kızlarrr bıseyy sorabılırr mıyımm
buyruuuuuuunnn...kızlarrr bıseyy sorabılırr mıyımm
bi ben kalmışım canım sor bakalım..inşallah çalıştığım yerden gelir
çalıştıgın yerden canım merak etme :):) canım ben suan 7 haftadayımda kahverengı akıntı geldı dunden berı hanı tam kırmızılar bıtınce bı akıntı gelıor ya oyle doktoru aradımda o akıntı normal yeterkı kanama olmasın dedı
evet oluyor her ihtimale karşı dr progestan veriyor.. benimde olmuştu. dün burda bir arkadaştan da az da olsa kan geldi ona da dr progestan vermiş.. eğer çoğalırsa progestan verir doktorun...
buyruuuuuuunnn...
canım ben hamiş kaldıgım ılk andan berı progestan kullanıyorum inşallahh çoğalmazz rabbim meleklerımızı korusunn ınsallahh
bak benim çalışmadığım yerden geldi
canım ben hamiş kaldıgım ılk andan berı progestan kullanıyorum inşallahh çoğalmazz rabbim meleklerımızı korusunn ınsallahh
canım 7 haftalık hamıleyımde kahverengı akıntı geldı doktor normal olabılır dedı kanama olursa kötü dedi
canım benimki buharlı mop, öyle çok güçlü ve pahalı makinalardan değil. Hani şu tv de top shop da çıkan yeşil buharlı mop varya, h2o x5, benimki ondan. Ama ben acayip memnunum. Minikbebişiminki buhar makinası olabilir belki, bilmiyorum. Buhar makinalarını haznesi daha büyük ve buhar gücü daha yüksek oluyor sanırım...Evet canım.işleri var herkesin galiba
Ben bişey sorcam sana buharlı temizlik makinası kullanan sen miydin???
Biri minikbebişim biri sen diye hatırlıyorum.
Ne marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?? ben de istiyorum da....
iyiym bende tatlım, eşim biraz hasta, onunla uğraşıyorum. Hatta bugün doktor serum fln takmış, yarına da rapor vermiş... Bi de hematoloji sonuçlarım çıkmış, yarın onları göstericem işte. Ateş ölçme de iyi gidiyor bakalım. Çok bilgim yok aslında, ne zaman yükselecek ne zaman düşecek. Fertility friends'e üye oldum, grafik yaptım. Orda takip etmesi daha kolay oluyor. Bakalım ne olacakhep bu aileler yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten canımcım rahat bıraksalar bir herkes musmutlu olacak...
hayırlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsınn??? ateş ölçme nasıl gidiyor
yapma kuzum üzme kendini.. bebişine de yazık... böyle olduysa Rabbimin bir bildiği vardır. senin için hayırlı olan bu demekki. inşallah en yakın zamanda çok daha güzel bir kapı açılır eşine de sana da canım
ne guzell canım ahhh ooo kalp atıslarını duydugumuzz annn harıkaa bı an yaa rabbım kucaklarımıza almayı nasıp etsınnn herkesede nasipp etsınnnn.. persembe gunu bıda gıdıcem canım ben bkalım
ilk kaldığın günden beri günde kaç adet alıyorsun? bana günde 3 demişti. sabah 1 akşam 2 kullanınca geçti benimkisi..
canım benimki buharlı mop, öyle çok güçlü ve pahalı makinalardan değil. Hani şu tv de top shop da çıkan yeşil buharlı mop varya, h2o x5, benimki ondan. Ama ben acayip memnunum. Minikbebişiminki buhar makinası olabilir belki, bilmiyorum. Buhar makinalarını haznesi daha büyük ve buhar gücü daha yüksek oluyor sanırım...
iyiym bende tatlım, eşim biraz hasta, onunla uğraşıyorum. Hatta bugün doktor serum fln takmış, yarına da rapor vermiş... Bi de hematoloji sonuçlarım çıkmış, yarın onları göstericem işte. Ateş ölçme de iyi gidiyor bakalım. Çok bilgim yok aslında, ne zaman yükselecek ne zaman düşecek. Fertility friends'e üye oldum, grafik yaptım. Orda takip etmesi daha kolay oluyor. Bakalım ne olacak
topraaamm naparsın beyaa? gittin mi doktora sen?
canım benimki buharlı mop, öyle çok güçlü ve pahalı makinalardan değil. Hani şu tv de top shop da çıkan yeşil buharlı mop varya, h2o x5, benimki ondan. Ama ben acayip memnunum. Minikbebişiminki buhar makinası olabilir belki, bilmiyorum. Buhar makinalarını haznesi daha büyük ve buhar gücü daha yüksek oluyor sanırım...
iyiym bende tatlım, eşim biraz hasta, onunla uğraşıyorum. Hatta bugün doktor serum fln takmış, yarına da rapor vermiş... Bi de hematoloji sonuçlarım çıkmış, yarın onları göstericem işte. Ateş ölçme de iyi gidiyor bakalım. Çok bilgim yok aslında, ne zaman yükselecek ne zaman düşecek. Fertility friends'e üye oldum, grafik yaptım. Orda takip etmesi daha kolay oluyor. Bakalım ne olacak
canım ılk bas 100 mg gunde 3 defa alıyordum sımdı 100 mg yokmus eczanede 200 mg kullanıorum gunde ıkı defa
ben gr hatırlamıyorum canım şuanda ama uzun zamandır kullanıyorsun neden kesmedi acaba? dr zaten ultrasonda iç kanama görseydi söylerdi... hayırlısı ile bugünleri de atlatırsın canım...
valla canım dun aksam basladı bugunde bıraz geldı akıntı.......kanama falan demedı canım doktor dun kalp atıslarınıda duydun zaten sorun olsaydı kalp atıslarını duymazdık sanırım bol bol yatım artık yapcak bısey yk hayırlısı ıle inşallah canımm yaaa ınsallahh
ıyıyım topramm gıttımm cokkk sukurrr kalp atıslarıı duzelmıs dunden berı azcık kahvrengı lekelenmem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?