Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın ve hepinize iyi yıllar güzel arkadaşlarım
Bugün benim adet sonrası 21.günümdü sabah kan verdim progesteron testi için.
Sonucum 24,11
Bu sonuç iyi mi oluyor??
Progesterondan hamilelik anlaşılır mı??
Nolur yardımm çok endişeliyimm

bildiğim kadarıyla dr umun söylediğine göre progesteron hormonu 25 in üstündeyse sağlıklı bir gebelik olurmuş,ben kan testi verdiğimde beta hcg için verdim hamile olduğumu öğrendim bu hormonum da 40 dı,hamile olmadığım zaman yaptırmıştım 21. gün bende 9,7 çıkmıştı,,,
bu yumurtanın kalitesini gösteren bir hormon galiba seninki gayet iyi 21. günde,hamileliği bildiriyormu o konuda birşey biliyorum

Sağol canım çok teşekkür ederim. Benim bat haftaya bugün. Nasip bakalım. Bekliyorum heyecanla. Doktorum korkuttu biraz test istediğinde de ondan endişelendim ben de. İyiymiş o halde. İnşallah bebişim de en kısa zamanda gelir. Tekrar çok sağol

rica ederim inşaallah sende bu heyecanı yaşarsın en kısa zamanda

Kizlaaarrrr yarin test yaptircam ama cok korkuyorum esimde bilmiyo test yaptircagimi offf dun aksamdan beri ara ara adet sancisi griyo hic yoktu oyle kesin regl olcam :-(

Kizlar bu progestan hormonu ne adiyla geciyo testlerde bhcg de gozukuyomu

Kizlaaarrrr yarin test yaptircam ama cok korkuyorum esimde bilmiyo test yaptircagimi offf dun aksamdan beri ara ara adet sancisi griyo hic yoktu oyle kesin regl olcam :-(

bn adet oldum inş sen olmassn cnm esne soleme bsver yaptrdgnı

Kizlar bu progestan hormonu ne adiyla geciyo testlerde bhcg de gozukuyomu

Canım doktor bana bir kağıda progesteron tayini yazdı ve ben onu laboratuvara verdim. Sonucum çıktığında da direkt progesteron diye yazıyordu karşısında. Başka bir ismi var mı bilmiyorum. :44:

Kızlaaaaar...yeni yılınız kutlu olsun,son günlerde giremiyorum hiç,kızım hastaydı,düzelmeye başladı şükür.Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu,kazançlı,sevgi dolu ve bebekli bir yıl diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun KK'nün güzelleri.....

iyi madem... ben de kaçıyorum o vakit....iyi geceler...

Son düzenleme:
Mrb arkadaslar benim bu ay adetim gecti gerci duzensizlik mevcut p.tesi kan testi yaptirdim bch 46.67 cikti bugun 2.testi yaptirmam gerekirdin2 katina cikmasi lazimmmis..yarin yaptircam..bir fikri olan varmi bu konuda?

Mutlu mutlu huzur saglik dolu evlat dolu yillar kizlar
insallah 2014 de evlatlarimizi sagsalim kucaklarimiza alalim
Rabbim 2014de herkesi annelikle mujdelesin amin
Ya kizlar ben acaayip qrip oldum
korkuyorum
bebegimi etkilemez dimi?

hamilesin büyük ihtimal şimdiden hayırlı olsun
Tesekkurler tatlim ama kesin degilmis deger 2 katina cikmadan doktor kontrolu olmadan tel.ile gorustum doktor ile adetten 5 gun gecmesine ragmen doktor dusuk buldu degri yarinki yaptircagim testte 2 kati yada fazlasi olmasi gerekiyormus allah isteyen herkese versin 2014 herkesi duari kabul olsun ins.)gelsin bebisler:)) yarin degerimi size burdan bildiririm ins.hersey duzgun gider..

amin canım :) inş hamilesindir Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…