Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Keske istanbul da yasasaydim yada gelebilseydim buluşmaya
günaydın canımmm.. amin hepimiz için

aynen öyle valla

günaydın nefesimmmmm ahh Gamzem sen de olaydın çok daha güzel olacaktı valla
Walla yaa belki bigun bi yerlerde operanjn uçağıyla :))
Allah utandirmasin canim bereketli ve nol kazançlı olsun jns
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...

Zeycanim yazdim sana dun ama görmedin oglusun geliyormuş cok sevindim Allahim sağlıkla kucagina almayi nasio etsin

hb canimmm bakalim artik beklicez bir ay kizim geç belli oluyormuş galiba kiz ben hep erkek hissetmiştim

bak zeycanla aynı sınız galiba onunki belli oldu bile senin bebiş belli etmedi bencede kızlarki geç belli oluyor ama kısmet bakarsın paşan gelir allahım gölündekkini versin işallah sağlıklı olur teyzesini bitanesi o hammm yaparım benn onuuuu

12. Hafta gerçekten erken burdan bi arkadasa dr 12. Haftada erkek demis 16. Haftada kiz demis kizi olcak

kızzzzzzzz anne ben kızım diyeeeeee kukusunu mu göstermişşşşşş ha hhaa herşey kısmet cnm sağlıklı sıhatlı olsunlarda benim acımdan cinsiyeti hiç önemli deyilllllll yeterki bebeğim bana sağlıklı gelsin ama insan merak ediyor işte paşammı olcak prensesim mi diye ay içim bi garip olduuuuuu

Son düzenleme:

allahım gölündekiniveriir işallah çok sağol cnm benim iyi dileklerin ve duaların için ben namazımı kılayımda geleyim byyyyyyyyyyher zamn dualarımdasınız kısçelerim sizi seviyorummmmmmmmmmmm

Selammm... guzel anneler... nasilsiniz ??

zeycanimmm minidasimmmm benim irkegimiz pasamiz geliomus çok sevindim iyiyiz canım sen nasılsın neler yapion

MONBEBEMMM TAZEE ANNISIMMMMMM BENIMMM RABBİM KORUSUN SİZİ

hoşgeldiniz güzel anneler iyiyz sizler nasılsınızzzzz işallah güzel bi hafta olur canlarımm günaydınnnnnnnnnnn tünaydınnnnnnnnnn

Kızlar biz iyiz çok şükür Dr amcası bi tahmin yaptı erkeğe benZiyo ama değişebilir de dedi çok erken olduğunu söyledi kısmet ben alıştırdım kendimi oğluşuma ileride bi süpriz yapar mı bilemiyorum hayırlısı tabiki...bu arada kızlar Rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın Rabbim kimseyi incitmesin herkese sağlık versin herşeyden önce sizi seviyorum telden girdiğim için geçmişe bakamıyorum ama herkese çok teşekkür ediyorum....

Ya bu yeni sistem güzel olmamış yaa. Bu ne yaa özel mesaj filan die gelio alıntılar

Buarada kızçelerim nirdesiniz yaaa :26: Bu topik neden bu gün bukadar boş

hayırlı olsun canım benim.. rabbim verir rızkını inşallah merak etme.. yeterki helalinden işlesin.. hadi şimdide bebiş haberin gelsin artık

öyle deme kuzucum ben evlendim 6 ay korundum bıraktıgım ayın ertesine hamile kaldım.. diyorum benim kocuşa yine korunalım dogal yollarla bırakınca hemen hamile kalıyorum diyorum ama.. dalga geçiyo benle sen korunuyoz farzet diyo

bu gün dr gitmiş az önce konuştum dr gülmüş hamile olsan bile kanda çıkmaz demiş günün geçince gel demiş sabah kalktığında yumoş akıntı olmuş bu günleri değerlendir dedim one öyle hergün her gün mü yapacaz diyo ayın 19 kadar yaparım olursa olur diyo ben sıkılırım öyle diyorr kızını nasıl yaptın kız dedim uyuya kalmış ilişkiden sonra sabah kalkmış wc duşa girmiş öle tuturmuşşşş işallah rabbim hepimize nasip eder benim bu cuma yomoş akıntım oldu cnm çatlatma iğnesinide cumartesi vuruldum ben batını ne zaman olcak bi fikrin var mı

icranımmmmmmmmmmmm
nasılsınnnn canımmmm

Kizlaarrr ablam hamileymiss bana nasil soylicekleini bilememisler soylediler sonunda cok sewindim ama cok agladim hemde cok yakinimdan virileri hamile kalinca icim ciizzz ediyo ozlem duyuyorum o duyguya iki gogsumun arasina bsy geldi sanki agladim cok zor acildim bende hamile kalmak isiyorum artik

hayırlı olsun darısıda bize işllah rabbim kullarını hiçbir zamn unutmaz zamanı geldiğinde bizimde olacak işllahh benim ablamınla bi yumurtalıği hiç çalışmıyordu 3 ayında hamile kaldı 4 sene hapla korundu 1 aydan beride korunmuyor cocuk istiyor işllah olcak cnm

hasret cnm niye konuşmuyosun öyle nereler desinnnnnnnnn kısçemmmmmmmmmmmm

İnsallah havvam insallah cok istyorum dun cok dua etiim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah

İnsallah havvam insallah cok istyorum dun cok dua etiim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah

işalah kabul eder rabbim dün yatsıyı vitir namazını bide 12 rekatta mevlit kandili için kıldım 2 rekatta çocuk olsun diye kıldım 2 yasin 3 ayetel kürsi okudum 100 ya evel okuyup duaa ettim hepimize ağladım tutamadım göz yaşlarımı dün namaza başla dım kızlar yarın oruç tutacaği 1 hafta coçuk için işallah rabbim kabul eder azap çiceğğim de regli olmuşş çok üzüldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…