Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim Allah razı olsun.. şuan öyle çok ihtiyacm var ki rabbimin lütfuna.. kötü bi gün geçiriyorum.. kardeşim ailem vs onlarla ilgili..çok büyük yüük var üzerimde.. Rabbim duysun sesimi mucizesini nasip etsin yuvamıza inşallah :85: :85:

iyi canım ya ben daha yeni yumurtladım olursa olur olmazsa da bakıcaz valla... sen nasılsın
aynen, olursa olur olmazsa devam ben de yemekten geldim şimdi, çalışmaya çalışıcam

kuzummmmmmmmmmmmmm....

atamadim gitti yaa.. sinir oluyorum error yaziyoo bebegimmm..
haydee, meraktan çatladım yaaa :18:

yahu gecmişi okuyayım dedim bitiremedim..

var mı haberler, hamişler ?
walla monbebişde bişiler olabilir, testin fotosunu göremedik ama :18::18:

canım konu her neyse inşallah hayırlısı olur, Allah yardımcın olur

mrb bayanlar nasilsiniz ben cok hastayim gribim,orta kulak iltihabi varmis gene kulagimda mantar varmis ustune adet oluyorum sura bura 1haftadir hastenedegim.....

Walla monbebişde bişiler olabilir, testin fotosunu göremedik ama :18::18:

Deryaa olmuyor yaa.. gercekten sinir oldumm.. albume ekleyim dedim eror yaziyoo.. paylasayim diyorum eror yaziyo anlamadim giti..

CooooOOooook Gecmis olsun canim benimmm... bol bol dinlen... c vitamini tuket...
Allah'im seni ve melegini korusun...

cok geçmiş olsun canım bol bol dinlen portakal tüketmeye çalış canımm Allhım korusun seni ve oğluşunu..

çok teşekkür ederim kızlar. Güzel dualarınız için de Allahım bin kere razı olsun...Monbebecimmmmmmmmmmm hadi bize musmutlu haberler getir...

sagol canım inşallah ..

Nooldu canim, neden korkuyosun?:44::44::44:

çatışmalar oluyor yine burda bombalar felan havada uçuşuyor valla ödüm kopuyorr silah sesleri felannnnn
slm kukucanlar varmı yeni haberler nasısınız bakemmm

hemde çok güzel tutturmuşun ay sakın ikiz olmasın süper olur..

evet yaa bizde bu değeri görünce aklımıza ilk o geldi ikiz mi yoksa dedik?ama eşimin ve benim ailemde ikiz yok şimdiye kadar ama belli de olmaz bakalım cumartesi günü öğreniriz umarım:))

canım merhaba 9 aydır deniyomuşsun galiba benimde bu 8.ayım tedavi falan gördün mü merak ettim bu arada değerin çok güzel Allah kucağna almayı nasip etsin inşallah..ne güzel ya maşallah..

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim öncelikle.Biz tedavi olmadık herhangi bir ilaç falanda kullanmadık çünkü doktor sizin hiçbişeyiniz yok turp gibisiniz olur olur deyip göndermişti bizi zamanında kendi kendine oldu yani Allah'a çok şükür darısı isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…