Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde tüm tanılarım normal fakat doktor polikistik over dedi anlayamıyorumm

güzel masum kalplim benim sırada sen varsın hiç merak etme invoice kapıyı açtı bizim minikler sıradaaa

Psikom kuzum listede 26 kisi kaldık Allahim bizede nasip etcek oznurada en az kendinmis kadar cok sevindim Allah a şükürler olsun ve hepimizde vercez bu güzel habero en yakin zamanda burdan Böğürcem:))

Son düzenleme:
güzel masum kalplim benim sırada sen varsın hiç merak etme invoice kapıyı açtı bizim minikler sıradaaa

ahanda sürüyorum ayağımı kızlar bak ezanda okunuyo hayırlısıyla olacak inşallah ben inanıyorum ben umutum o benim kızlarr

Adet düzensizliği varmi sende hicranda pkolu ama hamis:) nasip bu isler elbey bukadar bekledik mukafatimizi alcaz sadece tevekkül etmek düşüyor bize

23 yasındayım hiç adet düzensizliğim yoktu fakat kasım,aralık,ocak ilacla oldum simdi

Ya ben bi şeyi beğenemiyorum. Başka kullanıcıları da beğenmelisiniz diyo ne sinir bişi olmuş yaaaa. Şurda hakkıyla beğenemiyorummmm yaaaaa

23 yasındayım hiç adet düzensizliğim yoktu fakat kasım,aralık,ocak ilacla oldum simdi

sen stres yapıyosun bence çünkü hiç adet düzensizliğin yoksa ve şimdi ilaçla oluyosan çok büyük stres yapmışsın yapma bak ne dicem hani diyolar ya işte stres yapmayın oluyo diye inanırmısın bilmem ama ben 1.ayımda ve bu ay stressizdim gerçekten umursamadım pek hatta doktordan randevu aldım tedavimi başlatıcaktım ama geldi kendiliğinden stresle olmaz biraz kendini frenlemeye çalış diyeceksin ki ne kolay söylüyosun yaşadım bunları bende biliyorum onun için diyorum ki elinden geleni yap ve stresini en aza indirmeye çalış

psikom dilketimin ve gamsemmm var sirada inss
Ins nefesal blaze opera ve bizen yakin zamandw burdan güzel haberlero aliriz hicranim dualaeinda bizlerede yer ver :))
Canim stres yapma en güzeli olacak ben 28 yaşındayım ama ümitsiz degilim

ooff offf stres az kalıyor.cookk kötü düsüncelere kapılıyorum.rabbim yüreğimizi de kollarıımızı da doldursun insallah.

ins degerin kat kat artacak saglikla pirtlatip kucagimiza alcaz ins

inşallah ama bu bile mucize 8.ay sonunda oldu ya hicran işte ne bilim böyle bi tuhafım hani insan üstünden bi yük atarya huzur dolar her yer kelebek gibi olursun ay çok duygulandım ben ya öyleyim işte anlayın kızlar işte kemküm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…