Evet en hayırlı zamanda gelsinler inşallahCanım yaaaaaaaaaaaa ben seni hep güler yüzlü pozitif tanıdım lütfen öyle düşünmeeeeeeee... Hayırlı vakti var demekki.. Bak bana hiç anlamadığım zamanda geldi de ne oldu hayırlı zamanda gelmemiş demekki.. Dua ediyorum çok.. Olacak inşallah..
Kurban olam seni yaradana canım yaaaaaaaaaaaaa ben de istiyorum ne kadar gelirse gelsin yeterki canımdan canlar gelsinn
sana şimdi zaman geçmek bilmezCanim benim haksizlik oldu bana gercekten.. neyse.. herseyin hayirlsi.. Suan sadece bebgimi dusunmek istiyorum geldi ama gitmesin istiyorum.. bu arada demin sormustun cevap vermeyi unutmusum. 21nde direk doktora gidicem ama idrar testiyle kontrol etmek istiyorum tabii bu hafta zor gecicek canimm..
Allah gönlüne göre versin denizcim, ne güzel yazmışsın yaaoyy canım benim ya inşallah inşallahbende canımdan can istiyorum.. ama benim canım kocam kocamdan bi can bi nefes istiyorum.. kalbimizin ortak attıgı bir mucize istiyorum Rabbimden
sana şimdi zaman geçmek bilmez:18::18: ayy ne heyecanlı yaa :
Sağol canım benim evet öyle görünüyor bakalım genetik ne olacak... Sen de 21. günde regl olmuşsun bi kere de bana öyle olmuştu canım 22-23 gün sonra olmuştum olabilir vücut yapıyor bazen demekki
Ay ben daha tam net şimdi öğreniyorumm moonbebe seni de çok tebrik derim canım.. İnvoice seni e tebrik ederim.. Rabbim sonunuzu bal eylesinn inşallah o ilk seslerini de duyarsınız kolay bir doğumla.. Bizlere bol bol dua edin olur mu
oyy canım benim ya inşallah inşallahbende canımdan can istiyorum.. ama benim canım kocam kocamdan bi can bi nefes istiyorum.. kalbimizin ortak attıgı bir mucize istiyorum Rabbimden
Yumurtlama problemin mi vae senin klomen neden verdi doktorunbencede yani oha doktorum kan testi yaptı temiz çıktı kistlerimde erimiş klomen verdi 3 ay deniyecez olmazsa rahim flimi çekilecek inşallah ona gerek kalmaz
Bebeğim insanlar ne dusunurlerse dusunsunler çocukça muhabbetler yüzünden kendileride yipranirlar senin suanda düşünmen gereken cok daha önemli bisiin var mucizen var onun icin kulaklarini tikaCanim benim haksizlik oldu bana gercekten.. neyse.. herseyin hayirlsi.. Suan sadece bebgimi dusunmek istiyorum geldi ama gitmesin istiyorum.. bu arada demin sormustun cevap vermeyi unutmusum. 21nde direk doktora gidicem ama idrar testiyle kontrol etmek istiyorum tabii bu hafta zor gecicek canimm..
Yumurtlama problemin mi vae senin klomen neden verdi doktorun
Bebeğim insanlar ne dusunurlerse dusunsunler çocukça muhabbetler yüzünden kendileride yipranirlar senin suanda düşünmen gereken cok daha önemli bisiin var mucizen var onun icin kulaklarini tika
Yumurtlama problemin mi vae senin klomen neden verdi doktorun
Bebeğim insanlar ne dusunurlerse dusunsunler çocukça muhabbetler yüzünden kendileride yipranirlar senin suanda düşünmen gereken cok daha önemli bisiin var mucizen var onun icin kulaklarini tika
sesin çıkmıyor hiç? nasılsın? kontrolün ne zaman :) çatlıyorum meraktan
Sende iiki varsın:))Oo Canim benimmm.. uzuldum ama gecti bitti sayenizde.. allah'im verdigi mucize var boyle olaylar icin onu uzmemeliyim..
Tikadimmm gitti... iyiki varsiniz canlar... cok cok optum seni ve sizi deliler..
Kime gidiyosun doktor olarakherhalde ultrasondan baktı klomen verelim dedi
Ayy sorma ben catladim bileeaz once telefonla aldim randevumu cumartesi 11.30:122::122::122: arkadaslar da ariyo ne oldu gittin mi diye cumartesi diyorum. Ne gelmez cumartesiymis yaa diyolar valla oyleymiss gelmiyo bi turluuu.
Bu arada takip ediyorum seni,kac kilo aldigindan sehzadenin ismine kadar
Sende iiki varsın:))
Kime gidiyosun doktor olarak
Canim benim nasılsın minikimiz nasil
Sende iiki varsın:))
Kime gidiyosun doktor olarak
Canim benim nasılsın minikimiz nasil
Ayy sorma ben catladim bileeaz once telefonla aldim randevumu cumartesi 11.30:122::122::122: arkadaslar da ariyo ne oldu gittin mi diye cumartesi diyorum. Ne gelmez cumartesiymis yaa diyolar valla oyleymiss gelmiyo bi turluuu.
Bu arada takip ediyorum seni,kac kilo aldigindan sehzadenin ismine kadar
sorma ya kendi randevumdan çok seninkini bekliyorum :) Zeycana kız demiştim erkekmiş büyük ihtimal, Serap'a erkek dedim kız çıktı bakim Hicranla sende tutacak mı :) evet ya ben 5 kiloyu geçtim 18 haftada, benim miniş biraz obur sürekli abur cubur yemek istiyo :) evetttttt ismi de hazır sıpamın :)
Zeycana bende sasirdim yabana kiz derse ona da sasircam yeni gobus resmi yok muu bu arada duzenli tekme yiyo musun artik ben nadiren biseyler hissediyorum sadece. Bnde basliyim artik yaaa
karnım bayağı belirginleşti, hamile olduğum anlaşılıyor artık :) eşim elimden yemek almaya başladı abur cuburu yasakladı, hem yiyosun hem kilo aldım diye mızmızlanıyosun diyo :) tekmeler, hareketler, dönmeler başladı...gündüz çok hareketli değil, gece tam uyuyacam başlıyo tekmeler, uyutmuyor miniş. çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sana kız derse şoka girerim ben de, yok artık derim :)
Evet en hayırlı zamanda gelsinler inşallah
sana şimdi zaman geçmek bilmez:18::18: ayy ne heyecanlı yaa
Allah gönlüne göre versin denizcim, ne güzel yazmışsın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?