Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:

hayırdır kuzummm??? inşallah en yakın zamanda güzel bir işe girersiniz canımcım. bebeğin bereketiyle

100 YA VARİS
100 YA ALLAH
100 YA VALİ
100 HUVALLAHUL HALUKAL BARİU
10 AYETEL KÜRSİ

devam ediyorum kızlar Allah şimdiden kabul etsin.

Kızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:

canım dualarımız seninle biliyorsun.. inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer...

allahım gönlündekini versin evinizden bereket ve mutluluk eksik olmasın cümlemizin işallahh

heyoooooooooooooooo beni unuttunuz herhalde bi allahın selamını veren bile yok hu hhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tabi ederiz zeycanim .sen isinde problem yasiyodun zaten .insallah huzurlu olabilecegin bi iste tekrar baslarsin.Esinle ayni doneme denk gelmesi kotu olmus .insallah o da bulur bi is en kisa surede.Benim abimde yengemde bebis oldugunda issizdi.ama kismetiyle geliyolar gercekten isr girdi sonra da eski isyerine actigi davayi kazanip toplu para aldi.Hakkinizda hayirlisi

üzüldüm canım ya hakkınızda hayırlısı inşallah herşey yoluna girer..

sen geç dalganı.. valla çalışırken bu kadar çok işle ugrasmıyordum yaa..

hello şekerim

hello cnm ne oldu topikdekilerine geçmişi okumadım kısçeler sanki bazı arkadaşlar iyi deyiller :26::26::26:

grip hep zor ama hamileyken daha da zor...ilaç takviyesi de yapamıyorum. burnum tıkalı boğazım acıyo...
Allah şifanı versin en kısa zamanda canım. Bol bol vitamin takviyesi yap. Yat dinlen. İlaç da alsan zaten dinlenmeden geçmiyor meret.
kızlar günaydın nasılsınız
iyidir bebeğim sen nasılsın?
sende dene deseydin iyi geliyo
ahahahaha çok güldüm. kesinlikle.
blazemmmmmmmmmmm nasılsın can kuşum ben gelene kadar gitmedin inşallah
Çıkmıştım ama geri geldim. Seni gördüm çok çok iyi oldum. sen nasılsın bebeğim?
Rabbim her şeyin kolayını verir canım benim. İnşallah tez zamanda istediğin işe başlarsın. Bebişin bereketi ile gelecek, evinizi bereketlendirecek inşallah.
heyoooooooooooooooo beni unuttunuz herhalde bi allahın selamını veren bile yok hu hhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

teşekkür ederim canım... Hakkım varsa üstünüzde helal olsun canım benim.. kulun kula ettiği dua çabuk kabul olurmuş.. Allah'ım dualarımızı inşallah kabul eder... Hayırlı cumalar arkadaşım...

saol can annemmmmmmmmm
zyecanım şimdi dua ediyorum ondan yazamadım merak etme Allahım hayırlısını kararlamıştır... senin içinde dua ediyorum

bitanemmmm dua ediyorum işte iyiyim sen nasılsın gittin mi doktora

kısçeler size bi şey sorucam cevaplar mısınızzzzzz:26::26::26::26:

Ne yaptıracaksın canım ben kaçırdım sanırım?

sor babeğim

ben 31 aralıkta regli olacaktım ama 25 aralıkta başladı reglim ve hala devam ediyo şimdi lekelenme şeklinde geliyor niye böyle olduki cnm bi fikrin var mı?

Allah dualarınızı kabul etsin canlarım. Çok teşekkür ederim kızlar şimdi dodex iğne vurduracam inşallah toparlarım. Zeycancım Allah yardımcınız olsun. Ya hayyu ya kayyumu birahmetike esteğiysu. bunu oku bol bol Peygamber efendimiz (s.a.v) zamanlarında bu duayı okurmuş bol bol...

slm canım ne olduki sana:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…