Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnn canim.... Temmuz anneleri topiginde bi arkin bebeğinin kalbi durmuş 12. Haftada çok üzüldüm

ayyyy yapma ya Allahım sabrını versin.. Ya tamam hamile kalmamak kötü ama kalıpta kaybetmek Allah başa vermesin.. çok üzüldüm..Allahım sizinkileri korusun inşallah

cinsiyetini ogrenmis oglun olacak demiş once sonra dr ölmüş iki gün önce demiş rabbim ne kadar zor bu haftalar da kaybetmek daha acı sanırım rabbim kimseye yasatmasin

evet aynen, ben de çok üzüldüm o arkadaşa Allah'ım sabır versin, çok zor bi durum, bilirim
ben meltemin durumunu da daha yeni öğrendim, bugün iki kötü haber, çok moralim bozuldu

cinsiyetini ogrenmis oglun olacak demiş once sonra dr ölmüş iki gün önce demiş rabbim ne kadar zor bu haftalar da kaybetmek daha acı sanırım rabbim kimseye yasatmasin

evet aynen, ben de çok üzüldüm o arkadaşa Allah'ım sabır versin, çok zor bi durum, bilirim
ben meltemin durumunu da daha yeni öğrendim, bugün iki kötü haber, çok moralim bozuldu

Selam kizlar ikili test sinucumuzu aldik bebegimizin ense kalinkigi vs cok iyuymis...fakat biokimyasal riski 203 te 1 olasilik cikti... doktor perinatoloji prof. Dr una muayne olmami onerdi... 29 ocakta muaynemizi olucaz eger bi risk gozukurse ki allah korusun amnio sentez falan istenirse arastirdim bi labarotuar varmis kanda bakabiliyormus sifir risk ile... bol bol dua edin lutfen allah hepimizin bebegini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin....aminnnn....

noldu bacımmmmmmm hayırdır ya bu aralar bensiz edemiyon ama çok sağol tek hatırlayan sensin
gaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dddddddddddddiiiiiiiiiiiiillllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiinnnnnniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hello kızlaarrrr nasılsınız bakemmm?? giremiyorum bayağıdır ne var ne yok??

gaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dddddddddddddiiiiiiiiiiiiillllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiinnnnnniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Psikoooo invoiceeeee gorusemiyoruzzz yaaaaa

Dilketinnnnn sen neden yazmiyosun

bebişimmm naber??? yarın dra gidiyormuşsun güzel haberlerle gel inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…