Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese günaydınlar canlarım ciğerlerimmm
ayy monbebeden sonra invoice da hamişmişşşşşş hayırlı olsun, gözün aydın olsun inş sağlıkla doğsunnn

erkek mi olacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adı ne olcak

Nasılsınız?

DeryaWWW Görmüş müydün benim protein c ve s değerleri felan daha yeni çıkmış yazmıştım bi kaç başlığa sanırım sorun yok görmüş müydün? O gün gözlerim seni aradı ama yoktun canım...

Günaydinn .ben hicc iyi degilimm
bugün göğsümde bir beze farketim.cok endiseleniyormm.acaba adet donemine yakin bole bezeelr cikiyor mu ki?ama ilk defa farkettimm bole bise

bugün göğsümde bir beze farketim.cok endiseleniyormm.acaba adet donemine yakin bole bezeelr cikiyor mu ki?ama ilk defa farkettimm bole bise

Kız dur hemen panik yapma canım ya..Ben de bazen öyle inceliyorum bana da çoğu şeyler beze gibi geliyor ama öyle değildir canım benim.. Çok aşırı sert bişi eline geliyorsa için rahat etmeyecekse hemen bugün git bi doktora için rahatlasın öyle canını sıkıp oturma

herkese günaydınlar canlarım ciğerlerimmm
ayy monbebeden sonra invoice da hamişmişşşşşş hayırlı olsun, gözün aydın olsun inş sağlıkla doğsunnn

sağol canım darısı başınıza olsun tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah

canımcım telden girip görmüştüm ama telden yazamıyorum, o yüzden bugün yazacaktım. Ama değerlerin normal referans aralığında, bi sıkıntı yok yani.

evet adet dönemne yakın olabilir böyle şeyler. adetin 7. günü tekrar aynı muayeneyi yap kendi kendine eğer yine varsa bu sefer genel cerrahiye gidip ultrason çektir cnm

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
burdanda tebrik edeyim dedimmmmmmmmmmm... allah'im kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik donemi nasip etsin.. beraber buyutecez gobekleri.. kizlar pesimizden gelinnn.. eylul annasi olalimm..

çok sağol canım benim bunu söylemek erken ama kısmetse inşallah aynı ay anne olucaz

Tek tarafli olunca bide eskiden bole seler farketmeyince endiselendm valla umarim adetten dolayidir

Tek tarafli olunca bide eskiden bole seler farketmeyince endiselendm valla umarim adetten dolayidir

tek taraflı olabilir tabi ki, çok normal ben de bol miktarda kist olduğu için artık alıştım. Annem de meme kanseri tedavisi gördü, o yüzden ben meme olaylarıyla çok haışr neşirim kendim de 6 ayda bir ultrason çektiriyorum

Ins. Kotu bise degildir

Sağol canım benim evet öyle görünüyor bakalım genetik ne olacak... Sen de 21. günde regl olmuşsun bi kere de bana öyle olmuştu canım 22-23 gün sonra olmuştum olabilir vücut yapıyor bazen demekki

çok sağol canım benim bunu söylemek erken ama kısmetse inşallah aynı ay anne olucaz

Ay ben daha tam net şimdi öğreniyorumm moonbebe seni de çok tebrik derim canım.. İnvoice seni e tebrik ederim.. Rabbim sonunuzu bal eylesinn inşallah o ilk seslerini de duyarsınız kolay bir doğumla.. Bizlere bol bol dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…