Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah kabul etsin bebeim bende aksam namazlarimi kildim yasin tebareke okudum cokca dua etum insallah dualarimiz kabul okur hadi ya regl mi olmus :-\ onumuze bakicaz napicaz baska caremiz yok ki

canım kaba bi hesapla 27 ocak gibi duruyor..ablanın takdigini denemek isterim ama sabah namazı kaçar aacım o zaman

Allah kabul etsin bebeim bende aksam namazlarimi kildim yasin tebareke okudum cokca dua etum insallah dualarimiz kabul okur hadi ya regl mi olmus :-\ onumuze bakicaz napicaz baska caremiz yok ki

işalah kabul olur cnm benim evet cnm regli olmuş hayırlısı olsun cnm benim ben çıkıyorum namazımı kılayımda sarma yapacağim canım çekti görüşürüz hade allah emanet olun byyyy

canım kaba bi hesapla 27 ocak gibi duruyor..ablanın takdigini denemek isterim ama sabah namazı kaçar aacım o zaman

çok sağol cnm benim sonra görüşür ben çıkayım sonra yine gelirimmm bayyyyyyyyyy

kızlarrrrr bana yardım edinnnnn cuma gunu catlatma ıgnemı oldum sabah 7 de. drumun demesıne gorede ctesı aksam catladı yumurtam. kafama takılan su. catlatma ıgnesıne ragmen yumurta catlamayabılır mı???? cunku kasıklaırmda sızı gecmıyor. ara ara ve baya sık sancım var. ve sureklşı tuvaletım gelıyor yoksa catlamadımı bu yumurtammmmm bu durumu yaşayan var mı???

bebeğin resminimi koydun ben neden göremiyorum hani nerde?

canım bi sakin ol büyük ihtimal çatmamıştır ve o ağrılar iğnenin etkisidir

buyuk ıhtımal catlamıstır demek mı ıstedın canım pekııı ıgneye ragmen catlayamama ıhtımalı var mı cok morelım bozuk cok iğne etkısı hala surere mı? bazı forumlarda yumos catlayınca agrı bıter.dewam eden agrı yumurta catlamamır demektır gıbı yazılar okudum da.

catlamustir yazacaktım pardon... Yok oyle bisey ignenin etkisi agrilar yani.bir hafta on gun suruyooo yani bende hep öyle olmuştu senin yumurtalar kac mm di

bırı 17 dıgerı 16.5 du canım bır kere gıttım yumos kontrolune. ertesı gun de gobekten ıgne yaptım. ayyy saol tatlım yaaaaaa valla yuregıme su serptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…