Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaaa öyle miii çok sevindim canım beklenen buydu yuffiiiyyyyyyyyyyyyy

Ama niye agliyosun anlamadım ki :44:

kız ne yapıyosun Allah seni ne yapmasın.. bütün topik görür yarın bu halayı.. belli degil bir ikincisi ben daha önce iki kez hamile kaldım ama olmadı biliyosun..şuan sadece korkuyorum.. :18: :18:

bol bol dua edicez bu sefer olacak rabbimin izniyle ins ben inaniyorummm tüm kalbimle..... Ama o zikkimi birakarak bize yardimci olcan

canım benim çok sagol.. hamile hamile duan kabul olur inşallah.. ama öyle bir korku ki anlatamam.. bagıra bagıra hıçkıra hıçkıra aglayasım geliyo..

merhaba kızlar bir sorum olacaktı ben progesteron testini adetin 26.günü yaptırdım sonuç 0.38 yani çok düşük çıktı büyük ihtimalle yumurtlama olmadı ne yapmalıyım ben şimdi moralim altüst oldu bir hevesle bekliyordum sonucu görünce yıkıldım resmen

o korku normal canim uzun bi süre de devam eder... Ama boyle yaparak karnindaki sabiyi uzme hadi topla kendini

canım duygusal boşluguma geldi yazdım ama söyleme kimseye.. bu saatte giren pek olmaz zaten.. hayır kaybetmeyi geçtim hiç olmayabilirde.. adete yakın hcg yüksek oluyo ya vücutta belki test onu algıladı..sevinmek için çok erken.. oyuncak gibi olmasın yarın kesinleşince haber ederim..

ca
nım genelde 21. gün bakılır bu değerle yumurta çatlamamış gibi gözüküyor ve sanırım bu konuda doktorundan yardım alman gerekir. benim 21. gün 20 nin üstünde bir değer çıkmıştı doktor normal bir değer demişti senin ki bayağı düşük yani hemen doktoruna başvur derim ama belkide 26. gün geç diye de böyle çıkmış olabilir belki testi tekrar ister

iyi geceler canım gelmişsin selamda vermiyosun

çok tşk ederim canım cevap içinvalla o kadar karıştı ki durumlar adet olmayı bekliyorum işte rahim filmi çektireceğim ben 2 düşük yapmıştım 1 sene olacak daha hamile kalamadım dr da bu testleri istedi ben çok üzülüyorum böyle sorunlar çıkınca

tatlım keşke zamanında yaptırsaydın düşüklerin için çok çok geçmiş olsun zor bir süreç allah yardım etsin... adetin bitince hemen git gününü geçirme rahim filmi içinde sakın... zor işler bililyoruz hepimiz allah kolaylık versin

siz hicranla aranızda konuşunca ben hiç şeyytmiyim dedim deniz... aranızda kalacak şeyler var sanırım

kırılma nolur seni görsem selam verirdim zaten konuşurduk.. ayrıca hak ver nolur oyuncak etmeyim istedim biliyosun testlere güven olmuyo..aaa hamileyim yok degilim yok şu yok bu.. ondan yani.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…