Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evtt şükür az kaldıı :18: nasip RABBİM ne eylerse güzel eyler ondan ne gelirse başım gözüm üstüne şükürr
sen naslsn bacımmmm

ben heeep aynı yaa
elektrikler gidip geliyor arada sinir ediyor beni eger aniden göz kırpmadan gidersem anlayın canlarım
hayır niyeyse hesap vermeden ben çıkıyorum demeden çıkarsam rahatsız oluyorumda simdiden izah veriyorum cok tatlıyım ben yaaa bu öpücük kendime

ayy grıp mi oldun bacım cok gecmiş olsun salgın var yaa herkez dökülüyo :18:
aman dikat et bacımm yigenimizi bişi olmasın ALLAHIM korusun melegini inşşşş

sorma cnm yaa çok kötüyüm boğazım acıyo burnum kanıyo nefes alamıyorum. bebeğimi korumak için her şeyi yapıyorum ama yine de tedirginim.

sana da çok geçmiş olsun cnm yaaa...hayattaki en önemli şey sağlık valla ötesi yok. demir hapı bende de uykusuzluk yapıyo çok kötü

gecen hafta bende sarsıldım gripten serum taktılar bana istersen bir gorun canım Dr.a ve bol bol dinlenmeye bak coook geçmiş olsun canım

cnm gittim doktora. sinüslerim dolmuş, burnum tıkalı, geniz akıntım ciğerime iniyo...antibiyotik başladık....hiç kalkmıyorum ki sürekli yatıyorum.

CooooOOooook Gecmis olsun canim benimmm... bol bol dinlen... c vitamini tuket...
Allah'im seni ve melegini korusun...

elk gidip gelmesi senin elinde deil ki du bnde öpüyüm seni
amann amann ALAH korusun bacımmm bebişini inşş dikAT edinn

canım ben ona baktım şimdi ama bişey anlayamadım (

cok geçmiş olsun canım bol bol dinlen portakal tüketmeye çalış canımm Allhım korusun seni ve oğluşunu..

hep dilin altından ölçmen lazım canım yükselmesi de iyi olmuş... benim hamile olduğum ay belirli bir gün aynı seviyede kalı sonra iyice yükselmişti... inşallah gönlündeki olsun...

canım bebişimmmmmmm çok çok geçmiş olsun....

Günaydınlar canlarımmmmm

günaydın canımmm

CooooOOooook Gecmis olsun canim benimmm... bol bol dinlen... c vitamini tuket...
Allah'im seni ve melegini korusun...

monbebemmmmmmmmmmmmm minnoşummmmmmmmmmmmmmm

Canlarım merhabaaaa
merhaba canım, nasılsın?

naber psikom? nasıl gidiyor ateş

yahu gecmişi okuyayım dedim bitiremedim..

var mı haberler, hamişler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…