Cumartesi tahlillerim goturdum cnm .tahliller iyi dedi.Tanisal da olsa ancak laparaskopi ile baska bir problem olup olmadigini ogrenebiliriz dedi.Persembe yapilcak hayirlisiyla.Minisini de gordum bu arada .Allah bagislasin tatlimmmöyleee miiii nie canimmm ya benim.haberim yok
Ben 17 aylik evliim 10.ayim bu ay pkoli değilim tüm sonuçlar normal ama vermeyince olmuyo iste yapcak bisi yoo malesef
inss bi sorun cikmaz canim benim.duam senleeee
Insallah hicranimm. Cok saolllinss bi sorun cikmaz canim benim.duam senleeee
hadi hayırlısı kısçem maçları ihmat etme cnm aklında dükkan işinde olcak ya bakarsın koçişin golü atmiş bence değerlendir belkide çifte sevinç olurrrrrrrrrrkız ne aşermesi daha 11 ocak ta çatlatma iğnesi vuruldum daha spoşum gelmemiştir yuvaya benim ablamda çalışmalara başlamış dkl hapıyla korunuyodu ysminle kafayı yemiş şimdiden bu gün kana gidecem diyo 17 günü daha son adet 28 aralık idi kasıklarım ağrıyor miğdem bulanıyor kokulara hasasiyeti artmış beni güldürdü dur bakem daha yolun başındasın dedim bi kızi var karnimda bişey oynuyor diyo pskolojisi bozulmuş belli işallah fazla beklemezz sizdede ilk ay böle oldumu kızlar hapla korununalar ilk ayda
Allah utandirmasin canim bereketli ve nol kazançlı olsun jns
hayırlı olsun canım benim.. rabbim verir rızkını inşallah merak etme.. yeterki helalinden işlesin.. hadi şimdide bebiş haberin gelsin artık
:)ahh nefesimmmmi nasil unutmusummmm kizdim kendime.... Hepiniz icin dua ediyorum canim rabbim bu hasreti yasatmasinnn
Allah mutluluğunu daim etsib kuzuminşallah ama bu bile mucize 8.ay sonunda oldu ya hicran işte ne bilim böyle bi tuhafım hani insan üstünden bi yük atarya huzur dolar her yer kelebek gibi olursun ay çok duygulandım ben ya öyleyim işte anlayın kızlar işte kemküm
Ben telden giriyorum göremiyorum minikini yaaTeyzeler benim minigimi gordunuz muu
doktora gittin mi canım
Teyzeler benim minigimi gordunuz muu
goremedin mi bebisim hala
nazar boncuğunu takalım kız galiba içime öyle doğuyo minikbebişe erkek dedim tuttu sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
burdanda tebrik edeyim dedimmmmmmmmmmm... allah'im kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik donemi nasip etsin.. beraber buyutecez gobekleri.. kizlar pesimizden gelinnn.. eylul annasi olalimm..
goremedin mi bebisim hala
nazar boncuğunu takalım kız galiba içime öyle doğuyo minikbebişe erkek dedim tuttu sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah
sagol teysesiii kizim.olacak galibaaa oglunnn pesinden kosacak.
sagol teysesiii kizim.olacak galibaaa oglunnn pesinden kosacak.
zeycana dr erkek demiş ama kesin değil demiş...
zeycana dr erkek demiş ama kesin değil demiş...
Ben iki dr gittim daha belli değil dedi ikinci gittigim dr baya inceledi ama hakkaten erken dedi pipili.olunca erken belli oluyor canım o yüzden kız galiba dedim
tum muayeneyi babamiz videoya çekti açıp açıp izliom kalp sesiii hareketlerii muhtesemmm ya
öncelikle merhaba kızlar,sonunda topikte birilerini görmek ne saadet,kış uykusuna mı yattı topik diyordum ben de :) şaka bir yana hiç denk gelemiyordum son zamanlarda size.Minikbebişim oğlun olacağı kesinleşti demek,tebrik ederim canım,gerçi ilk bebekte cinsiyet pek önemli olmuyor ama,darısı başıma biz de çok istiyoruz erkek,bakalım,hayırlısı ve sağlıklısı tabi öncelikle.cnm 12. haftada benimki de göstermemişti...15. hafta %100 erkek dedi. 1 ay sonraki randevunda bakalım ne dicekler :) ayyy yerim onu büyümüş miniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?