Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dddddddddddddiiiiiiiiiiiiillllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiinnnnnniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Iiki geldiniz kizlae biraz senlensin bende sizi merak ediyodum nerelerdesinjz diue yoksa siz bisilermi karistieiyonuz
noldu bacımmmmmmm hayırdır ya bu aralar bensiz edemiyon ama çok sağol tek hatırlayan sensin
Psikoooo invoiceeeee gorusemiyoruzzz yaaaaa
Dilketinnnnn sen neden yazmiyosun
hello kızlaarrrr nasılsınız bakemmm?? giremiyorum bayağıdır ne var ne yok??
bebişimmm naber??? yarın dra gidiyormuşsun güzel haberlerle gel inş.

Ben de burdayımmmmmmmmmmmmmmmm. Ben de geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Canım çıktı temizlik yapmaktan. Geleyim de bi canlanayım dedim. Nasılsınız tatlışlar??

Ben de burdayımmmmmmmmmmmmmmmm. Ben de geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Canım çıktı temizlik yapmaktan. Geleyim de bi canlanayım dedim. Nasılsınız tatlışlar??

Iyiyiz canim halimize sukur .sen nasilsinn
Cikicam simdiii gorusuruz yarinnn

gaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dddddddddddddiiiiiiiiiiiiillllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeettttttttiiiiiiiiiinnnnnniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:)
hapsiriklar tiksiriklar:2: kalabalık ortamlar beni gerim gerim gerio

Hicranım beni sevgimi sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…