Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ateşin kac bugün son 3 günün inş bebişin seninledir canımmm :)

canım ateşin kac bugün son 3 günün inş bebişin seninledir canımmm :)

canım sevindim ateşinin yükselmesine.. ama üşürsen ateşin artmış demektir kuzucum.. onla ilgisi yok.. dil altından ölçüyosan hep dil altından ölç..benim ateşte 36.4 seyrederken dün 36.6 oldu bugünde 36.6ydı.. hayırlısı bekliyorum gelmesib kırmızılar..

günaydın kızlar, nasılsınız?
uzun zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum.
denizcim inş. güzel haberlerini alırız.

hep dil altındn ölçüyorum cnım iyi o zman sevindim acaba üşümüştüm biraz ondn mı diye kfama takımıştı cahillik baş bela :)dün aynı adet olcak gibiydim kasık ğrım coktu bugün biraz daha iyiyim ma yinede var inş gelmez kırmızılar ( 9 ay boyunca hiç gelmez inş kırmızıların şu dönemde bol bol ya varis cek canımm inş Allahım yüzümüzü güldürür :)

inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bu arada kafa karıştırmayı sevmem ama alt karnında yani tam kukunun üstünde yukarı bakan yarım ay şeklinde bi sertleşme var mı bak bakalım.. ayakta bak kendini kasmadan.. bayagı bi sert oluyo.. bu durum şu aralar olur ve adet gününe yakın hala sertligini korursa benim şahsi görüşüm bebişe yor.. ama adet yaklaştıkça yumuşarsa geliyodur kırmızılar..

diğer kızlar nerde yaw? bu topik bu aralar sessizleşti.
bu topiğe yeni hamile haberi lazım

a.s bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın dualarınız bol bol kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

a.s bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın dualarınız bol bol kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

geldim cnm ama çok kötüyüm ya, kafamı kaldıramıyorum. antibiyotiğe başlayacak kadar sarstı beni grip...sen nasılsın?

geldim cnm ama çok kötüyüm ya, kafamı kaldıramıyorum. antibiyotiğe başlayacak kadar sarstı beni grip...sen nasılsın?

ayy grıp mi oldun bacım cok gecmiş olsun salgın var yaa herkez dökülüyo :18:
aman dikat et bacımm yigenimizi bişi olmasın ALLAHIM korusun melegini inşşşş

hoşgeldin cnm... ben iyiyim çok şükür.. işyeri karışık hesap kitap işleri toplamaya çalışıyorum... demir hapı vermişti dr bende tansiyon düşüklüğü yapıyor canım öğleden sonra düzelebiliyorum ancak.. sanki hiç uyumamış gibiyim şuanda.. inşallah geçer gribin herkes çok kötü oluyor... babam 3 haftada atlattı şimdi kardeşim hasta inşallah oğluşu hasta olmaz

canım elektrikler kesildi o yüzden aniden kayboldum bu aralar cok elektrik kesiliyor buralarda neyse konuya gelim
ben sana gecen gun ne dedim hatırlıyormusun ya sen iki defa yumurtladın farkında değilsin demiştim ama demekki gec yumurtlamışsın yaaa senden iyi tanıcaz seni 11. gun o halde önceki yaptırdığın testin onemi yok moraller yüksek İnsallah süper haberler gelecek

ben bu ateş ölçmeyi azıcık yeni yeni anlıyorum o yüzden birsey diyemicem yanlış yönlendirme olur sonra ama İnsallah en kısa surede güzel haberlerin gelsin diye dua edeyim ben daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…