Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selamlar kızlar...

bu ay 3. denememiz, bir koli ovulasyon testi aldım (30 adet), reglim bugün bitti..

herkese bol şans

Selam cnm
Daha once gitmedin sanirim kontrole ne kadar suredir deniyorsunuz
Hemen telas yapma olmuyo diye

benim de bu ay olmazsa ben de doktora gidicem inşallah. yetti gaariiiiiiiii

ben olmuyor diye biliyorum canım. yaşamadım ben ama burdaki arkadaşlar sayesinde öğrendim

selamlar kızlar...

bu ay 3. denememiz, bir koli ovulasyon testi aldım (30 adet), reglim bugün bitti..

herkese bol şans

ben de geçen ay 30 adet almıştım. bu ay adetim biter bitmez başladım canım. senin de hayırlı olsun. Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda güldürsün inşallah

canım soğan kürünü denesene, hem hamileliğe yardımcı olur, hem de iltihabını geçirir dediğin gibi azsa.

ben de geçen ay 30 adet almıştım. bu ay adetim biter bitmez başladım canım. senin de hayırlı olsun. Allah hepimizin yüzünü en hayırlı zamanda güldürsün inşallah

ben doktoruma mail attım adetin başladıgı günden 12 gnü sayıp başlayın dedi ama ben de hemen başlasam mı diye düşünüyorum.

arkadasım adetin bittiği 2 gün birlikte olup hamile kalmış kürtaj olmak zorunda kaldı zaten 2 cocugu vardı

ben de yarından itibaren mi başlasam acaba?

benim de bu ay olmazsa ben de doktora gidicem inşallah. yetti gaariiiiiiiii

walla çok zor canım böle her ayın başında umutlan sonra adet gelsin umutlar çöpe pörttt

bide çok duygusallaştım artık. hamile görünce gıcık olmaya başladım. elimde olmadan..

sanki üstüme üstüme gelio hamileler. sinir oluyorum

cumartesi annemle dışarı çıkıcaz caddeden karşıya geçicez 2 tane koca göbekli geldi yanımıza.. annemde bana ' ikiside hamile, bu bir bu iki... üçüncüde sensin dedi hatta şakalaşırken annemle anneme dedim girip ortalarına dilekmi dilesem acaba diye neyse anneminde iktirmesi ve gazıyla kendimi 2 hamilenin ortasında karınlarına dokunarak cadde ortasında dilek dilerken buldum :26: biri .çok suratsızdı diğeri döndü ne oluyo anlamadım dedi. bende dedim hamilesiniz iki hamilenin arasına girip dilek tuttum dedim kadın inşallah Allah sizede nasip etsin benim 5 yıldan sonra oldu filan dedi.. ya işin tuhafı kendimi kısır gibi hisettim. böle batıl inançlardan umut bağlıcak kadar durumum vahimmi diede tüm gün kendimi yiyip bitirdim :18::18:

Buarada annemde benden daha çok istio bide kız olursa ismini koycakmışım öle istio. o şartla bakacakmış bebeğimi
haliyle olsun diede hurefe murafe ne duyarsa yapıo kadıncağız. şimdide bebek elbisesi aldırcakmış bu gün aradı beni.. bi tanıdığımız hacca gidio. ona verecekmiş hacıya götürsün getirsinmimiş nemiş anlamadım :26:

Allah sonumuzu hayır etsin diyorum başkada bişi demiorum

gittigidiyordan aldım
30 adet ovulasyon testi 5 tane de gebelik testini 30 tl ye aldım
normade gebelik testinin tanesi 5 tl ama yorumları da okudum olumluydu
24 saatte yolladılar..

Cok para odemissin 10 tane gebelik testi 16 tane ovu testini 14 tlye aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…