- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bana da öyle geliyor nefescimmmmmm :) hadi inşallahhhhhh...ben duaya şimdiden başlayayım ya bugün eşim evde, akşam gidecek işe, tespih çekerken çok gülüyo bana, oturdu bizim hoca hanım diyip :)
canım silik hemen çıksa bende durmaz kana giderdim ama 1 saat falan sonra çıktı.. ondan ikigün sonra tekrarlayıp gidicem inşallah benimledir kuzucuk..hislerim yanıltmıyodur inşallah..
ama hakkını da yemeyeyim diyo ki sen tespih çekerken ne kadar sakin oluyosun, çok seviyorum bu halini :)))))))))))
sende dene deseydin iyi geliyo
kızlar günaydın nasılsınız
zannetmem yanılmıyorsundur bence var merak etme
h.g cnm nasılsın
iyi diğelim iyi olsun canım sen nasılsın
kuzucummmm bizde seni çok özledik bitanem benimmm....Coucouuuuu.....
cok ozledimm..
çok geçmiş olsun baban için Allahım bizi ailelerimiz ile sınamasın çok zor... kızında inşallah hayırlıs sağlıklı bir evlat olur çok sevindim güzel annem tebrik ederimmmmgünaydınlar... dün sabah babamla ilgili sorunlardan dolayı gelemedim. Babam 2 haftadır grip olmuştu..Aldığı ilaçlardan mı bilemiyoruz ama dün sabah annemin kucağına yığılıp kalmış... Moralim çok bozuktu.. Allah 'a çok şükür bunu da atlattık.
Evet miniğime gelince büyümüş teyzeleri.. 140 gr olmuş maşallah.. kolları ve ayakları incecik.. doktorumuzu değiştirdik.. yeni doktorumuz her şeyi anlattı her ayrıntısını... ve dediğim gibi babacığıyla tanışınca ne kadar biz göremesek de doktorumuz cici bi kızımız olduğunu söyledi... darısı sizlerin başına inşallah...
deniz bence sen hamilesin benim içime doğdunefesal hayırdır içine mi dogdu nerden çıkardın ?? test yamadım tekrar yarın yapcam. dpo12 de..
canım ya kıyamammmm ben böyle şeyler duyduğumda deli oluyorum benimkilere bişey olsa naparım diyorum Allahım sınamasın...teşekkür ederim canım.. evet dün babam bizi çok korkuttu. annem halen anlatırken ağlıyor kadıncağız.biz birbirimize çok bağlı bir aileyiz.. hep beraber ağlar hep beraber güleriz.. sabah öyle olunca benim hamileliğimi unutmuşlar ilk önce bana haber verdiler.. nasıl geri döndüm nasıl eve geldim anlatamam bir yandan ağlamak bir yandan trafikte dikkatli olmak. bi yandan bebişi düşün bir şey olmasın diye bir yandan dualar.. çok korktum çok.. dün öğlene kadar tansiyonum düzelmedi.. sonrasında da bir baş ağrısı... Allah'ıma şükür ikisi de sağlıklı şimdi hem babam hemde minişim...
hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek gün hürmetine gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah...bu ay bol hamişli bi ay olur inşallah...Dualarım sizinle, siz de dualarınızı esirgemeyin kızlar...
ben geçenlerde bi sitede okudum bebek 9 ay boyunca zikir çekermiş. ilk 3 ay Allaha, sonra peygamberimize (s.a.v), sonra bize...o kadar duygulandım ki...oyyy yerim ben o minikkuşu, namazını da kılıyomuş minik kızımız...inşallah cnm, Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. ben de bugün ogluşumu ödüllendirdim. kilo alıyorum diye bırakmıştım tatlıyı, çikolatayı bugün yedirdim :) Serap çok sevindim yaaa, sağlıklı olsun da miniklerimiz. boyunu öğrenebildin mi? benimki 14 cm olmuştu en son gittiğimde...
bence bugün yap nasıl bekliyorsun deniz yaaaaaaacumartesi yapıcam testi kuzucumdua edin nolur
bana da öyle geliyor nefescimmmmmm :) hadi inşallahhhhhh...ben duaya şimdiden başlayayım ya bugün eşim evde, akşam gidecek işe, tespih çekerken çok gülüyo bana, oturdu bizim hoca hanım diyip :)
senin hislerin acaip kuvvetli sen bugün bir test daha yap deniz... yoksa yaptın da bize mi söylemiyorsun sen durmazsın kız... kana da gitmemişsin şaşırdım vallacanım silik hemen çıksa bende durmaz kana giderdim ama 1 saat falan sonra çıktı.. ondan ikigün sonra tekrarlayıp gidicem inşallah benimledir kuzucuk..hislerim yanıltmıyodur inşallah..
blazemmmmmmmmmmm nasılsın can kuşum ben gelene kadar gitmedin inşallahsan da günaydınnnn
İnşallah gün geçtikçe her şey güzelleşir hepimiz için.
Geçmiş olsun bebeğim. Herkes grip. hamilesin senin daha çok dikkat etmen lazım kendine.
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm :13::13::13:
bende invoice a katılıyorum kesin var denizzzannetmem yanılmıyorsundur bence var merak etme
saol canım annem benim minikbebişimde sende hakkınızı helal edin...cuma selamız okunuyor.. duamızı yaptım arkadaşlar Allah kabul etsin.. Allah herkesin kalbine göre vesin.. İnşallah en kısa sürede bebişleriniz sizinle olur... (AMİN)
dilek nasılsıniyi diğelim iyi olsun canım sen nasılsın
66 Ya Vekil
161 Ya Selam
100 Ya Rahman
100 Ya Rahim
707 Ya Varis
70 İnşirah
1000 Ya Vali
1000 Ya Şafi
1000 Ya Allah
1000 Ya Evvel
80 Salavat
1000 Ya Melik
100 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
100 Subhanallani vebihamdihi
100 Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bil hayr
100 Sümmün bükmün ümyün fehüm la yerciun
700 Estağfirullah min külli ma kerihallah.Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübü ileyh...
Okuyabildiğimiz kadar okuyalım kızlar inşallah...
Allah kabul etsin cnm...
kuzucummmm bizde seni çok özledik bitanem benimmm....
çok geçmiş olsun baban için Allahım bizi ailelerimiz ile sınamasın çok zor... kızında inşallah hayırlıs sağlıklı bir evlat olur çok sevindim güzel annem tebrik ederimmmm
deniz bence sen hamilesin benim içime doğdu
canım ya kıyamammmm ben böyle şeyler duyduğumda deli oluyorum benimkilere bişey olsa naparım diyorum Allahım sınamasın...
hayırlı cumalar can kardeşim... Allah razı olsun duaların için bitanemmmm
bende bunu okuduğumda çok duygulandım minikbebişimmmmmmmmmmmmm
bence bugün yap nasıl bekliyorsun deniz yaaaaaaa
senin hislerin acaip kuvvetli sen bugün bir test daha yap deniz... yoksa yaptın da bize mi söylemiyorsun sen durmazsın kız... kana da gitmemişsin şaşırdım valla
blazemmmmmmmmmmm nasılsın can kuşum ben gelene kadar gitmedin inşallah
bende invoice a katılıyorum kesin var denizz
saol canım annem benim minikbebişimde sende hakkınızı helal edin...
dilek nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?