Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım topramm gıttımm cokkk sukurrr kalp atıslarıı duzelmıs dunden berı azcık kahvrengı lekelenmem var
oyyy maşallah, hadi gözün aydın. O kahverengi lekelenmeyi de çok takma canım. eğer iyi dinlenip, progesteronu aksatmazsan, Allah'ın izniyle bebişin büyüyüp gider Bide ilk aylarda lekelenmesi olanlar çok büyük olasılıkla hiç problemsiz tamamlıyorlar gebeliklerini, çevremde bu hep böyle oldu
ben de iyiyim çok şükür, yarın protein s protein c sonuçlarımı alıcam ve hematolojiye göstericem

geçmiş olsun canım. kkda ateş ölçme topiği var psipsikoda orda sana yardımcı olur o. ilk ay bişey belli olmaz sonraki ay daha iyi anlarsın canım
bi bakayım canım oraya da, çok sağol dilketinim

Kıyamam canım. Ben de çok duygusalım bu aralar biliyosun. Umarım keyfin yerine gelmiştir.
ilerleyen saatlerde ben konuştum o sustu burnundan getirdim
oooooooooooooooooohhhh çok iyi yapmışsın.

Ne güzel söyledin bir kapıyı kapatan birini açar diye. Zor günler geçecek elbet. Hepimiz için ayrı ayrı zorluklar var. Rabbim dayanma gücü versin yeter ki.

Kızçelerime kırmızılar içerisinde bi merhaba deyim dedimmmm

Nasılsınız??? Bende haberler süperr... Uzun uğraşlardan sonra sanırım dükkanımızı açıyoruzzzzzzz

Kızçelerime kırmızılar içerisinde bi merhaba deyim dedimmmm

Nasılsınız??? Bende haberler süperr... Uzun uğraşlardan sonra sanırım dükkanımızı açıyoruzzzzzzz

Hayırlı olsun canım.Ne satacaksınız.?.Ne güzel insanın hayallerini gerçekleştirmesi. Allah hayırlı bol kazanç versin.

Ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi haftasonları
pazartesi görüşmek üzere

ooffff yine kimsecikler yoooooook

neyse kızlar ben sadece portakal yemek istiyorum sulu sulu yiyorum yiyorum rahatlıyorum,sonra uyku ne çok uyudum yaaa

Yine diyiceksiniz sercem basladi ama elimde degil
benim sag tarafim baya agriyor
7+2Gunluk olduk hamd olsun
ama iki oncesine kadar hep sol tarafim agriyordu
iki gundur sag tarafim sanki kimse basiyor eliyle oyle bir agri
bebegim sag tarafda yerlesdi
boyle agri normalmi
ya sizce nolur akil verin((
Rabbim evlatlarimizi koru nolur

Kızlarrr akşam yemek yaparken bi anda tansiyonum düştü sanki elim ayağın titremeye başladı gözlerim karardı bayılcak gbi oldumm eşimi aradım hmn geldi hastaneye gitmeye korkuorum yaa şimdi iimm ama tansiyon fln çıkar die korkuorumm :18:

geçmiş olsun canım. Çok yorma kendini. Anlık tansiyonun düşmüş olabilir. Kötüyü düşünme hemen.

aaaa sen sigara kullanıyor musun sen bi anne aday adayisin hatta kesin adaysin belkide bak ben usuttum hasta oldum bebisime bisey olacak korkusuyla vicdan azabı çekiyorum sen bile bile zehirlemek istemezsin sanirim

biliyorum canım içimde bi yerlerde büyümeye çalışıyo zavallım.. :85: :85: ama nasıl olacak 7 yıldır kesintisiz içiyorum ben.. :85: ay bide bi mutsuzum bi mutsuzum sanki üstümde dagla var.. eşim adımı söylese aglayasım geliyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…