ben doktoruma mail attım adetin başladıgı günden 12 gnü sayıp başlayın dedi ama ben de hemen başlasam mı diye düşünüyorum.
arkadasım adetin bittiği 2 gün birlikte olup hamile kalmış kürtaj olmak zorunda kaldı zaten 2 cocugu vardı
ben de yarından itibaren mi başlasam acaba?
canım soğan kürünü denesene, hem hamileliğe yardımcı olur, hem de iltihabını geçirir dediğin gibi azsa.
Cok para odemissin 10 tane gebelik testi 16 tane ovu testini 14 tlye aldim
valla ben ne olur ne olmaz diye adetim biter bitmez başladım. bir de benim adet döngüm değişebiliyor. sen de hiç riske atma bence
bu soğan kürünü bir türlü anlamadım ben canım. çok duyuyorum bu olayı. bu kadar yaygınsa demek ki etkisi var. nasıl oluySarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için
İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart
Prof Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu
Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır bu iş ? ben yazıcam sıze yapılısını canım
Sure uzayinca doktor yollari gozuyor bizelere((
Benimde 12. Ayim bitiyor.en son hsg cektirdim baskada bi kontrol yok sanirim
Doktora gitmek lazimmui onuda bilmiyorum
bu soğan kürünü bir türlü anlamadım ben canım. çok duyuyorum bu olayı. bu kadar yaygınsa demek ki etkisi var. nasıl oluySarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için
İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart
Prof Dr İbrahim Adnan Saraçoğlu
Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır bu iş ? ben yazıcam sıze yapılısını canım
Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın
-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır endişelenmeyin
-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için
Alıntı
Kaynak: Hamile Kalmak İçin Soğan Kürü Nasıl Uygulanır
bu soğan kürünü bir türlü anlamadım ben canım. çok duyuyorum bu olayı. bu kadar yaygınsa demek ki etkisi var. nasıl oluyor bu iş ?
hadi yaa :44:
ben de ucuza kaçtım dandik çıkmasın diyordum :)
walla çok zor canım böle her ayın başında umutlan sonra adet gelsin umutlar çöpepörttt
bide çok duygusallaştım artık. hamile görünce gıcık olmaya başladım. elimde olmadan..
sanki üstüme üstüme gelio hamileler. sinir oluyorum
cumartesi annemle dışarı çıkıcaz caddeden karşıya geçicez 2 tane koca göbekli geldi yanımıza.. annemde bana ' ikiside hamile, bu bir bu iki... üçüncüde sensin dedihatta şakalaşırken annemle anneme dedim girip ortalarına dilekmi dilesem acaba diye neyse anneminde iktirmesi ve gazıyla kendimi 2 hamilenin ortasında karınlarına dokunarak cadde ortasında dilek dilerken buldum :26: biri .çok suratsızdı diğeri döndü ne oluyo anlamadım dedi. bende dedim hamilesiniz iki hamilenin arasına girip dilek tuttum dedim kadın inşallah Allah sizede nasip etsin benim 5 yıldan sonra oldu filan dedi.. ya işin tuhafı kendimi kısır gibi hisettim. böle batıl inançlardan umut bağlıcak kadar durumum vahimmi diede tüm gün kendimi yiyip bitirdim :18::18:
Buarada annemde benden daha çok istiobide kız olursa ismini koycakmışım öle istio. o şartla bakacakmış bebeğimi
haliyle olsun diede hurefe murafe ne duyarsa yapıo kadıncağız. şimdide bebek elbisesi aldırcakmış bu gün aradı beni.. bi tanıdığımız hacca gidio. ona verecekmiş hacıya götürsün getirsinmimiş nemiş anlamadım :26:
Allah sonumuzu hayır etsin diyorum başkada bişi demiorum
bu soğan kürünü bir türlü anlamadım ben canım. çok duyuyorum bu olayı. bu kadar yaygınsa demek ki etkisi var. nasıl oluyor bu iş ?
ben çok ödlek biriyim geçtiğimiz 2 sene ewweline kadar minicik kan görmeyle bayılan biriydim. şimdi sadece fenalaşıorum bayılmıyorum:26: ve dr du hastanedi sağlamda gitsem o gün hastalanıyorumben dr a gitmek istemiorum gitsemde ultrason dışında hsg filan çektiremem gibi gelior :18: bilmiyorum artık.. Allah yardımcım olsun
bende baya bi okudum bakındım hakikaten etkisini gören çok olmuş, ben kürtaj oldum 30gün olmasına rağmen rahimdeki kanı atamıyordum doktorun verdiği fitille ancak 1-2 gün kanama oluyor sonra kesiliyodu, şimdi 7 gün oldu sanırım sabah akşam soğan kürü yapıyorum ve hala kanamam var, bu kez atcam galiba.inşallah
zaten doğum kontrol hapını bıraktıgımdan beri sapıttı regl düzenim
hatta ben az sonra yapayım, sıvı almayım bir saat falan da öyle yapayım.
ben sogan suyu kulllandım kılo vermek ıcın faydasını gordum nısanlıyken...bır yıllık evlıyım kılo aldım bu aya kadar hamıle kalmam kolaylasmasın dıye kullanmadım duzenlı fakat aylar once enfeksıyonum cıktı dktorun yzdıgı ılacı eczacım okuyamadı alamadım ılacı ve sogan suyu ıctım ıdrar enfeksıyona ıyı gelıyo dıye ve doktora tekrar gttım sonuc tertemızdı ıcım doktorda sasırdı...ben bu yollarda etkısın ı gordum
Ben de masallah grip bilem olmam doktorada sayilidir gidisim
Amma bu bebek isi beni mecbur birajti hsg bile cektirdim kendimi astim
Alttan muayeneden de nefret ediyorum.cok sukur atlattim bunlari
Bebegimi bekliyorum o da cok nazli ciktii:))
Bu acabalari onlemek icin ovulasyon testlerini oneririm cnm
Ins. Gerek kalmaz bundan sonnra kullanmana ama
En azindan benim kafami rahatlatiyor su gun mu bu gunmu demedenn
Acaba bittimi devam ediyomy felan diye dusunmek yoruyorr
Bende bagimlilik yapti bu testler yaww.test canavari oldum
hemen moralinizi duzelteyim)
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim)
demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar)
Oh iyi o zmn ya devamm :))
Kiz aynen öyle valla hic yumuyum takibi yapmasam bile kacirma ihtimalim yok ztn gunasiri mikmik hep var bizde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?