Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım silik hemen çıksa bende durmaz kana giderdim ama 1 saat falan sonra çıktı.. ondan ikigün sonra tekrarlayıp gidicem inşallah benimledir kuzucuk.. hislerim yanıltmıyodur inşallah..

zannetmem yanılmıyorsundur bence var merak etme

Bebişlerim şu an çok yoğunun yazdıklarınızı okuyamıyorum. Eve gidince devam ederiz. Hepinizi çok seviyorum.

slm kızlar hayırlı cumalar allahım dualarımızı kabul eylesin işallah.........
nasılsınızzzzzzzzzzzz????

cuma selamız okunuyor.. duamızı yaptım arkadaşlar Allah kabul etsin.. Allah herkesin kalbine göre vesin.. İnşallah en kısa sürede bebişleriniz sizinle olur... (AMİN)

Coucouuuuu.....

cok ozledimm..
kuzucummmm bizde seni çok özledik bitanem benimmm....

çok geçmiş olsun baban için Allahım bizi ailelerimiz ile sınamasın çok zor... kızında inşallah hayırlıs sağlıklı bir evlat olur çok sevindim güzel annem tebrik ederimmmm

nefesal hayırdır içine mi dogdu nerden çıkardın ?? test yamadım tekrar yarın yapcam. dpo12 de..
deniz bence sen hamilesin benim içime doğdu
canım ya kıyamammmm ben böyle şeyler duyduğumda deli oluyorum benimkilere bişey olsa naparım diyorum Allahım sınamasın...

hayırlı cumalar can kardeşim... Allah razı olsun duaların için bitanemmmm

bende bunu okuduğumda çok duygulandım minikbebişimmmmmmmmmmmmm
cumartesi yapıcam testi kuzucum dua edin nolur
bence bugün yap nasıl bekliyorsun deniz yaaaaaaa

bana da öyle geliyor nefescimmmmmm :) hadi inşallahhhhhh...ben duaya şimdiden başlayayım ya bugün eşim evde, akşam gidecek işe, tespih çekerken çok gülüyo bana, oturdu bizim hoca hanım diyip :)

canım silik hemen çıksa bende durmaz kana giderdim ama 1 saat falan sonra çıktı.. ondan ikigün sonra tekrarlayıp gidicem inşallah benimledir kuzucuk.. hislerim yanıltmıyodur inşallah..
senin hislerin acaip kuvvetli sen bugün bir test daha yap deniz... yoksa yaptın da bize mi söylemiyorsun sen durmazsın kız... kana da gitmemişsin şaşırdım valla

blazemmmmmmmmmmm nasılsın can kuşum ben gelene kadar gitmedin inşallah

zannetmem yanılmıyorsundur bence var merak etme
bende invoice a katılıyorum kesin var denizz

cuma selamız okunuyor.. duamızı yaptım arkadaşlar Allah kabul etsin.. Allah herkesin kalbine göre vesin.. İnşallah en kısa sürede bebişleriniz sizinle olur... (AMİN)
saol canım annem benim minikbebişimde sende hakkınızı helal edin...

iyi diğelim iyi olsun canım sen nasılsın
dilek nasılsın

66 Ya Vekil
161 Ya Selam
100 Ya Rahman
100 Ya Rahim
707 Ya Varis
70 İnşirah
1000 Ya Vali
1000 Ya Şafi
1000 Ya Allah
1000 Ya Evvel
80 Salavat
1000 Ya Melik
100 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
100 Subhanallani vebihamdihi
100 Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bil hayr
100 Sümmün bükmün ümyün fehüm la yerciun
700 Estağfirullah min külli ma kerihallah.Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübü ileyh...

Okuyabildiğimiz kadar okuyalım kızlar inşallah...

Allah kabul etsin cnm...

teşekkür ederim canım... Hakkım varsa üstünüzde helal olsun canım benim.. kulun kula ettiği dua çabuk kabul olurmuş.. Allah'ım dualarımızı inşallah kabul eder... Hayırlı cumalar arkadaşım...

Kızlar bugün benim için dua eder misiniz işten ayrılıyorum eşim de bende işsiziz beni unutmayın olur mu_???inş eski patronla netleştirirsem orada başlıycam...:26::26::26:

kızlar ben kaç günlerdir o kadar yoğunum ki, yorgunluktan bayılcam bir yerlerde..

denizcim hamile msin ben kaçırdım, test yapsana, kan testi en güveniliri yaaa ben çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…