Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
hosbuldukkkk canımmmm cokk sukurrr ıyıyımmm sen nasılsınnnnçok gemiş olsun cnm o koçişinede bu bi ders olsun sanada bi daha hiç üzülme değmez cnm ya bebeğine bişey olsa idi napcaktın bebeğinede kendine çok iyi bak olur mu
hoş geldin cnm nasılsınnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım... Senin neden böyle oluyor ya??? Hsgden sonra mı olmuştun sen
çok sevindimmm canım maşallahGeçmişi okuyordum canlar bi sürü sey yazmissiniz çok teşekkür edrim esim hasta olunca çok üzüldü ağladı ben bir esegim dedi durdu.
Hepinizi ayrı ayri çok seviyorum iyiki varsinizbebisimin iyi olduğunu öğrenmek cooook mutlu etti beni 37.6mm
hosbuldukkkk canımmmm cokk sukurrr ıyıyımmm sen nasılsınnnn
ultrason goruntusu cok kotu yoksa bi foto atardim size
hosbuldukkk canımm cokkk sukurr bende ıyıyıym mınıgımde ıyı canımm cok sukurr kalp atıslarıı duzelmısss herseyy yolundaahoşgeldin meltemcim nasılsın miniğin nasıll???
iyimiyim deyil miyim hiç bilmiyorum cnmmmm yaa kafam öyle karışik kiiii
Geçmişi okuyordum canlar bi sürü sey yazmissiniz çok teşekkür edrim esim hasta olunca çok üzüldü ağladı ben bir esegim dedi durdu.
Hepinizi ayrı ayri çok seviyorum iyiki varsinizbebisimin iyi olduğunu öğrenmek cooook mutlu etti beni 37.6mm
hiç belli değil canim ya gorunmuyo
hosbuldukkk canımm cokkk sukurr bende ıyıyıym mınıgımde ıyı canımm cok sukurr kalp atıslarıı duzelmısss herseyy yolundaa
oyyyy canımmm benımmm yaaa ::S gecmısı okuyamadım canım bı problemmı var:S
hiç belli değil canim ya gorunmuyo
benim okuze arada geliyorlar ablam böyle
benim okuze arada geliyorlar ablam böyle
Çok sevindim gözün aydın ablam ilk prensesimiz geliyor
Ayrica geçmiş olsun babiskon korkutmus
gece cok yiprattik birbirimizi psikom cok korktum sukur herşey yolunda
sana bunu yine yapmasına müsade etme bitanem... kafasına göre davranamaz iki kişisin sen... herşeyden önce bunu düşünmez zorunda...gece cok yiprattik birbirimizi psikom cok korktum sukur herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?