Kızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:
kızlar ben kaç günlerdir o kadar yoğunum ki, yorgunluktan bayılcam bir yerlerde..
denizcim hamile msin ben kaçırdım, test yapsana, kan testi en güveniliri yaaa ben çatlarım
Kızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:
Tabi ederiz zeycanim .sen isinde problem yasiyodun zaten .insallah huzurlu olabilecegin bi iste tekrar baslarsin.Esinle ayni doneme denk gelmesi kotu olmus .insallah o da bulur bi is en kisa surede.Benim abimde yengemde bebis oldugunda issizdi.ama kismetiyle geliyolar gercekten isr girdi sonra da eski isyerine actigi davayi kazanip toplu para aldi.Hakkinizda hayirlisiKızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:
ev hanımı olmak zor zanaat
heyoooooooooooooooo beni unuttunuz herhalde bi allahın selamını veren bile yok hu hhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen geç dalganı.. valla çalışırken bu kadar çok işle ugrasmıyordum yaa..
hello şekerim
sen geç dalganı.. valla çalışırken bu kadar çok işle ugrasmıyordum yaa..
hello şekerim
Allah şifanı versin en kısa zamanda canım. Bol bol vitamin takviyesi yap. Yat dinlen. İlaç da alsan zaten dinlenmeden geçmiyor meret.grip hep zor ama hamileyken daha da zor...ilaç takviyesi de yapamıyorum. burnum tıkalı boğazım acıyo...
iyidir bebeğim sen nasılsın?kızlar günaydın nasılsınız
ahahahaha çok güldüm. kesinlikle.sende dene deseydin iyi geliyo
Çıkmıştım ama geri geldim. Seni gördüm çok çok iyi oldum. sen nasılsın bebeğim?blazemmmmmmmmmmm nasılsın can kuşum ben gelene kadar gitmedin inşallah
Rabbim her şeyin kolayını verir canım benim. İnşallah tez zamanda istediğin işe başlarsın. Bebişin bereketi ile gelecek, evinizi bereketlendirecek inşallah.Kızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:
heyoooooooooooooooo beni unuttunuz herhalde bi allahın selamını veren bile yok hu hhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
teşekkür ederim canım... Hakkım varsa üstünüzde helal olsun canım benim.. kulun kula ettiği dua çabuk kabul olurmuş.. Allah'ım dualarımızı inşallah kabul eder... Hayırlı cumalar arkadaşım...
zyecanım şimdi dua ediyorum ondan yazamadım merak etme Allahım hayırlısını kararlamıştır... senin içinde dua ediyorumKızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:
bitanemmmm dua ediyorum işte iyiyim sen nasılsın gittin mi doktoraAllah şifanı versin en kısa zamanda canım. Bol bol vitamin takviyesi yap. Yat dinlen. İlaç da alsan zaten dinlenmeden geçmiyor meret.
iyidir bebeğim sen nasılsın?
ahahahaha çok güldüm. kesinlikle.
Çıkmıştım ama geri geldim. Seni gördüm çok çok iyi oldum. sen nasılsın bebeğim?
Rabbim her şeyin kolayını verir canım benim. İnşallah tez zamanda istediğin işe başlarsın. Bebişin bereketi ile gelecek, evinizi bereketlendirecek inşallah.
heyecan var mı opera
Ne yaptıracaksın canım ben kaçırdım sanırım?zerre kadar yok.. sanki dişçiye gidiyorum
sor babeğimkısçeler size bi şey sorucam cevaplar mısınızzzzzz:26::26::26::26:
Ne yaptıracaksın canım ben kaçırdım sanırım?
sor babeğim
Allah dualarınızı kabul etsin canlarım. Çok teşekkür ederim kızlar şimdi dodex iğne vurduracam inşallah toparlarım. Zeycancım Allah yardımcınız olsun. Ya hayyu ya kayyumu birahmetike esteğiysu. bunu oku bol bol Peygamber efendimiz (s.a.v) zamanlarında bu duayı okurmuş bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?