- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
geldim cnm ama çok kötüyüm ya, kafamı kaldıramıyorum. antibiyotiğe başlayacak kadar sarstı beni grip...sen nasılsın?
a.s bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrgününüz aydın dualarınız bol bol kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cogu gitti azı kaldı Masallah 7 gun hadi az daha sabır güzel haberler verirsin bize İnsallah
evtt şükür az kaldıı :18: nasip RABBİM ne eylerse güzel eyler ondan ne gelirse başım gözüm üstüne şükürr
sen naslsn bacımmmm
ayy grıp mi oldun bacım cok gecmiş olsun salgın var yaa herkez dökülüyo :18:
aman dikat et bacımm yigenimizi bişi olmasın ALLAHIM korusun melegini inşşşş
hoşgeldin cnm... ben iyiyim çok şükür.. işyeri karışık hesap kitap işleri toplamaya çalışıyorum... demir hapı vermişti dr bende tansiyon düşüklüğü yapıyor canım öğleden sonra düzelebiliyorum ancak.. sanki hiç uyumamış gibiyim şuanda.. inşallah geçer gribin herkes çok kötü oluyor... babam 3 haftada atlattı şimdi kardeşim hasta inşallah oğluşu hasta olmaz
gecen hafta bende sarsıldım gripten serum taktılar bana istersen bir gorun canım Dr.a ve bol bol dinlenmeye bak coook geçmiş olsun canım
elk gidip gelmesi senin elinde deil kiben heeep aynı yaa
elektrikler gidip geliyor arada sinir ediyor beni eger aniden göz kırpmadan gidersem anlayın canlarım
hayır niyeyse hesap vermeden ben çıkıyorum demeden çıkarsam rahatsız oluyorumda simdiden izah veriyorumcok tatlıyım ben yaaa bu öpücük kendime
amann amann ALAH korusun bacımmm bebişini inşş dikAT edinnsorma cnm yaa çok kötüyüm boğazım acıyo burnum kanıyo nefes alamıyorum. bebeğimi korumak için her şeyi yapıyorum ama yine de tedirginim.
sana da çok geçmiş olsun cnm yaaa...hayattaki en önemli şey sağlık valla ötesi yok. demir hapı bende de uykusuzluk yapıyo çok kötü
cnm gittim doktora. sinüslerim dolmuş, burnum tıkalı, geniz akıntım ciğerime iniyo...antibiyotik başladık....hiç kalkmıyorum ki sürekli yatıyorum.
inşallah canımRabbim isteyen herkese nasip etsin.. bu arada kafa karıştırmayı sevmem ama alt karnında yani tam kukunun üstünde yukarı bakan yarım ay şeklinde bi sertleşme var mı bak bakalım.. ayakta bak kendini kasmadan.. bayagı bi sert oluyo.. bu durum şu aralar olur ve adet gününe yakın hala sertligini korursa benim şahsi görüşüm bebişe yor.. ama adet yaklaştıkça yumuşarsa geliyodur kırmızılar..
kuzum hani foto nerdeee?CooooOOooook Gecmis olsun canim benimmm... bol bol dinlen... c vitamini tuket...
Allah'im seni ve melegini korusun...
inşallah canımRabbim isteyen herkese nasip etsin.. bu arada kafa karıştırmayı sevmem ama alt karnında yani tam kukunun üstünde yukarı bakan yarım ay şeklinde bi sertleşme var mı bak bakalım.. ayakta bak kendini kasmadan.. bayagı bi sert oluyo.. bu durum şu aralar olur ve adet gününe yakın hala sertligini korursa benim şahsi görüşüm bebişe yor.. ama adet yaklaştıkça yumuşarsa geliyodur kırmızılar..
sorma cnm yaa çok kötüyüm boğazım acıyo burnum kanıyo nefes alamıyorum. bebeğimi korumak için her şeyi yapıyorum ama yine de tedirginim.
sana da çok geçmiş olsun cnm yaaa...hayattaki en önemli şey sağlık valla ötesi yok. demir hapı bende de uykusuzluk yapıyo çok kötü
cnm gittim doktora. sinüslerim dolmuş, burnum tıkalı, geniz akıntım ciğerime iniyo...antibiyotik başladık....hiç kalkmıyorum ki sürekli yatıyorum.
günydın kızlarrr :) nasılsınız ?? denizsker psipsiko benim bugün ateşim yükseldi 36.7 oldukafamı şu karıştırdı dün ben üşüyerek uyanmıştım birz ama dil altından ölçüm yptım 36.3 çıkması normal miydi bu durumda peki ???
sorma cnm yaa çok kötüyüm boğazım acıyo burnum kanıyo nefes alamıyorum. bebeğimi korumak için her şeyi yapıyorum ama yine de tedirginim.
Günaydınlar canlarımmmmm
CooooOOooook Gecmis olsun canim benimmm... bol bol dinlen... c vitamini tuket...
Allah'im seni ve melegini korusun...
merhaba canım, nasılsın?Canlarım merhabaaaa
naber psikom? nasıl gidiyor ateşhep dilin altından ölçmen lazım canım yükselmesi de iyi olmuş... benim hamile olduğum ay belirli bir gün aynı seviyede kalı sonra iyice yükselmişti... inşallah gönlündeki olsun...
canım bebişimmmmmmm çok çok geçmiş olsun....
günaydın canımmm
monbebemmmmmmmmmmmmm minnoşummmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım, nasılsın?
naber psikom? nasıl gidiyor ateş
iyi canım ya ben daha yeni yumurtladım olursa olur olmazsa da bakıcaz valla... sen nasılsın
kuzummmmmmmmmmmmmm....monbebemmmmmmmmmmmmm minnoşummmmmmmmmmmmmmm
atamadim gitti yaa.. sinir oluyorum error yaziyoo bebegimmm..kuzum hani foto nerdeee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?