Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaayyyy özür dilerim üzdüm galiba ne olur üzülme valla samimiyiz diye,söyledim aayy üzüldüm şimdi ayıp ettim galiba kusuruma bakma

esg bacımm sen üzülmee sen hamişsinn kusur musur yok balımmm günüm az kaldı yaa ben biraz herseyi üstüme alıyom balımm RABBİM korusun bebişini inşşş

esg bacımm sen üzülmee sen hamişsinn kusur musur yok balımmm günüm az kaldı yaa ben biraz herseyi üstüme alıyom balımm RABBİM korusun bebişini inşşş

yaa bu yazışma durumu çok enteresan ben burda gülerek yazıyorum ama senin duygun ne bilmediğim için yazdığım patavatsızca gelebiliyo,gerçekten takılmak amaçlı yazdım,artık mik mik yok ya bizde hoş gör

kıııııız şaka bi yana ne kadar rahatıııııım sorma 9 aylık bebek için sıkı bir çalışmadan sonra ooooh dinleniyorum,

sen ayrı bi samimisin burda samimiyetine bina-en gülelim demiştim

Canim evet aynen oyle olmustu.. ustelik cok kotude hastalandim.. bu ay cok cok zor diyordum.. ama bitmeyen beyaz akinti falan neysee... kandan sonra daha guzel konusuruz.. :18::18::18::18::18::18::18:

Sevdiginnn... :79::79::79::79::79::79::79:

Canim tebrik ederim simdiden pek girmiyorum bende .
nsallah kan degerlerinde guzel cikar.hayirli olsunnnn

ben çıkayım kızlar işim var akşam görüşürüz inşallah hoşçakalııııııınn

Canim evet aynen oyle olmustu.. ustelik cok kotude hastalandim.. bu ay cok cok zor diyordum.. ama bitmeyen beyaz akinti falan neysee... kandan sonra daha guzel konusuruz.. :18::18::18::18::18::18::18:

Sevdiginnn... :79::79::79::79::79::79::79:

Ins canım bence hamissin kan testiylede ispat edeceksin sagljkla al kucağına ins

Nasilsin hicranimmm

Naber gamsee nasilsin gorusmeyeli
Nefesim gorunmuyorsun artik yogunmu işler
hgg bacımmm

aminnn iyi olunn ALAH korusun bebişinizi hamişler bnde gün sayıyom işte nasipse 6 günm kaldı :18::18:

tm bacım selametlee bnde seni seviyorumm balımm
Hb bacım nasılsın:)
iyilestim canim sagol..ooooo formalarla bekliyiruz taraftarı costur

Sizin icin bu maci alicam :) aman siz iinolun kuşum dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…