oyyy maşallah, hadi gözün aydın. O kahverengi lekelenmeyi de çok takma canım. eğer iyi dinlenip, progesteronu aksatmazsan, Allah'ın izniyle bebişin büyüyüp giderıyıyım topramm gıttımm cokkk sukurrr kalp atıslarıı duzelmıs dunden berı azcık kahvrengı lekelenmem var
bi bakayım canım oraya da, çok sağol dilketinimgeçmiş olsun canım. kkda ateş ölçme topiği var psipsikoda orda sana yardımcı olur o. ilk ay bişey belli olmaz sonraki ay daha iyi anlarsın canım
evet buharlı makinalara göre daha uygun canımSağol canım bilgilendirmen için.Memnun olmana sevindim.Onun fiyatı daha uygun çünkü :)) diğerleri daha pahalı.
Kıyamam canım. Ben de çok duygusalım bu aralar biliyosun. Umarım keyfin yerine gelmiştir.
oooooooooooooooooohhhh çok iyi yapmışsın.ilerleyen saatlerde ben konuştum o sustu burnundan getirdim
hanımlar rabbim hepinizden razı olsun...vardır o'nun bir bildiği sadece şunu anladım bi iş yerinde dürüst olmak ve olgun davranmak yaramıyomuş başkaları gibi yalaka ve arkadan iş çeviren olmalıymışım olamadığımdan böleyim..bugünüme şükrediyorum evet üzgünüm ama bi kapı kapanırsa bi kapı mutlaka açılır herşeyde vardır bi sebep...ağlamakdan bitap düştüm teşekkür etmek istedim seviyorum hepinizi...
Kızçelerime kırmızılar içerisinde bi merhaba deyim dedimmmm
Nasılsınız??? Bende haberler süperr... Uzun uğraşlardan sonra sanırım dükkanımızı açıyoruzzzzzzz
Ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi haftasonları
pazartesi görüşmek üzere
Kızlarrr akşam yemek yaparken bi anda tansiyonum düştü sanki elim ayağın titremeye başladı gözlerim karardı bayılcak gbi oldumm eşimi aradım hmn geldi hastaneye gitmeye korkuorum yaa şimdi iimm ama tansiyon fln çıkar die korkuorumm :18:
geçmiş olsun canım. Çok yorma kendini. Anlık tansiyonun düşmüş olabilir. Kötüyü düşünme hemen.
yaa link niye acilmadi kihttp://m.youtube.com/watch?v=n2lXhRdDhYQ
:44::44::44:canım ne ki bu?:44:http://m.youtube.com/watch?v=n2lXhRdDhYQ
anne karnindaki bebis hareketleriydide beceremedim kadinin gobusu resmen dalgalaniyodu
aaaa sen sigara kullanıyor musun
aaaa sen sigara kullanıyor musunsen bi anne aday adayisin hatta kesin adaysin belkide bak ben usuttum hasta oldum bebisime bisey olacak korkusuyla vicdan azabı çekiyorum sen bile bile zehirlemek istemezsin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?