Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hosbuldukkk canımm cokkk sukurr bende ıyıyıym mınıgımde ıyı canımm cok sukurr kalp atıslarıı duzelmısss herseyy yolundaa

aaaa çok sevindim canım bende dün kalp atışını duydum ve hadolsun çooook mutluyum:119::119:

kıızlaaaar sizler nasılsınız deniz aklım sende ne yaptın?
hicran geçmiş olsun tatlım

aaaa çok sevindim canım bende dün kalp atışını duydum ve hadolsun çooook mutluyum:119::119:

ayyyy sende mi duydun foşuduklarıı çok şükür.. bende yarın test yapcam canım sonrada kana gitcem inşallah dua et

ben çıkayım yine kimse yazmıyo galiba gideyimde uyuyayım,hoşçakalııııııın

hoşbuldum canım, hakkaten ne kadar sakin bugün burası...

Evet canım.işleri var herkesin galiba
Ben bişey sorcam sana buharlı temizlik makinası kullanan sen miydin???
Biri minikbebişim biri sen diye hatırlıyorum.
Ne marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?? ben de istiyorum da....

hayırdır kuzummm??? Inşallah en yakın zamanda güzel bir işe girersiniz canımcım. Bebeğin bereketiyle

canım dualarımız seninle biliyorsun.. Inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer...

allahım gönlündekini versin evinizden bereket ve mutluluk eksik olmasın cümlemizin işallahh

üzüldüm canım ya hakkınızda hayırlısı inşallah herşey yoluna girer..

hanımlar rabbim hepinizden razı olsun...vardır o'nun bir bildiği sadece şunu anladım bi iş yerinde dürüst olmak ve olgun davranmak yaramıyomuş başkaları gibi yalaka ve arkadan iş çeviren olmalıymışım olamadığımdan böleyim..bugünüme şükrediyorum evet üzgünüm ama bi kapı kapanırsa bi kapı mutlaka açılır herşeyde vardır bi sebep...ağlamakdan bitap düştüm teşekkür etmek istedim seviyorum hepinizi...

Son düzenleme:

Bebeğim niye üzüyorsun kendini. Bir kapıyı kapatan Allah diğerini açar.Allah can sağlığı versin.Eşine bebişine sana sağlık versin.Önemli olan bu.Gerisi hallolur üzülme lütfen.Eşin ne iş yapıyordu. Nasıl bir iş arıyor.Bence kolaylıkla iş bulabilirsiniz canım orda.İstersen eşim sorsun ordaki çevresine.

arada bi anasinin damarindan tutuyo canim dün ki tartismanin coguda hep ucuncu kişilerdi yoksa eşimle bi problemimiz olamaz....

hep bu aileler yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten canımcım rahat bıraksalar bir herkes musmutlu olacak...

Selam kızlar, hayırlı cumalar, nasılsınız?
hayırlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsınn??? ateş ölçme nasıl gidiyor

yapma kuzum üzme kendini.. bebişine de yazık... böyle olduysa Rabbimin bir bildiği vardır. senin için hayırlı olan bu demekki. inşallah en yakın zamanda çok daha güzel bir kapı açılır eşine de sana da canım

zeycan canım he seyin hayırlısı inşallah..

sen ne iş yapıyordun? istanbulda mısın? herkesin aklında olsun diye soruyorum, bebeğinin şansına daha iyisini bulacaksın inşallah..

hamile birine sıkıntı çektirilir mi onu da anlamıyorum yani.

ne guzell canım ahhh ooo kalp atıslarını duydugumuzz annn harıkaa bı an yaa rabbım kucaklarımıza almayı nasıp etsınnn herkesede nasipp etsınnnn.. persembe gunu bıda gıdıcem canım ben bkalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…