Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kapatmis canım bende çok mutlu oldum bir haftada tam 2cm uzamis şükürler olsun uykucu sirin yaa ama teyzesi hakli 8de kahvaltı ettik 2ye kadar bekledik bisey yemedik cikolatadan baska essegimde bu arada hep uyudu demek ki dun sende yoktun canım nasıl oldun daha iyisin dimi....

çok şükür daha iyiyim cnm, grip çok zorladı. sen de dikkat et grip olma çok zor geçiyo. uzun süreli aç kalma cnm, çantanda bişi olsun mutlaka o gibi durumlar için.

Ben baska bi topikte bu Arkadsin yazılarını okudum.arkadasimiz bunu yaptiginda ya denk geldi o yağı yapmasi yada arkadasta yaradi 14 yil beklemis ve yahi deneyip hamile kalincada herkese yardim etmek istemis ve sevincinden dolayi cok bahsetmesi israrci gelmis olabilir sureklide ben cok vakit kaybettim cok seyler denedim siz kaybetmeyin diyor sevincinden belki abartti okuyup gecseydiniz ama kirmasaydiniz keske arkadaslar onun en sevincli zamani en mutlu zamani evlat sahibi olanlar onu daha iyi anlamali diye dusunuyorum.ben uzuldum yazilanlari görünce o nasil uzulmesin

günaydın kızlar bugün dr gidiyoruz kontrole bakalım minnoş bebeğim cinsiyetini göstercekmi :)

gunaydin canim yazdiklarini okuyunca cok sevindim. Allah tamamina kavustursun insallah.. kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallah ikinizi de optummm.. fotosu varsa koyar misin bi de bizde gorelim..

günaydın kızlarrr çoktaan uyanmış olanlar, çalışanlar, evde pinekleyeneler hepinize günaydın

kız sende de ne kısmat varmış maşallah Allahtan orta okulu bitirebilmişsin yoksa kesin kaçırırdı birisi seni ama sen yine de enazından liseyi dışarıdan bitir canım.. okumak bambaşka

bunlar mutluluk gözyaşları Hicranım.. p kadar güzel anlatmışsın ki başka türlüsü elden gelmiyor... Rabbime şükürler olsun bugünler için... gözün aydın canımcım... ayrıca 5dk boyunca bebeğini izlemene ve eşinin videoyu kaydedebilmesine çok sevindim yorulmuşsun ama değmiş bugün bolbol dinlen kuzucum

Canim okadsr cok sevindim ki anlatamam saglikla alacaksin kucagina okadwr beklemne degdi sonunfa miskin sirin :)
günaydın kızlar bugün dr gidiyoruz kontrole bakalım minnoş bebeğim cinsiyetini göstercekmi :)

Güzel haberle gel ins bana oglun olacak gibi geliyo bakalım görelim :)

ohhh hadi gözün aydın çok güzel haberlerle dönmüşsün aman saglı yerinde olsunda cinsiyetini boş ver bacım

Günaydın kızlarr. Benim kırmızılar geçti bu ay da olmadı Buna üzülürken bir de migrenim tuttu adetin ilk günü 12 saat arayla ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Çok kötüydüm çünkü. Onda sonra da adetim kesildi. Zaten olmuyordu bebişim şimdi de bu yüzden bu ayı boş geçecekmişim gibi geliyor çok moralim bozuldu Sizce de bu bir engel olur mu ya?

s.a bacılarrr
gününz aydın dualarınız kabul olur inşşş

a.s. günaydın canım.. hiçbişeycik kalmamış yaaa

günaydın geçmiş olsun öncelikle. ben de her adetimde ağrı kesici kullanıyorum ama adetim kesilmiyor istersen ağrı kesicini değiştir. ayrıca stres de etkiler adeti. çok stresli görünüyorsun...

Üzülecek bişey yok bence... 14 sene evet çok uzun bir zaman ama Rabbim nasip etmiş önce bizde kendisine iyi dileklerde bulunduk... Napacağız doğum yapana kadar lütfen gel anlat mı diyeceğiz... Burda kendimize göre dönen bir muhabbetimiz var... Kusura bakma ama yazdığı şeyleri denemek isteyen yok burda ilgi görmemiş olmak bu kadar dokunmasın insanlara bence ayrıca o konuyu biz dün kapattık siz de gelip arkadaşınıı savunmak için yazmanıza da gerek yok bizim topik bu konu ile ilgilenmedi bence siz başka bir topik açın onun için ve ordan devam edin burayı bu konu ile yeterince meşgul etti çünkü arkadaşınız bir daha yazdığınız da bu konu ile ilgili cevap vermeyeceğim dediğim gibi alıngan olmayın ve arkadaşınız sevincini uygun bir topikte paylaşsın bence mutlu günler

Hepinize günaydın bitanelerim ilk önce bana yazan biriyle olaya girdim ama bende sinir doğurmaya başladı inanın....

Hicranın günaydın çok sevindim bebeğini babası ile tanıştırmışsın sıkıntılı bir gün olmuş ama herşeye değmiştir canım benim gözün aydın

Gunaydinnnnnnnnnnn... herkese cok guzel bir hafta sonu diliyorummmmmmmm..

Hicran ne guzel anlatmissin kiz oyle.. masallah sanada meleginede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…