canım bu öyle bir saat sıvı almamakla olmuyor. her gün aynı saatte ve aynı damla adediyle yapman lazım. 4 saat öncesinden sıvı almayı kesmen lazım. en son 3 saat öncesine kadar wcye gitmen lazım. ve asla sabah idrarınla yapma. akşam en ideali
ama 4 saat sıvı almamak cok değil mi???
prospektüsünde 2 saat sıvı alımını yavaşlatın sabah 10dan sonra akşam 8den önce yapmaya çalışın diyor.
4 saat hiçbir sey yiyip içmeden nasıl durucam gün içinde :18:
bende baya bi okudum bakındım hakikaten etkisini gören çok olmuş, ben kürtaj oldum 30gün olmasına rağmen rahimdeki kanı atamıyordum doktorun verdiği fitille ancak 1-2 gün kanama oluyor sonra kesiliyodu, şimdi 7 gün oldu sanırım sabah akşam soğan kürü yapıyorum ve hala kanamam var, bu kez atcam galiba.inşallah
hehe ye ama içme.. valla bana da cuteheart söyledi. o buraların uzmanı canım. burda o ne dediyse osen bilirsin ama
hehe ye ama içme.. valla bana da cuteheart söyledi. o buraların uzmanı canım. burda o ne dediyse osen bilirsin ama
sana bol şans diliyorum o zaman canım :)
evet az kaldı 9 güncük. 2 ekimde batım bu 3. ayımız olacak deniyoruz. inşallah sonuçlar herkesin gönlüne göre olur
Ben sen kadar düzgün yapamıyorum bu isi ama mikmiki maşallah dune kadar hic kaçırmadim dünde mecbur kaldjm
bende kiste ve gebe kalmaya kolaylaştırıyo die duydum bende çarşamba başlıycam hayırlısı bi an önce annelik duygusunu tatmak istiyorum...:26::26::26:
Insallah canım bebeklerimiz bizi bekletmez
ben de alttan muayeniyi hiç istemiyorum ama bu ay da olmazsa kaçışım yok galiba :18:
Insaallah gerek kalmazzz
Cok gicik biseyy
Ben yumurt takibi de yaptirmistim onda uzun uzun bakiyo bide
evet canim
kizlarrrr bugun basliyorummmm mik miklemeyeeeeee baslasin MIK MIK SHOOOOOW
Formani giy sahalara in wuuuu süper
Hmm baska söyle yapabilirsin evdemisjn bilmiyorum mum al icinde 100 tane filan oljyo cok ucuz kapi girinden basla dizmeye yemek yiyeceginiz yere kadar masadada olsun tabi onun sevecegi yemeği yap ve maaayi hazırla ve küçük küçük notlar sakla eve gidip söyle olabilir notlarda ilk eline vereceğin notta surdaki nota bakar misin falab filan diye yaz bisürü sende hit yatak odasina formalarinla karşıla o notların en sonunda senjn yatak odasında olduguna dair bisi ima er sonra mikmik ve bitti iste cok uzunmu yazdkm ne
hberler derken? yumyum da vardı mikmik deyani aklım buaralar buna çalışıyor da
Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım
ben de iyiyim canım sağoloo ne güzel sevindim süper geçmesine. Ben de gezdim tozdum yedim içtim yattım kalktım alışveriş yaptım temizlik yaptım, ama mikmik yapamadım
Ve yine pazartesi oldu
canım bat 25 eylul ıkı gun once ıdrar testı yaptım negatıf cıktı hıc sılık bıle dııl yanı dırek negatıf moralım bozuldu ama ne bılım aynı adet sancısı gıbı agrım oluncauzuldum adet mı olcm yoksa buda bı belırtımı dıe dusundm acıkcası .
kadın olmak ne zor yaaaa.. bebek olsa da çıkıyorsun çatala olmasa da
Bazilarinin hic doktora bilem gitmeden oluyo ya bazilarinn 'ornek benn 'gostermefen olmuyoo illa goreceklerr:)))
Te Allam yaaa
canım benim kıyamam sana. sen zaten 10 aydır deniyorsun bunu. 1 yılın bile olmamış daha ve şimdiden başladınız mı batıl şeylere. bak bu batıl olaylara bir girdin mi birdaha çıkamazsın dikkat et psikolojin fena halde bozulur. bir de galiba daha çok annen seni böyle etkiliyor. bence annenle konuş. böyle yaptıkça üzüldüğünü söyle. eğer anlamazsa da biraz uzak durmanı tavsiye ederim. hem böyle yaptıkça onca insan senin bebek istediğini öğrenmiş oluyor ve seni her gördüklerinde sana bu soruyu soracaklar. ya da annene soracaklar annen de gelip senin psikolojini bozacak. yapma canım, yapma bitanem. bak hayat çok güzel. Allah nasip eder inşallah ama bebeksiz de hayat güzel. bence önce bunu hissetmeli ve yaşamalısın. sen çocuksuz da mutluysan bebek o zaman daha kolay gelir Allahın izniyle. ama takıntı yaparsan olmaz bu iş... çünkü hep böyle gördük, böyle hikayeler duyduk. sen anne olmadan çok değerlisin. bunu önce sen hiset sonra da başkalarına hissettir canım
Bazilarinin hic doktora bilem gitmeden oluyo ya bazilarinn 'ornek benn 'gostermefen olmuyoo illa goreceklerr:)))
Te Allam yaaa
Te Allam yaaa
canım haklısın bende çevreye pek duyurmak istemiorum ama olmuyo.. annem eskiden bukadar istemezdi hatta geçen sene daha biz korunurken 1 hafta adetim gecikmişti bende hamileyimdir belki filan die nabız ölçmek istemiştim annem daha dur bekleyin az daha.. borçlarınızı bitirin.. birikim yapın.. şimdi ne gerek var diyen kadın düşükten sonra bi bebek heveslisi oldu sormayın
hoşuma gidiyor annemin de bukadar canı gönülden istemesi.. çabalıyo tüm niyetiyle ama insanlarda duymuş oluyo tabi.. bilmiorum ne yapacağımı inan canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?