d3 vitaminiymis canim
Yaa kızlar tavuk baget aldim firinda mi yapsam nasil yapsam degisik bi tarifi olan var mii
sosuna ne yapim hazir harclardan alcaktim onunlada cok agir baharatli oluyi :44:
iyiyim tatlim disari çıktım bugün iki aydan sonra iyi hissediyorum kendimi
iyiyim tatlim disari çıktım bugün iki aydan sonra iyi hissediyorum kendimiBulantim geçti canim o bulanti usutmedenmis... Sen nasilsin nasil gidiyo Yaa saglik ocagindaki tartida 50.6 ciktim 2kilo fazla yani
o ogurme daha fena yaaa
sosuna ne yapim hazir harclardan alcaktim onunlada cok agir baharatli oluyi :44:
yok canim.midemde sikinti yapcam bu tarifi posette yapmiyorsun dimi direk firina misosuna ne yapim hazir harclardan alcaktim onunlada cok agir baharatli oluyi :44:
Ben uzun zamandr tavuk yapamiyorum da normalde derin kaba biraz salca biraz su,yag koyup iki dis de sarimsak rendeliyorum. Baharat de genelde sadece kekik koyarim. Hepsini karistirip tavuklari icine atiyorum. Vakit azsa yirmidk bekletip firina :) guzel oluyo,dene miden kotu olmazsa
ben demiştim sana canım bende kendimi sıcak tutarsam sıkıntım olmuyo...ımm bi de sabah erken kalkıyorum işe ve ani öğürme geliyo yataktan kalmadan 10 dk önce kraker ve kuruyemiş yiyorum öle kalkabiliyorum maşallah iki gündür bende iyim...ah ah..51.5 la ben hamile kaldım geçen arkadaşta tartıldım 1 kg almışım...
o ogurme daha fena yaaakussan kurtulsan daha iyi ins geçecek az kaldı bende bir kilo aldim 47.5 idim 48.5 oldum bu aylarda boyle gitmemiz iyi son aylarda ucer beser alcaz
yok canim.midemde sikinti yapcam bu tarifi posette yapmiyorsun dimi direk firina miyanina patates de yapcam canim
su serumdan sonra bende hep kahvaltılık yedim canım bugün yemek yapim bari dedim
su serumdan sonra bende hep kahvaltılık yedim canım bugün yemek yapim bari dedim
duzelelim canim bu bulanti çok kotu rabbim 9ay cekenlere sabir versin
2014'ün ilk mesajı benden olsun :) bol hamişli bol bebişli bi yıl olsun inşallahhhhhhhh...2014 Aralık sonuna kadar herkesin kucağında bi miniş olsun inşallahhhhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?