Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama 4 saat sıvı almamak cok değil mi???
prospektüsünde 2 saat sıvı alımını yavaşlatın sabah 10dan sonra akşam 8den önce yapmaya çalışın diyor.
4 saat hiçbir sey yiyip içmeden nasıl durucam gün içinde :18:

hehe ye ama içme.. valla bana da cuteheart söyledi. o buraların uzmanı canım. burda o ne dediyse o sen bilirsin ama

bende kiste ve gebe kalmaya kolaylaştırıyo die duydum bende çarşamba başlıycam hayırlısı bi an önce annelik duygusunu tatmak istiyorum...:26::26::26:

hehe ye ama içme.. valla bana da cuteheart söyledi. o buraların uzmanı canım. burda o ne dediyse o sen bilirsin ama

hahahaha
ağanın eli tutulmaz napalım, zaten benim için sorun içmek değil yemekti. o zaman akşam yemeğinden önce yapayım ben bunu..
teşekkür ederim

çok tatlısın sen ya sagol canım sevdim bu fikri mumlar falan filan benim duble öküzüme deniyeyim bakalım o hiç ama hiç anlamaz ama olsun

hberler derken? yumyum da vardı mikmik de yani aklım buaralar buna çalışıyor da

Allah seni ne yapmasin isin gucun mik mik ..
insallah yuzumuz guler canim..

Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım

Yaa canim seni cok iyi anliyorum bende bu aralar senin gibi dusunmeye basladim..
beni daha cok is hayatim etkiliyo vazgec bebegi unut diyo ama icimden bir ses devam diyo..
bilemiyorum d.k hapinada geri baslamak istemiyorum.. :44::44:

ben de iyiyim canım sağol oo ne güzel sevindim süper geçmesine. Ben de gezdim tozdum yedim içtim yattım kalktım alışveriş yaptım temizlik yaptım, ama mikmik yapamadım
Ve yine pazartesi oldu

kiz niye mikmiklemedin..

Canim moralini bozma herseyin hayirlisi.. insalalh o belirtiler bebek belirtisidir..
(bende adet 4 gun kala yapmistim negatifti sonrada adet oldu zaten)

canım haklısın bende çevreye pek duyurmak istemiorum ama olmuyo.. annem eskiden bukadar istemezdi hatta geçen sene daha biz korunurken 1 hafta adetim gecikmişti bende hamileyimdir belki filan die nabız ölçmek istemiştim annem daha dur bekleyin az daha.. borçlarınızı bitirin.. birikim yapın.. şimdi ne gerek var diyen kadın düşükten sonra bi bebek heveslisi oldu sormayın
hoşuma gidiyor annemin de bukadar canı gönülden istemesi.. çabalıyo tüm niyetiyle ama insanlarda duymuş oluyo tabi.. bilmiorum ne yapacağımı inan canım
:26:

bence de dilketin haklı rabbim hayırlısını versin...bence başka şeylere yoğunlaş ben mesele okulum başladı şu an ona yoğunlaştım..hiç stres yok saldım çayıra mevlam kayıra olcam bu saatte sora...bence kendine biraz zaman ver hem bilinçaltını rahatlat hemde kendini.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…