ama bebisin icin caninin ici esinden sevdigin adamdan bi parca gerçek « SIZ » icin.....
ama bebisin icin caninin ici esinden sevdigin adamdan bi parca gerçek « SIZ » icin.....
aaaaaaaa ağlamak yok
aaaaaaaa ağlamak yokbende aglarim bak zaten duygusalım zaten hastayim zaten zaten....
aaaa öyle miii çok sevindim canım beklenen buydu yuffiiiyyyyyyyyyyyyy
aaaa öyle miii çok sevindim canım beklenen buydu yuffiiiyyyyyyyyyyyyy
Ama niye agliyosun anlamadım ki :44:
bol bol dua edicez bu sefer olacak rabbimin izniyle ins ben inaniyorummm
bol bol dua edicez bu sefer olacak rabbimin izniyle ins ben inaniyorummmtüm kalbimle..... Ama o zikkimi birakarak bize yardimci olcan
o korku normal canim uzun bi süre de devam eder... Ama boyle yaparak karnindaki sabiyi uzme hadi topla kendini
o korku normal canim uzun bi süre de devam eder... Ama boyle yaparak karnindaki sabiyi uzme hadi topla kendini
camerhaba kızlar bir sorum olacaktı ben progesteron testini adetin 26.günü yaptırdım sonuç 0.38 yani çok düşük çıktı büyük ihtimalle yumurtlama olmadı ne yapmalıyım ben şimdi moralim altüst oldu bir hevesle bekliyordum sonucu görünce yıkıldım resmen
ca
nım genelde 21. gün bakılır bu değerle yumurta çatlamamış gibi gözüküyor ve sanırım bu konuda doktorundan yardım alman gerekir. benim 21. gün 20 nin üstünde bir değer çıkmıştı doktor normal bir değer demişti senin ki bayağı düşük yani hemen doktoruna başvur derim ama belkide 26. gün geç diye de böyle çıkmış olabilir belki testi tekrar ister
iyi geceler canım gelmişsin selamda vermiyosun
ca
nım genelde 21. gün bakılır bu değerle yumurta çatlamamış gibi gözüküyor ve sanırım bu konuda doktorundan yardım alman gerekir. benim 21. gün 20 nin üstünde bir değer çıkmıştı doktor normal bir değer demişti senin ki bayağı düşük yani hemen doktoruna başvur derim ama belkide 26. gün geç diye de böyle çıkmış olabilir belki testi tekrar ister
çok tşk ederim canım cevap içinvalla o kadar karıştı ki durumlar adet olmayı bekliyorum işte rahim filmi çektireceğim ben 2 düşük yapmıştım 1 sene olacak daha hamile kalamadım dr da bu testleri istedi ben çok üzülüyorum böyle sorunlar çıkınca
siz hicranla aranızda konuşunca ben hiç şeyytmiyim dedim deniz... aranızda kalacak şeyler var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?