim hepinize Allah razi olsun.....uzulmedim degil uzuldum ama elden bisiy gelmiyo kafama takmiyorum Rabbim verecekse HAYİRLİ evkatlar verain hepimizede yilmak usanmak yok yola devam er yada gec bebegim mutlaka benim dunyama gelecek cunku ben hayirlirlisini diliyorum.....Dilerim yeni yildan kimin ne beklentisi varsa o olsun kimsenin kucagi bos kalmasin yeni yilinizi en icten dileklerimle kutlarim hepinizde opuldunuz hoscakalin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…