Keske istanbul da yasasaydim yada gelebilseydim buluşmayaGunaydin canim.Allaha n tum dua edenlerin dualari kabul olsun
Gunaydin gamsecimmn.ahhh Istanbulda olaydin bulusmadaaa
Gunaydin canim .iyi haftalarrrr
Gunaydinn cannot m sanada .sende gelemedin bulusmayaa
Kukulogum gunaydinnn.guzel olsun bu haftaaa
Walla yaa belki bigun bi yerlerde operanjn uçağıyla :))günaydın canımmm.. amin hepimiz için
aynen öyle valla
günaydın nefesimmmmmahh Gamzem sen de olaydın çok daha güzel olacaktı valla
Allah utandirmasin canim bereketli ve nol kazançlı olsun jnsGÜNAYDIN CANLARIMMM
Kızlar, dün bu mübarek kandil gününde,sanırım Rabbim bize yardım ettiveee dükkan tuttukkk :124:
tam göbekte tutamadık, arada kalıoruz, dükkan çok sevimli küçük... Rızkı veren Rabbim heryerde verir rızkımızıBol kazanç olur inşallahhh ortada tutmak mümkün değil, gene ara sokaklara girioruz oralarda bile hava parası istiolar 20bin,10bin sadece hava parası.. biyerdaha beğenmiştik oda 2000 tl kira ama 1 yıllık peşin istedi
Rabbim hayırlısını versin inşallahh
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
hb canimmm bakalim artik beklicez bir aykizim geç belli oluyormuş galiba kiz ben hep erkek hissetmiştim
kızlarr ben geldim nasılsınızzz
12. Hafta gerçekten erken burdan bi arkadasa dr 12. Haftada erkek demis 16. Haftada kiz demis kizi olcak
dilegimmmmmmmm naber yaa
12. Hafta gerçekten erken burdan bi arkadasa dr 12. Haftada erkek demis 16. Haftada kiz demis kizi olcak
4 hafta oğlum oğlum die sevmiş
4 hafta oğlum oğlum die sevmişkizda acmis göstermiş kukuyuu benim icinde önemli değil canım saglikli olsun da ilk cocugumu hep erkek istemiştim hayirlisi olsun... Rabbim sana ve tum bekleyenlerede en kisa zamanda nasip etsin inss
Selammm... guzel anneler... nasilsiniz ??
zeycanimmm minidasimmmm benim irkegimiz pasamiz geliomus çok sevindimiyiyiz canım sen nasılsın neler yapion
MONBEBEMMM TAZEE ANNISIMMMMMM BENIMMM RABBİM KORUSUN SİZİ
hoşgeldiniz güzel anneler iyiyz sizler nasılsınızzzzz işallah güzel bi hafta olur canlarımm günaydınnnnnnnnnnn tünaydınnnnnnnnnn
Keske istanbul da yasasaydim yada gelebilseydim buluşmaya
Walla yaa belki bigun bi yerlerde operanjn uçağıyla :))
Allah utandirmasin canim bereketli ve nol kazançlı olsun jns
Zeycanim yazdim sana dun ama görmedin oglusun geliyormuş cok sevindim Allahim sağlıkla kucagina almayi nasio etsin
bak zeycanla aynı sınız galiba onunki belli oldu bile senin bebiş belli etmedi bencede kızlarki geç belli oluyor ama kısmet bakarsın paşan gelir allahım gölündekkini versin işallah sağlıklı olur teyzesini bitanesi o hammm yaparım benn onuuuu
Ya bu yeni sistem güzel olmamış yaa. Bu ne yaa özel mesaj filan die gelio alıntılar
Buarada kızçelerim nirdesiniz yaaa :26: Bu topik neden bu gün bukadar boş
hadi hayırlısı kısçem maçları ihmat etme cnm aklında dükkan işinde olcak ya bakarsın koçişin golü atmiş bence değerlendir belkide çifte sevinç olurrrrrrrrrrkız ne aşermesi daha 11 ocak ta çatlatma iğnesi vuruldum daha spoşum gelmemiştir yuvaya benim ablamda çalışmalara başlamış dkl hapıyla korunuyodu ysminle kafayı yemiş şimdiden bu gün kana gidecem diyo 17 günü daha son adet 28 aralık idi kasıklarım ağrıyor miğdem bulanıyor kokulara hasasiyeti artmış beni güldürdü dur bakem daha yolun başındasın dedim bi kızi var karnimda bişey oynuyor diyo pskolojisi bozulmuş belli işallah fazla beklemezz sizdede ilk ay böle oldumu kızlar hapla korununalar ilk ayda
öyle deme kuzucum ben evlendim 6 ay korundum bıraktıgım ayın ertesine hamile kaldım.. diyorum benim kocuşa yine korunalım dogal yollarla bırakınca hemen hamile kalıyorum diyorum ama.. dalga geçiyo benle sen korunuyoz farzet diyo
dilegimmmmmmmm naber yaa
Kizlaarrr ablam hamileymiss bana nasil soylicekleini bilememisler soylediler sonunda cok sewindim ama cok agladim hemde cok yakinimdan virileri hamile kalinca icim ciizzz ediyo ozlem duyuyorum o duyguya iki gogsumun arasina bsy geldi sanki agladim cok zor acildim bende hamile kalmak isiyorum artik
hayırlı olsun darısıda bize işllah rabbim kullarını hiçbir zamn unutmaz zamanı geldiğinde bizimde olacak işllahh benim ablamınla bi yumurtalıği hiç çalışmıyordu 3 ayında hamile kaldı 4 sene hapla korundu 1 aydan beride korunmuyor cocuk istiyor işllah olcak cnm
İnsallah havvam insallah cok istyorum dun cok dua etiim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?