psikom dilketimin ve gamsemmm var sirada inss
inşallah ama bu bile mucize 8.ay sonunda oldu ya hicran işte ne bilim böyle bi tuhafım hani insan üstünden bi yük atarya huzur dolar her yer kelebek gibi olursun ay çok duygulandım ben ya öyleyim işte anlayın kızlar işte kemküm
Ins nefesal blaze opera ve bizen yakin zamandw burdan güzel haberlero aliriz hicranim dualaeinda bizlerede yer ver :))
Canim stres yapma en güzeli olacak ben 28 yaşındayım ama ümitsiz degilim
ahanda sürüyorum ayağımı kızlar bak ezanda okunuyo hayırlısıyla olacak inşallah ben inanıyorum ben umutumo benim kızlarr
ah bilmez miyimmm canim hissettiklerinii.... Hic olmayacakmis gibi dusunurken bi anda bu mucizeyi yasamak... Ayaklarin yere degmez bundan guzel mutluluk yok dersin o kalp atisini duydugunda bu daa guzel dersin hareketlerini gordugunde bu daha guzel dersin her evresi o kadar heyecan mutluluk verici kiii... Yasayip goreceksin
psikom dilketimin ve gamsemmm var sirada inss
Sonraki sırayı da ben alsam olur mu
inşallah hicranımmmmmmm
kutumda büyük hissediyorum öznur sence ben hamilemiyimmmmmm
blazemmmm
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende 30 yaşındayım bu arada yaşın küçük senin eses daha önünde yıllar var
kutucu ben değilim psiko halit erden
ahh nefesimmmmi nasil unutmusummmm kizdim kendime.... Hepiniz icin dua ediyorum canim rabbim bu hasreti yasatmasinnn
öyleee miiii nie canimmm ya benim.haberim yokahh nefesimmmmi nasil unutmusummmm kizdim kendime.... Hepiniz icin dua ediyorum canim rabbim bu hasreti yasatmasinnn
Amin cnm cok saolunn.
Persembe gunu laparoskopi olucam .insallah ondan sonra gelir benimde minisim
Teyzeler benim minigimi gordunuz muu
nefesimle seni unutmuş blazemmmm
erkek olsa pipiyi gosterirdi diolar bende hep erkek hisettim ama kız galiba
darisi basina blazemm
aminn psikommmm ins sende en.kisa zamanda boy.boy eklicen foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?