canım elektrikler kesildi o yüzden aniden kayboldum bu aralar cok elektrik kesiliyor buralarda neyse konuya gelim
ben sana gecen gun ne dedim hatırlıyormusun ya sen iki defa yumurtladın farkında değilsin demiştim ama demekki gec yumurtlamışsın yaaa senden iyi tanıcaz seni11. gun o halde önceki yaptırdığın testin onemi yok moraller yüksek İnsallah süper haberler gelecek
aynen, olursa olur olmazsa devamiyi canım ya ben daha yeni yumurtladım olursa olur olmazsa da bakıcaz valla... sen nasılsın
haydee, meraktan çatladım yaaakuzummmmmmmmmmmmmm....
atamadim gitti yaa.. sinir oluyorum error yaziyoo bebegimmm..
walla monbebişde bişiler olabilir, testin fotosunu göremedik ama :18::18:yahu gecmişi okuyayım dedim bitiremedim..
var mı haberler, hamişler ?
canım konu her neyse inşallah hayırlısı olur, Allah yardımcın olurcanım benim Allah razı olsun.. şuan öyle çok ihtiyacm var ki rabbimin lütfuna..kötü bi gün geçiriyorum.. kardeşim ailem vs onlarla ilgili..çok büyük yüük var üzerimde.. Rabbim duysun sesimi mucizesini nasip etsin yuvamıza inşallah :85: :85:
Walla monbebişde bişiler olabilir, testin fotosunu göremedik ama :18::18:
CooooOOooook Gecmis olsun canim benimmm... bol bol dinlen... c vitamini tuket...
Allah'im seni ve melegini korusun...
cok geçmiş olsun canım bol bol dinlen portakal tüketmeye çalış canımm Allhım korusun seni ve oğluşunu..
aynen, olursa olur olmazsa devamben de yemekten geldim şimdi, çalışmaya çalışıcam
haydee, meraktan çatladım yaaa:18:
walla monbebişde bişiler olabilir, testin fotosunu göremedik ama :18::18:
canım konu her neyse inşallah hayırlısı olur, Allah yardımcın olur
çok teşekkür ederim kızlar. Güzel dualarınız için de Allahım bin kere razı olsun...Monbebecimmmmmmmmmmm hadi bize musmutlu haberler getir...
mrb bayanlar nasilsiniz ben cok hastayim gribim,orta kulak iltihabi varmis gene kulagimda mantar varmis ustune adet oluyorum sura bura 1haftadir hastenedegim.....
Mrbbbbb güzel anneleer güzel anne adaylariii sizi sevgiyle sariyorummm
Nooldu canim, neden korkuyosun?:44::44::44:
geçmiş olsun canım aman dikkat et..
aminn canım inşallahne mutlu sana canım rabbim kucagina sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin
hemde çok güzel tutturmuşun ay sakın ikiz olmasınsüper olur..
geçmiş olsun canım.. gözümden kaçmış sanırım hastalıgını duymadım..
canım merhaba 9 aydır deniyomuşsun galiba benimde bu 8.ayım tedavi falan gördün mü merak ettim bu arada değerin çok güzel Allah kucağna almayı nasip etsin inşallah..ne güzel ya maşallah..
bebisimmmmm çok geçmiş olsun yaaa yeni bi vuris cıkmış o mu bulasti ki kolay kolay gecmiomus aman çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?