Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlaaarrrrr gunaydinnnnn bgun kan testi yaptircam dualarinizi bendeb eksik etmeyin olur mu lutfen insallah hamileyimdir sizin dualariniza cok ihriyacim war 9gbi hastanede olucam hemen yaptirayim testi diyorum insallah mucizem benimledir ...

Kizlaaarrrrr gunaydinnnnn bgun kan testi yaptircam dualarinizi bendeb eksik etmeyin olur mu lutfen insallah hamileyimdir sizin dualariniza cok ihriyacim war 9gbi hastanede olucam hemen yaptirayim testi diyorum insallah mucizem benimledir ...

herkese günaydın
Canım Rabbim İnsallah güzel hayırlı haber aldırsın sana
hemen bizede haber ve tamam mı?

hayırdır canım bat mı geçti evde test mi yaptın..inşallah güzel haberlerle dönersin

Canım sıkma canını ya.. Bak ben de daha bu adetim bitmeden 2. adetimin geleceği günleri sayıyorum ki ben daha ondan sonra başlayacağım çalışmalara.. Rabbim hayırlı zamanını bilir bize hayırla tez zamanda nasip etsin inşallah... Yılbaşı güzeldi.. Çok farklı bişiler yapmadık canım.. Üzülme lütfennnn

yok eskisi kadar üzülmüyorum ama sinirlerim bozuluyo artık.. görümce çiftledi bi kız bi erkek, dün eltiden de cinsiyet haberi geldi ilki erkekti bu da kızmış.. millet havalara uçuyo o degil daha bunların ilk çocukları 2 yaşındaydı ikinciye yüklendiler hemen.. onuda doldura doldura anlatıyolar anası danası dogmamış çocuga don biçmeye başladı bile.. dün kayınvalde geldi gece vakti süpriz yapmış.. atkılar bereler yeni bebeklere.. senin canın yanarmı düşünen yok.. offf neyse ya bıktım çocugundanda yumurtlamaasındanda adetinden de.. hiçbir zevkim hevesim kalmadı..

Kizlar dua edin arabadayim suanda gdiyorum denizcim hayr test falan yapmadim dr bgun tahlil icin cagarsi igden sonraki 15.GUNUM ama 2gundur yumurtalillarima ara ara adet sancisi giriyo kesin yok bebis ama genede bi umit diyorum :-(

Kizlar dua edin arabadayim suanda gdiyorum denizcim hayr test falan yapmadim dr bgun tahlil icin cagarsi igden sonraki 15.GUNUM ama 2gundur yumurtalillarima ara ara adet sancisi giriyo kesin yok bebis ama genede bi umit diyorum :-(

olurmu canım benim öyle düşünme rahim büyürkende agrı olurmuş.. inşallah bebiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş diye döncen buraya yeniyılın ilk bebişi

Canım çok haklısın ama nolur öyle düşünme.. Bıktım deme.. Sabırla bekle saabırla devam et.. Onların hepsi de bi imtihan.. Rabbim onun sevabını veriyordur sana... Sağlıklı bir gebelik nasip edecek bize de Rabbim... Düşünmemeye çalış rahat ol biraz...

Hadi bakalım canım inşallah gönlüne göre olur herşey.. Hemen haberleri uçur bize...

olurmu canım benim öyle düşünme rahim büyürkende agrı olurmuş.. inşallah bebiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş diye döncen buraya yeniyılın ilk bebişi

İnsallah btanem insallah kocisin haberi yok tahlike gitigimden soylemedim warsa aksama surpriz yaparim diye insallah bebeim benimledir insallah

Denizcim bosvericeksin milleti kafana takmicaksin insanların hallerine bakıp taktıkça dahada gözüne gözüne batar sonra streste hamile kalmanı etkiler bu yuzdennnn no stres tamam mıııı
hem senin yüzünü bilmiyorum ama üzüntünün sana yakışmayacağına eminim
ama sabırlı ol yakındır seninde haberini vermen

güzel haberlerle gel inşallah canım bekliyoruz seni...

Nasılsınız???

iyiyiz kuzucuk ilk adeti atlatmışsın okudum ama cevap veremedim maşşallah... umarım yoğun geçmemiştir benim biraz zor geçmişti... kalan 1... sonra gelsin bebiş...

Canım adetimin 2. günündeyim henüz benim zaten yoğun olurdu kanamam yine öyle.. şükür bir sıkıntım yok ama.. Bakalım biraz uzun sürebilirmiş kürtaj sonrası olduğu için.. Artık günlerim azaldı şükür bir sonraki adetimi sabırsızlıkla bekliyorum..

neyse canım ya ben artık takılmıyordum emin ol umrumda degildi geziyodum tozuyodum ama bende insanım sabrımın taşıyabilecegi bir hudut var.. öyle işte neyse sabah sabah sıkmayın benim yüzümden canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…