- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
slm canım ne olduki sana:26::26::26:
kuzucummmm bizde seni çok özledik bitanem benimmm....
deniz bence sen hamilesin benim içime doğdu
bence bugün yap nasıl bekliyorsun deniz yaaaaaaa
senin hislerin acaip kuvvetli sen bugün bir test daha yap deniz... yoksa yaptın da bize mi söylemiyorsun sen durmazsın kız... kana da gitmemişsin şaşırdım valla
bende invoice a katılıyorum kesin var denizz
yarın tüpçü babaya gidiyoruz da
kızlar ben kaç günlerdir o kadar yoğunum ki, yorgunluktan bayılcam bir yerlerde..
denizcim hamile msin ben kaçırdım, test yapsana, kan testi en güveniliri yaaa ben çatlarım
eşimin gribi bana geçti cnm, boğazım acıyo, bulantım var,zaten enfeksiyon vardı vücudumda.
çok geçmiş olsun cnm benim işallah biran önce geçer
cnm orda olsam valla gelirdim sizle refakatçı olarak :) ben senden daha heyecanlıyım sanırım :)
canım dün yaptım dpo 10 da çıkmadı ondan yarın tekrar yapcam bekliyorum..ateşim 36.4 te seyrediyor.. normalde 36.0dır hep..
çok saol Havvacım inşallahhhhhhhhhhh geçerrrr, 2 hafta sürüyo
valla sen heyecan yaptın ama ben gayet relax moddayım. ilk muayene ya sadece test falan isteyecek o yüzden heyecanlanmıyorum. test souçlarını alacagım zaman heyecanlanırım artık sen de o zaman atlar gelirsin
hadi bakalım hayırlısı.. idrarla ugrasma canım yaa ver kanı kurtul
yok canım saat 3 te randevum çok heyecanlı ve korkuluyumbitanemmmm dua ediyorum işte iyiyim sen nasılsın gittin mi doktora
ben 31 aralıkta regli olacaktım ama 25 aralıkta başladı reglim ve hala devam ediyo şimdi lekelenme şeklinde geliyor niye böyle olduki cnm bi fikrin var mı?
yarın tüpçü babaya gidiyoruz da
Bebişlerim sizin yine sohbet edesiniz kaçmışben de kaçıym bari arada uğrarım. Hepinizi öptüm.
Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
yok canım saat 3 te randevum çok heyecanlı ve korkuluyum
Bilemedim ki canım niye öyle olmuş. Ama ilaç kullandıysan belki ondan olmuştur. Benim bu ay 5 gün gecikti antibiyotikten. 2 gün leke geldi kesildi. 2 gün bişey yok. Sonra regl oldum.
Canım acaba bebek vardı da düşük mü yaptın. Hiç yaşamadım bilmiyorum ama bu kadar uzun sürmesi normal değil.
Hay allah iyiliğini versin ben de tüpçü baba ne ki düşünüyorum deminden beri
Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
ben yorum yapmadım geçen sefer senin değerleri tabloya girdim bende pek anlamıyorum ki ordaki kızlar daha iyi bilir...psikom yorumla bakayım geçen ay sen yorumladın ertesi gün pozitifi gördümhadi bi ugur daha getir bana
21aralık 36.0 mik
22aralık 36.2
23aralık 36.2 mik reglin 15.günü bugün çatlaması lazım
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24aralık 36.2
25aralık 36.2
26aralık 36.2
27aralık 36.0
28 aralık 36.2
29aralık 36.4
30aralık 36.4
31 aralık 36.4
1 ocak 36.4 test negatif
2 ocak 36.4
3 ocak 36.4
bitanemmmm güzel haberlerle geleceksin inşallahhhh hiç merak etmeyok canım saat 3 te randevum çok heyecanlı ve korkuluyum
Bilemedim ki canım niye öyle olmuş. Ama ilaç kullandıysan belki ondan olmuştur. Benim bu ay 5 gün gecikti antibiyotikten. 2 gün leke geldi kesildi. 2 gün bişey yok. Sonra regl oldum.
Canım acaba bebek vardı da düşük mü yaptın. Hiç yaşamadım bilmiyorum ama bu kadar uzun sürmesi normal değil.
Hay allah iyiliğini versin ben de tüpçü baba ne ki düşünüyorum deminden beri
hayatımın hicranı okudum çok üzüldümmmm... bitanem kendin ve bebeğin için iyi olacaksın toparla kendini üzme sakınMrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
cnm 28 aralıkta kan testi yaptı dr sonuç 0.100 çıktı yani gebelik yok dedi ve hap verdi kullan 6 ocakta gel dedi mimikte yapamıyoruz lekelenme devam ediyor diye bu gün bi duş aLAYIMDA BELKİ KESİLİR BİR HAFTA ORUÇ TUTACAKTIM TUTAMIYORUM İŞALAH BİR AN ÖNCE GEÇER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?