oyyyyy çok sevindim çok güzel bi haber buuu
güzel masum kalplim benim sırada sen varsın hiç merak etme invoice kapıyı açtı bizim minikler sıradaaa
güzel masum kalplim benim sırada sen varsın hiç merak etme invoice kapıyı açtı bizim minikler sıradaaa
benimde tüm tanılarım normal fakat doktor polikistik over dedi anlayamıyorumm
oyyyyy çok sevindim çok güzel bi haber buuu
Yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Adet düzensizliği varmi sende hicranda pkolu ama hamis:) nasip bu isler elbey bukadar bekledik mukafatimizi alcaz sadece tevekkül etmek düşüyor bize
evet ben pkoluyummm ama sukuuurrrrr
evet ben pkoluyummm ama sukuuurrrrr
ins degerin kat kat artacak saglikla pirtlatip kucagimiza alcaz ins
23 yasındayım hiç adet düzensizliğim yoktu fakat kasım,aralık,ocak ilacla oldum simdi
bende çok bekledim duam hep sizle
Ins nefesal blaze opera ve bizen yakin zamandw burdan güzel haberlero aliriz hicranim dualaeinda bizlerede yer ver :))psikom dilketimin ve gamsemmm var sirada inss
Canim stres yapma en güzeli olacak ben 28 yaşındayım ama ümitsiz degilim23 yasındayım hiç adet düzensizliğim yoktu fakat kasım,aralık,ocak ilacla oldum simdi
sen stres yapıyosun bence çünkü hiç adet düzensizliğin yoksa ve şimdi ilaçla oluyosan çok büyük stres yapmışsın yapma bak ne dicem hani diyolar ya işte stres yapmayın oluyo diye inanırmısın bilmem ama ben 1.ayımda ve bu ay stressizdim gerçekten umursamadım pek hatta doktordan randevu aldım tedavimi başlatıcaktım ama geldi kendiliğinden stresle olmaz biraz kendini frenlemeye çalış diyeceksin ki ne kolay söylüyosun yaşadım bunları bende biliyorum onun için diyorum ki elinden geleni yap ve stresini en aza indirmeye çalış
psikom dilketimin ve gamsemmm var sirada inss
ahh nefesimmmmi nasil unutmusummmm kizdim kendime.... Hepiniz icin dua ediyorum canim rabbim bu hasreti yasatmasinnn
ins degerin kat kat artacak saglikla pirtlatip kucagimiza alcaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?