Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana yazdığım cevabı gördünmü cnm?

mrb annecik naber yaaa neler yapiin

merabaa cnmmm ıyıyımm artık oğluşumu hissediyorummm çook güzell bi duyguu yaaaa... bugun sağlık ocağına gıttık ogluşumla tetanoz aşımızı vurulduk.. kalbimizi dinledik... herbişeyimiz çok iyi... sağlık ocağı kan tahlılı istedı benden herşey çok ıyı ogluşumdaa ıyı çok şükürr...

kızlarrrr öncelikle seda gamsem nefes dilko opera ışıl monbebem bircan sizlerle paylaştım güzel haberimi çok mutluyum öncelikle hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hayırlısıyla.. kan testi yaptırdım bugün ve sonucum 37 bat a 3 gün kaldı hayırlısı bakalım hamileyim kızlar 8.ayımda iyiki varsınız bu arada sizleri çok seviyorum

tebrik ederiz kuzucummmmm Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhhhh

Canjm benim Allahim sağlıkla kucagkna almayi nasip etsin bahtini güzel yapsin minişimizin ve dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim

canımmmm hayırlım uğurlu olsun tekrardann idrar testini koysana burayaaa öyle daha hoş oluyo

Allah'ım bizleri de mahrum etme bu güzel duygudan

Beni unttunnnn
Canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ve lafı uzatmadan hemen halaya geçiyorum. Takılın kızlar

Sabrin sonu selamete erdi hadi insallah.
Tekrardan hayirli olsun canimm.Allah sonuna kadar saglikla gitmeyi ve kucagina almani nasip etsin.
Cook ama cok sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…