arada bi anasinin damarindan tutuyo canim dün ki tartismanin coguda hep ucuncu kişilerdi yoksa eşimle bi problemimiz olamaz....
hosbuldukkk canımm cokkk sukurr bende ıyıyıym mınıgımde ıyı canımm cok sukurr kalp atıslarıı duzelmısss herseyy yolundaa
aaaa çok sevindim canım bende dün kalp atışını duydum ve hadolsun çooook mutluyum:119::119:
kıızlaaaar sizler nasılsınız deniz aklım sende ne yaptın?
hicran geçmiş olsun tatlım
ayyyy sende mi duydun foşuduklarııçok şükür.. bende yarın test yapcam canım sonrada kana gitcem inşallah dua et
eveeeeet ilk defa dün hamileyim diyebildim kendime,sen de var bişeyler bak inşaallah,bir ay geriden takip edeceksin bizi galibaa
Selam kızlar, hayırlı cumalar, nasılsınız?
H.G canım.Hayırlı cumalar...
Sakiniz bu aralar...
hoşbuldum canım, hakkaten ne kadar sakin bugün burası...
hayırdır kuzummm??? Inşallah en yakın zamanda güzel bir işe girersiniz canımcım. Bebeğin bereketiyle
canım dualarımız seninle biliyorsun.. Inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer...
allahım gönlündekini versin evinizden bereket ve mutluluk eksik olmasın cümlemizin işallahh
tabi ederiz zeycanim .sen isinde problem yasiyodun zaten .insallah huzurlu olabilecegin bi iste tekrar baslarsin.esinle ayni doneme denk gelmesi kotu olmus .insallah o da bulur bi is en kisa surede.benim abimde yengemde bebis oldugunda issizdi.ama kismetiyle geliyolar gercekten isr girdi sonra da eski isyerine actigi davayi kazanip toplu para aldi.hakkinizda hayirlisi
üzüldüm canım ya hakkınızda hayırlısı inşallah herşey yoluna girer..
allah şifanı versin en kısa zamanda canım. Bol bol vitamin takviyesi yap. Yat dinlen. Ilaç da alsan zaten dinlenmeden geçmiyor meret.
Iyidir bebeğim sen nasılsın?
Ahahahaha çok güldüm. Kesinlikle.
çıkmıştım ama geri geldim. Seni gördüm çok çok iyi oldum. Sen nasılsın bebeğim?
Rabbim her şeyin kolayını verir canım benim. Inşallah tez zamanda istediğin işe başlarsın. Bebişin bereketi ile gelecek, evinizi bereketlendirecek inşallah.
saol can annemmmmmmmmm
Zyecanım şimdi dua ediyorum ondan yazamadım merak etme allahım hayırlısını kararlamıştır... Senin içinde dua ediyorum
bitanemmmm dua ediyorum işte iyiyim sen nasılsın gittin mi doktora
allah dualarınızı kabul etsin canlarım. çok teşekkür ederim kızlar şimdi dodex iğne vurduracam inşallah toparlarım. Zeycancım allah yardımcınız olsun. Ya hayyu ya kayyumu birahmetike esteğiysu. Bunu oku bol bol peygamber efendimiz (s.a.v) zamanlarında bu duayı okurmuş bol bol...
herkes ıyı rahat sıkıntılar var buda hayatın cilvesihayırlı cumalar
sağol canım... Seninde gözün aydın
hanımlar rabbim hepinizden razı olsun...vardır o'nun bir bildiği sadece şunu anladım bi iş yerinde dürüst olmak ve olgun davranmak yaramıyomuş başkaları gibi yalaka ve arkadan iş çeviren olmalıymışım olamadığımdan böleyim..bugünüme şükrediyorum evet üzgünüm ama bi kapı kapanırsa bi kapı mutlaka açılır herşeyde vardır bi sebep...ağlamakdan bitap düştüm teşekkür etmek istedim seviyorum hepinizi...
arada bi anasinin damarindan tutuyo canim dün ki tartismanin coguda hep ucuncu kişilerdi yoksa eşimle bi problemimiz olamaz....
hayırlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsınn??? ateş ölçme nasıl gidiyorSelam kızlar, hayırlı cumalar, nasılsınız?
hanımlar rabbim hepinizden razı olsun...vardır o'nun bir bildiği sadece şunu anladım bi iş yerinde dürüst olmak ve olgun davranmak yaramıyomuş başkaları gibi yalaka ve arkadan iş çeviren olmalıymışım olamadığımdan böleyim..bugünüme şükrediyorum evet üzgünüm ama bi kapı kapanırsa bi kapı mutlaka açılır herşeyde vardır bi sebep...ağlamakdan bitap düştüm teşekkür etmek istedim seviyorum hepinizi...
aaaa çok sevindim canım bende dün kalp atışını duydum ve hadolsun çooook mutluyum:119::119:
kıızlaaaar sizler nasılsınız deniz aklım sende ne yaptın?
hicran geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?