ayy süper yaa biz de haftaya ayrıntılı ultrasona gidecez, heyecan yaptım şimdiden...1 aydır görmüyorum oğlumu...
merhaba cnm, ben çok hastaydım yaa feci grip oldum geçen hafta full yattım...girmedim nete...1 ay önce kesinleşti teyzesi, darısı başına inşallah, senin kızın vardı, biz de ikisi de yoktu :) ama ben erkek istiyodum ne yalan söyleyeyim, eşim de kız :) gönlüme göre oldu, hatta adı bile koyuldu teyzesi :)
Günaydinn .ben hicc iyi degilimmNasılsınız?
DeryaWWW Görmüş müydün benim protein c ve s değerleri felan daha yeni çıkmış yazmıştım bi kaç başlığa sanırım sorun yok görmüş müydün? O gün gözlerim seni aradı ama yoktun canım...
Herkes için mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydinn .ben hicc iyi degilimm
bugün göğsümde bir beze farketim.cok endiseleniyormm.acaba adet donemine yakin bole bezeelr cikiyor mu ki?ama ilk defa farkettimm bole bise
herkese günaydınlar canlarım ciğerlerimmm
ayy monbebeden sonra invoice da hamişmişşşşşşhayırlı olsun, gözün aydın olsun inş sağlıkla doğsunnn
canımcım telden girip görmüştüm ama telden yazamıyorum, o yüzden bugün yazacaktım. Ama değerlerin normal referans aralığında, bi sıkıntı yok yani.Nasılsınız?
DeryaWWW Görmüş müydün benim protein c ve s değerleri felan daha yeni çıkmış yazmıştım bi kaç başlığa sanırım sorun yok görmüş müydün? O gün gözlerim seni aradı ama yoktun canım...
evet adet dönemne yakın olabilir böyle şeyler. adetin 7. günü tekrar aynı muayeneyi yap kendi kendineGünaydinn .ben hicc iyi degilimm
bugün göğsümde bir beze farketim.cok endiseleniyormm.acaba adet donemine yakin bole bezeelr cikiyor mu ki?ama ilk defa farkettimm bole bise
hayırlı olsun canım benim çok sevindim.. Allah saglıkla kucagına aldısın inşallah..
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
burdanda tebrik edeyim dedimmmmmmmmmmm... allah'im kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik donemi nasip etsin.. beraber buyutecez gobekleri.. kizlar pesimizden gelinnn.. eylul annasi olalimm..
Tek tarafli olunca bide eskiden bole seler farketmeyince endiselendm valla umarim adetten dolayidircanımcım telden girip görmüştüm ama telden yazamıyorum, o yüzden bugün yazacaktım. Ama değerlerin normal referans aralığında, bi sıkıntı yok yani.
evet adet dönemne yakın olabilir böyle şeyler. adetin 7. günü tekrar aynı muayeneyi yap kendi kendineeğer yine varsa bu sefer genel cerrahiye gidip ultrason çektir cnm
çok sağol canım benim bunu söylemek erken ama kısmetse inşallah aynı ay anne olucaz
sağol canım darısı başınıza olsun tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah
Tek tarafli olunca bide eskiden bole seler farketmeyince endiselendm valla umarim adetten dolayidir
aminnn inşallahhhbenim kırmızılar geldi bugün, hem de erkenden daha 21. günümdeyim bugün
Cok tebrik ederim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Ins. Kotu bise degildirtek taraflı olabilir tabi ki, çok normalben de bol miktarda kist olduğu için artık alıştım. Annem de meme kanseri tedavisi gördü, o yüzden ben meme olaylarıyla çok haışr neşirim kendim de 6 ayda bir ultrason çektiriyorum
canımcım telden girip görmüştüm ama telden yazamıyorum, o yüzden bugün yazacaktım. Ama değerlerin normal referans aralığında, bi sıkıntı yok yani.
evet adet dönemne yakın olabilir böyle şeyler. adetin 7. günü tekrar aynı muayeneyi yap kendi kendineeğer yine varsa bu sefer genel cerrahiye gidip ultrason çektir cnm
çok sağol canım benim bunu söylemek erken ama kısmetse inşallah aynı ay anne olucaz
amin canım çok sağol isteyen herkese nasip olsun inşallah hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?