canım bende sorun yok gibi görünüyor.. nette.. bu arada benim bat dündü..ateş ölçme topiginde ateşimi yorumladılar dün.. bu ay 5 gün geç yumurtlamışım.. yani bugün yumurtlamanın 11. günü oluyor o zaman.. biraz karışık oldu farkındayım ama kısaca iki üç güne ya adet gelcek ya bebiş inşalllaaaaaahhhhhhhhhh saglıkla
canım ateşin kac bugün son 3 günün inş bebişin seninledir canımmm :)
günaydın kızlar, nasılsınız?
uzun zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum.
denizcim inş. güzel haberlerini alırız.
hoşgeldin canım..nasılsın nerelerdesin.. bende bekliyorum hayırlısı artık.. [/QUO
hoşbuldum:) ya ne bileyim korunmayı bıraktığım ilk aylar çok hevesli, heyecanlıydım ve meraklıydım...
ama aylar geçtikçe yerini derin sessizliğe aldı benim durum.
aslında çok da olmadı 5-6 ay oldu ama, ben hemen olur sanıyodum:)
hoşgeldin canım..nasılsın nerelerdesin.. bende bekliyorum hayırlısı artık.. [/QUO
hoşbuldum:) ya ne bileyim korunmayı bıraktığım ilk aylar çok hevesli, heyecanlıydım ve meraklıydım...
ama aylar geçtikçe yerini derin sessizliğe aldı benim durum.
aslında çok da olmadı 5-6 ay oldu ama, ben hemen olur sanıyodum:)
anlıyorum canım.. peki ruh halin nasıl bebek isteyen bi çiftmisiniz yoksa hayatına devam eden gelirse süpriz olucak diyen bi çift mi? ikincisi olabildiyseniz ne mutlu size
canım sevindim ateşinin yükselmesine..ama üşürsen ateşin artmış demektir kuzucum.. onla ilgisi yok.. dil altından ölçüyosan hep dil altından ölç..benim ateşte 36.4 seyrederken dün 36.6 oldu bugünde 36.6ydı.. hayırlısı bekliyorum gelmesib kırmızılar..
anlıyorum canım.. peki ruh halin nasıl bebek isteyen bi çiftmisiniz yoksa hayatına devam eden gelirse süpriz olucak diyen bi çift mi? ikincisi olabildiyseniz ne mutlu size
ilk aylar, gün tarih çok takip ediyoduk. son bikaç aydır akışına bıraktık. sadece regl günlerimde stresli oluyorum acaba var mı diye okadar. süprizlere açığız yani
hep dil altındn ölçüyorum cnım iyi o zman sevindim acaba üşümüştüm biraz ondn mı diye kfama takımıştı cahillik baş bela :)dün aynı adet olcak gibiydim kasık ğrım coktu bugün biraz daha iyiyim ma yinede var inş gelmez kırmızılar( 9 ay boyunca hiç gelmez inş kırmızıların şu dönemde bol bol ya varis cek canımm inş Allahım yüzümüzü güldürür :)
ilk aylar, gün tarih çok takip ediyoduk. son bikaç aydır akışına bıraktık. sadece regl günlerimde stresli oluyorum acaba var mı diye okadar. süprizlere açığız yani
ne mutlu size o zmaan gelir bebişin canım inşallah..
ne mutlu size o zmaan gelir bebişin canım inşallah..
inşallah hepimiz evlattan yana yüzü gülenlerden oluruz.
inşallah hepimiz evlattan yana yüzü gülenlerden oluruz.
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
geldim cnm ama çok kötüyüm ya, kafamı kaldıramıyorum. antibiyotiğe başlayacak kadar sarstı beni grip...sen nasılsın?
geldim cnm ama çok kötüyüm ya, kafamı kaldıramıyorum. antibiyotiğe başlayacak kadar sarstı beni grip...sen nasılsın?
canım bende sorun yok gibi görünüyor.. nette.. bu arada benim bat dündü..ateş ölçme topiginde ateşimi yorumladılar dün.. bu ay 5 gün geç yumurtlamışım.. yani bugün yumurtlamanın 11. günü oluyor o zaman.. biraz karışık oldu farkındayım ama kısaca iki üç güne ya adet gelcek ya bebiş inşalllaaaaaahhhhhhhhhh saglıkla
günydın kızlarrr :) nasılsınız ?? denizsker psipsiko benim bugün ateşim yükseldi 36.7 oldukafamı şu karıştırdı dün ben üşüyerek uyanmıştım birz ama dil altından ölçüm yptım 36.3 çıkması normal miydi bu durumda peki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?