hepinize günaydınnnnnnnnnnn....
günaydın herkese keyifler nasıl durumlar nedir ben kimim kafayı yedim
günaydın güzel anniş baban nasıl olduuu... Prensesin keyfi nasıl
hayırdır canım ne diye kafayı yedin
sanırım açlıktan dun sabah bir poğaça yedim onlada uyudum sabah oldu ve hala ben birsey yiyemedim hafıza zayıflıyor durum karışıyor ve giderek güçsüzleşiyorum ya düşünmekten kafayı yiyorum ne yesem acaba diye insan dusunup dusunp sonra hepsinden vazgeçiyorum varya hamile olun İnsallah veee oyle keyifli bir hamilelik yasayınki anlata anlata bitiremeyin İnsallah
canım daha neler ne demek dün sabah yedigimle duruyorumbulantın mı var??? öyle şey olurmu senin bebiş büyüdü artık mutlaka yemen lazım.. hayır bu senin kaçıncı hamileligin akıl vermek haddim degil ama kussan bile ye bence.. vücut alacagını alsın..
canım daha neler ne demek dün sabah yedigimle duruyorumbulantın mı var??? öyle şey olurmu senin bebiş büyüdü artık mutlaka yemen lazım.. hayır bu senin kaçıncı hamileligin akıl vermek haddim degil ama kussan bile ye bence.. vücut alacagını alsın..
ah gülüm benim halimi görseniz hal değil mumkun değil midem almıyorki direk istfira ediyorum ben digerlerindede böyleydim ve 9 ay surdu İnsallah bu sürmicek diye teselli veriyorum kendime bugun yiycemkararlıyım
aaaa bugun ne kadar zor oluyor mesaj yollamak sizdede oylemi yoksa bizim internettemi sorun var sinir oldum heee
canım hem poğaçadan sonra azıcık yedim ama hemen gittiler oda bomboş bir hal işte ben sana diyorum bak simdiden dua ederken eksiksiz dua edin ciddiyim oyle derler
mesela hamilelik istiyorsan rahat güzel bir hamilelikte demeyi ve sag saglim evimize gelelim demeyide unutmayın
bu arada senin adete kac gun kaldı soyle bakim ben seni sıkı takip ediyorum ve vücudunu ben bilem anlamaya çalışıyorum dusun yani o kadarki bebiş bekliyorum senden
burada en kısa surede hamilelik haberi beklediğim ozellikle 4 kişi var bakalım hangisi once patlatacak haberi ama herkes hamileyimmmm diye bağırır İnsallah
erkenciyim ben bugün siz nerdesiniz şekerler..
günaydın hepinizeeee
erkenciyim ben bugün siz nerdesiniz şekerler..
günaydın hepinizeeee
canım bende sorun yok gibi görünüyor.. nette.. bu arada benim bat dündü..ateş ölçme topiginde ateşimi yorumladılar dün.. bu ay 5 gün geç yumurtlamışım.. yani bugün yumurtlamanın 11. günü oluyor o zaman.. biraz karışık oldu farkındayım ama kısaca iki üç güne ya adet gelcek ya bebiş inşalllaaaaaahhhhhhhhhh saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?