- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Allah'ım bizleri de mahrum etme bu güzel duygudan
yanında değilim diye bir yanın eksik dimi kuzucummmaminnnnnnnnnn huvallahül halikul bariu bunu hep söyleyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah ol derse olur muhakkak Allahım sizlerede inşallah nasip etsin isteyen herkeseee hayırlısıyla çok mutlu olurum şu an bi yanım eksik benim
Sen nekadardir istiyosun canim ins Rabbim bizleredr nasip edecek en kisa zamanda
aminnnnnnnnnn huvallahül halikul bariu bunu hep söyleyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah ol derse olur muhakkak Allahım sizlerede inşallah nasip etsin isteyen herkeseee hayırlısıyla çok mutlu olurum şu an bi yanım eksik benim
yanında değilim diye bir yanın eksik dimi kuzucummm
yıldır istiyoruz ama tedavi sürecimiz yeni basladı insallah rabbim aratmasın
canım tedavi süreciniz yeni başladıysa bir adım bir adım yaklaşıyorsun demek bu hayırlısı olur inşallahyıldır istiyoruz ama tedavi sürecimiz yeni basladı insallah rabbim aratmasın
Üzülme Rabbim bilir zamanini nezaman yixek ekmegi varsa bizimkilrfde ozaman gelecek hergecen gun bi adim daha yakasiyoruz miniklerimize yeterki saglikla gelsinler
inşallahhhh,üzülmemek elde değill .. hayırlı vakitte hayırlı bebişler inşallah hepimizeee
Aynen bizimkiler biraz nazli napcan beklemekden baska caremiz yok
evet oysaki ben gelirsin diye umut etmiştim ama varlığınız yeter
sen pko lumusun?kac yıllık evlisin.ne zamandır istiyosun bebiş ?
Ben 17 aylik evliim 10.ayim bu ay pkoli değilim tüm sonuçlar normal ama vermeyince olmuyo iste yapcak bisi yoo malesef
Ben 17 aylik evliim 10.ayim bu ay pkoli değilim tüm sonuçlar normal ama vermeyince olmuyo iste yapcak bisi yoo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?