- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Ins yaa kocam öyle bisi olsa depresyona girer kesinlikle
haha valla yaama silik olması zaten negatif demek canım. o yüzden sikinti yk
ya hem cmrtesi hem pazar mik mik olur die planlamıştım ama ctesi geç geldik ewe pazar günü olduinşallah tutmuştur. ama üşüttümmüdür nedir benim kasıklarım ve belim çok ağrıo.. ben umutlu değilim bu ay.. zaten karar verdim dr a gidicem ekimde :18: baksın bakalım neden olmuyo :26:
ya hem cmrtesi hem pazar mik mik olur die planlamıştım ama ctesi geç geldik ewe pazar günü olduinşallah tutmuştur. ama üşüttümmüdür nedir benim kasıklarım ve belim çok ağrıo.. ben umutlu değilim bu ay.. zaten karar verdim dr a gidicem ekimde :18: baksın bakalım neden olmuyo :26:
Selam cnm
Daha once gitmedin sanirim kontrole ne kadar suredir deniyorsunuz
Hemen telas yapma olmuyo diye
kızlar size bir şey soracağım. reglim 2 eylülde başladı bittikten sonra doktora gittim smear testi yaptırmak için. ne zamandır aklımdaydı izin günümken aradan çıkarayım dedim. tabi gitmişken doktor jinekolojik muayenede yaptı. baktı falan gayet güzel dedi. ama çok az bir iltihap var onun için 2 adet fitil verdi. tabi ben kullanmadım fitilleri. çünkü ne akımtım var ne koku ( iltihaplarda genelde öyle oluyor ) zaten doktorda çok az demişti. sizce gebelik için önleyici olur mu bu az iltihap
selamlar kızlar...
bu ay 3. denememiz, bir koli ovulasyon testi aldım (30 adet), reglim bugün bitti..
herkese bol şans
selamlar kızlar...
bu ay 3. denememiz, bir koli ovulasyon testi aldım (30 adet), reglim bugün bitti..
herkese bol şans
ben çıkıyorum kızlar hoşçakalııııın
selamlar kızlar...
herkese bol şans
kızlar size bir şey soracağım. reglim 2 eylülde başladı bittikten sonra doktora gittim smear testi yaptırmak için. ne zamandır aklımdaydı izin günümken aradan çıkarayım dedim. tabi gitmişken doktor jinekolojik muayenede yaptı. baktı falan gayet güzel dedi. ama çok az bir iltihap var onun için 2 adet fitil verdi. tabi ben kullanmadım fitilleri. çünkü ne akımtım var ne koku ( iltihaplarda genelde öyle oluyor ) zaten doktorda çok az demişti. sizce gebelik için önleyici olur mu bu az iltihap
nerden aldın canım ben de istiyorum da??
nerden aldın canım ben de istiyorum da??
ben de geçen ay 30 adet almıştım. bu ay adetim biter bitmez başladım canım. senin de hayırlı olsun. Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda güldürsün inşallah
benim de bu ay olmazsa ben de doktora gidicem inşallah. yetti gaariiiiiiiii
gittigidiyordan aldım
30 adet ovulasyon testi 5 tane de gebelik testini 30 tl ye aldım
normade gebelik testinin tanesi 5 tl ama yorumları da okudum olumluydu
24 saatte yolladılar..
mrb cnm 10 ay oldu deneyeli bi kimyasal gebelik geçirdim bu süreç içinde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?