Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hicranım önce de yazmıştım ama okumamış olabilirsin.. önce sağlık sonra sen sonra bebiş canım.. eşin sen bunları yaşarken ne yaptı hem merak ediyorum hem de etmiyorum aslında... bebişinin iyi olmasına ve arayı kapatmasına sevindim... dualarımız seninle canım....

çok gemiş olsun cnm o koçişinede bu bi ders olsun sanada bi daha hiç üzülme değmez cnm ya bebeğine bişey olsa idi napcaktın bebeğinede kendine çok iyi bak olur mu

hoş geldin cnm nasılsınnnnnnnnnn

hosbuldukkkk canımmmm cokk sukurrr ıyıyımmm sen nasılsınnnn

Geçmişi okuyordum canlar bi sürü sey yazmissiniz çok teşekkür edrim esim hasta olunca çok üzüldü ağladı ben bir esegim dedi durdu.
Hepinizi ayrı ayri çok seviyorum iyiki varsiniz bebisimin iyi olduğunu öğrenmek cooook mutlu etti beni 37.6mm

geçmiş olsun canım... Senin neden böyle oluyor ya??? Hsgden sonra mı olmuştun sen

hsgden sonra erken regli oldum 12 kasımda regli oldum 20 kasımda film çekildi 1 aralıkta regli oldum 25 aralıkta yine regli oldum şimdi hala bitmedi lekeleme şeklinde hala geliyor bi tane hormon 1 değer yüksek çıktı serophene ve glifor verdi bunları kullan dedi 6 ocakta gel dedi kiste yokmuş niye böyle oluyor ya benim şimdi döngün kaçgünde bir olacak bi daha ne zamn regli olacağim lütfen yardım edinkızlar ya

çok sevindimmm canım maşallah

hoşgeldin meltemcim nasılsın miniğin nasıll???
hosbuldukkk canımm cokkk sukurr bende ıyıyıym mınıgımde ıyı canımm cok sukurr kalp atıslarıı duzelmısss herseyy yolundaa
iyimiyim deyil miyim hiç bilmiyorum cnmmmm yaa kafam öyle karışik kiiii

oyyyy canımmm benımmm yaaa ::S gecmısı okuyamadım canım bı problemmı var:S

iyi en azından sen öyle olduğunda sana destek olmuş.. inşallah senin hamile olduğunu bir daha unutmaz canım... bu arada geçmişi okuyorsun daha ben sana güzel haberi burdan da yazayım.. kızımız geliyor teyzesi.....

KOPYALIYIP YAPİŞTIRDIM CNM hsgden sonra erken regli oldum 12 kasımda regli oldum 20 kasımda film çekildi 1 aralıkta regli oldum 25 aralıkta yine regli oldum şimdi hala bitmedi lekeleme şeklinde hala geliyor bi tane hormon 1 değer yüksek çıktı serophene ve glifor verdi bunları kullan dedi 6 ocakta gel dedi kiste yokmuş niye böyle oluyor ya benim şimdi döngün kaçgünde bir olacak bi daha ne zamn regli olacağim lütfen yardım edinkızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…