Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyleee miiii nie canimmm ya benim.haberim yok
Cumartesi tahlillerim goturdum cnm .tahliller iyi dedi.Tanisal da olsa ancak laparaskopi ile baska bir problem olup olmadigini ogrenebiliriz dedi.Persembe yapilcak hayirlisiyla.Minisini de gordum bu arada .Allah bagislasin tatlimmm

Allah utandirmasin canim bereketli ve nol kazançlı olsun jns

hayırlı olsun canım benim.. rabbim verir rızkını inşallah merak etme.. yeterki helalinden işlesin.. hadi şimdide bebiş haberin gelsin artık

Canlarım çok sağolun Allah razı olsun yaa.. inşallah Rabbim utandırmasın ne diim

ahh nefesimmmmi nasil unutmusummmm kizdim kendime.... Hepiniz icin dua ediyorum canim rabbim bu hasreti yasatmasinnn
:)
Allah mutluluğunu daim etsib kuzum
Teyzeler benim minigimi gordunuz muu
Ben telden giriyorum göremiyorum minikini yaa
doktora gittin mi canım

Canim subatta gitmeyi düşünüyorum ben Allah nasip ederse tabi bide zam gelmiş muayenesine 250 olmjs oha dedim

selam kızlar nasılsınız bir bakınayım dedim ne var ne yok diye işten yeni geldim eve yarında doktora gidicem yarın byük gün benim için aşılama mı iğnemi belli olacak yarın eşimin tahlil sonucundan sonra .... bana dua edin kızlarr lütfennn ...

nazar boncuğunu takalım kız galiba içime öyle doğuyo minikbebişe erkek dedim tuttu sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
burdanda tebrik edeyim dedimmmmmmmmmmm... allah'im kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik donemi nasip etsin.. beraber buyutecez gobekleri.. kizlar pesimizden gelinnn.. eylul annasi olalimm..

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
burdanda tebrik edeyim dedimmmmmmmmmmm... allah'im kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik donemi nasip etsin.. beraber buyutecez gobekleri.. kizlar pesimizden gelinnn.. eylul annasi olalimm..

inşallah canım inşallahhh!!!!! gönül isterki hemen olsun ama rabbim biliyor zamanını beklyooruz !!!dualarımızla ve sabrımızla

nazar boncuğunu takalım kız galiba içime öyle doğuyo minikbebişe erkek dedim tuttu sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah

çok sevindim cnm yaaa, sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah. evet benimkini tutturdun ama kendininkini bilemicem :) ben de herkese söyledim bişiler tutan tuttu ama ben kendiminkinde zorlandım :)

zeycana dr erkek demiş ama kesin değil demiş...

Ben iki dr gittim daha belli değil dedi ikinci gittigim dr baya inceledi ama hakkaten erken dedi pipili.olunca erken belli oluyor canım o yüzden kız galiba dedim

cnm 12. haftada benimki de göstermemişti...15. hafta %100 erkek dedi. 1 ay sonraki randevunda bakalım ne dicekler :) ayyy yerim onu büyümüş miniş

cnm 12. haftada benimki de göstermemişti...15. hafta %100 erkek dedi. 1 ay sonraki randevunda bakalım ne dicekler :) ayyy yerim onu büyümüş miniş
öncelikle merhaba kızlar,sonunda topikte birilerini görmek ne saadet,kış uykusuna mı yattı topik diyordum ben de :) şaka bir yana hiç denk gelemiyordum son zamanlarda size.Minikbebişim oğlun olacağı kesinleşti demek,tebrik ederim canım,gerçi ilk bebekte cinsiyet pek önemli olmuyor ama,darısı başıma biz de çok istiyoruz erkek,bakalım,hayırlısı ve sağlıklısı tabi öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…