Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla ben ne olur ne olmaz diye adetim biter bitmez başladım. bir de benim adet döngüm değişebiliyor. sen de hiç riske atma bence

valla ben ne olur ne olmaz diye adetim biter bitmez başladım. bir de benim adet döngüm değişebiliyor. sen de hiç riske atma bence

zaten doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri sapıttı regl düzenim
hatta ben az sonra yapayım, sıvı almayım bir saat falan da öyle yapayım.

Sure uzayinca doktor yollari gozuyor bizelere((
Benimde 12. Ayim bitiyor.en son hsg cektirdim baskada bi kontrol yok sanirim
Doktora gitmek lazimmui onuda bilmiyorum

ben çok ödlek biriyim geçtiğimiz 2 sene ewweline kadar minicik kan görmeyle bayılan biriydim. şimdi sadece fenalaşıorum bayılmıyorum:26: ve dr du hastanedi sağlamda gitsem o gün hastalanıyorum ben dr a gitmek istemiorum gitsemde ultrason dışında hsg filan çektiremem gibi gelior :18: bilmiyorum artık.. Allah yardımcım olsun

bu soğan kürünü bir türlü anlamadım ben canım. çok duyuyorum bu olayı. bu kadar yaygınsa demek ki etkisi var. nasıl oluyor bu iş ?

bende baya bi okudum bakındım hakikaten etkisini gören çok olmuş, ben kürtaj oldum 30gün olmasına rağmen rahimdeki kanı atamıyordum doktorun verdiği fitille ancak 1-2 gün kanama oluyor sonra kesiliyodu, şimdi 7 gün oldu sanırım sabah akşam soğan kürü yapıyorum ve hala kanamam var, bu kez atcam galiba.inşallah

canım benim kıyamam sana. sen zaten 10 aydır deniyorsun bunu. 1 yılın bile olmamış daha ve şimdiden başladınız mı batıl şeylere. bak bu batıl olaylara bir girdin mi birdaha çıkamazsın dikkat et psikolojin fena halde bozulur. bir de galiba daha çok annen seni böyle etkiliyor. bence annenle konuş. böyle yaptıkça üzüldüğünü söyle. eğer anlamazsa da biraz uzak durmanı tavsiye ederim. hem böyle yaptıkça onca insan senin bebek istediğini öğrenmiş oluyor ve seni her gördüklerinde sana bu soruyu soracaklar. ya da annene soracaklar annen de gelip senin psikolojini bozacak. yapma canım, yapma bitanem. bak hayat çok güzel. Allah nasip eder inşallah ama bebeksiz de hayat güzel. bence önce bunu hissetmeli ve yaşamalısın. sen çocuksuz da mutluysan bebek o zaman daha kolay gelir Allahın izniyle. ama takıntı yaparsan olmaz bu iş... çünkü hep böyle gördük, böyle hikayeler duyduk. sen anne olmadan çok değerlisin. bunu önce sen hiset sonra da başkalarına hissettir canım

bu soğan kürünü bir türlü anlamadım ben canım. çok duyuyorum bu olayı. bu kadar yaygınsa demek ki etkisi var. nasıl oluyor bu iş ?

ben sogan suyu kulllandım kılo vermek ıcın faydasını gordum nısanlıyken...bır yıllık evlıyım kılo aldım bu aya kadar hamıle kalmam kolaylasmasın dıye kullanmadım duzenlı fakat aylar once enfeksıyonum cıktı dktorun yzdıgı ılacı eczacım okuyamadı alamadım ılacı ve sogan suyu ıctım ıdrar enfeksıyona ıyı gelıyo dıye ve doktora tekrar gttım sonuc tertemızdı ıcım doktorda sasırdı...ben bu yollarda etkısın ı gordum

Ben de masallah grip bilem olmam doktorada sayilidir gidisim
Amma bu bebek isi beni mecbur birajti hsg bile cektirdim kendimi astim
Alttan muayeneden de nefret ediyorum.cok sukur atlattim bunlari
Bebegimi bekliyorum o da cok nazli ciktii:))

anladım canım teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

zaten doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri sapıttı regl düzenim
hatta ben az sonra yapayım, sıvı almayım bir saat falan da öyle yapayım.

canım bu öyle bir saat sıvı almamakla olmuyor. her gün aynı saatte ve aynı damla adediyle yapman lazım. 4 saat öncesinden sıvı almayı kesmen lazım. en son 3 saat öncesine kadar wcye gitmen lazım. ve asla sabah idrarınla yapma. akşam en ideali

hımmm anladım canımm çok teşekkür ederim. olmassa deneyeceğim bende bakalım.

Ben de masallah grip bilem olmam doktorada sayilidir gidisim
Amma bu bebek isi beni mecbur birajti hsg bile cektirdim kendimi astim
Alttan muayeneden de nefret ediyorum.cok sukur atlattim bunlari
Bebegimi bekliyorum o da cok nazli ciktii:))

ben de alttan muayeniyi hiç istemiyorum ama bu ay da olmazsa kaçışım yok galiba :18:

Evet canım zaten bu ay olmazsa bende teste baslıycam

hemen moralinizi duzelteyim )
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim )

demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar )

cute merhaba, bende 2 aydır 2 gün gecikmeyle olmaya başladım. bu da aynı şeye işaret olabilir mi ne dersin?

Bence alttan üstten farketmez genel muayene şart kesinlikle bn ilk alttan muayene oldugumda yaram oldugunu öğrendim öyle kokulu falan akintim yoktu onu yaktirdim en son gttigimde 4tup kan verdjm hamilelikte yapilacak testlerin hepsini yapti doktorum ve ben hic sarılık gevirmedigimi ve aşısını yaptirmadigimi öğrendim ve yaptırmak lazımmış 23tane test yapıldı ve hersey normal çıktı bu ayda hasta olursam ki ins olmam eşim sperm testine gidecek demem oki nekadar erken muayene olunursa tedavi edilecek bisi çıkarsa okadar erken olur beklemek bişeyi degistirmez ve doktorum dediki eger sen bu bebeği hemen isiyorsan ilaca başlayabiliriz 1yila kadar onermiyoruz aslında dedi bende yok acelem sorun olmadığını bilmem bnm icin yeterli dedim bikac ay da böyle denicem sonra yine gitcem acil istiyorum diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…