Helooo.
Cumartesi gorusurukkkk.istanbul ekibiiii
iyidir tatlim heyecan korku bi arada :18:sen nasılsın yogun musun bize cok dua et emi teysesi
evet ya heyooooo
ne kadar sessiz burası yaa nerde bu millet nerde bu devlet
iyidir tatlim heyecan korku bi arada :18:sen nasılsın yogun musun bize cok dua et emi teysesi
Terkedilmis topikk.hey gidi gunler bestelerimiz guftelerimiz vardi bizimm
Hersey guzel olucak tatlimm merak etme .bol bol dua ett.rahat oll
sağ ol canim allah razı olsun arada ses ver iyi olduğunu bilelim herkes h3n2 virusu kapti saniyorum
eski günlere döneriz tekrar ne var?? yarın 09:00 da yine burda buluşalımben akşam beste yapar getiririm
sağ ol canim allah razı olsun arada ses ver iyi olduğunu bilelim herkes h3n2 virusu kapti saniyorumsaka bi yana dikkat edin canlar kendinize
Tamam odevine iyi calis .
Sabahh besteni bekliyorummmm
gaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dddddddddddddiiiiiiiiiiiiillllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiinnnnnniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Iiki geldiniz kizlae biraz senlensin bende sizi merak ediyodum nerelerdesinjz diue yoksa siz bisilermi karistieiyonuz
noldu bacımmmmmmm hayırdır ya bu aralar bensiz edemiyon ama çok sağol tek hatırlayan sensin
Psikoooo invoiceeeee gorusemiyoruzzz yaaaaa
Dilketinnnnn sen neden yazmiyosun
hello kızlaarrrrnasılsınız bakemmm?? giremiyorum bayağıdır ne var ne yok??
bebişimmm naber??? yarın dra gidiyormuşsun güzel haberlerle gel inş.
hicranım yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah... Dualarımız seninle ve bebişinle...
piki sen de elin boş gelme ama
hicranım yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah... Dualarımız seninle ve bebişinle...
hapsiriklar tiksiriklar:2: kalabalık ortamlar beni gerim gerim gerio
sağol allah razı olsun ablammmm
Ben de burdayımmmmmmmmmmmmmmmm. Ben de geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Canım çıktı temizlik yapmaktan. Geleyim de bi canlanayım dedim. Nasılsınız tatlışlar??
İyiyim ben de çok şükür. Görüşürüz.Iyiyiz canim halimize sukur .sen nasilsinn
Cikicam simdiii gorusuruz yarinnn
nasil gidiyiii blazemmmm... Uzak durmak icin elimden geleni yapcemde dr ortami iste
gaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dddddddddddddiiiiiiiiiiiiillllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiinnnnnniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:)Ben de burdayımmmmmmmmmmmmmmmm. Ben de geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Canım çıktı temizlik yapmaktan. Geleyim de bi canlanayım dedim. Nasılsınız tatlışlar??
aaa evet sormustu slm soyledide ben unuttum demeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?