Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet en hayırlı zamanda gelsinler inşallah

sana şimdi zaman geçmek bilmez :18::18: ayy ne heyecanlı yaa

oyy canım benim ya inşallah inşallah bende canımdan can istiyorum.. ama benim canım kocam kocamdan bi can bi nefes istiyorum.. kalbimizin ortak attıgı bir mucize istiyorum Rabbimden
Allah gönlüne göre versin denizcim, ne güzel yazmışsın yaa

amin canım ya çok sağolun Allah hepimize nasip etsin canım benim

bencede yani oha doktorum kan testi yaptı temiz çıktı kistlerimde erimiş klomen verdi 3 ay deniyecez olmazsa rahim flimi çekilecek inşallah ona gerek kalmaz
Yumurtlama problemin mi vae senin klomen neden verdi doktorun
Bebeğim insanlar ne dusunurlerse dusunsunler çocukça muhabbetler yüzünden kendileride yipranirlar senin suanda düşünmen gereken cok daha önemli bisiin var mucizen var onun icin kulaklarini tika

Oo Canim benimmm.. uzuldum ama gecti bitti sayenizde.. allah'im verdigi mucize var boyle olaylar icin onu uzmemeliyim..
Tikadimmm gitti... iyiki varsiniz canlar... cok cok optum seni ve sizi deliler..

herhalde ultrasondan baktı klomen verelim dedi

sesin çıkmıyor hiç? nasılsın? kontrolün ne zaman :) çatlıyorum meraktan

Ayy sorma ben catladim bilee az once telefonla aldim randevumu cumartesi 11.30:122::122::122: arkadaslar da ariyo ne oldu gittin mi diye cumartesi diyorum. Ne gelmez cumartesiymis yaa diyolar valla oyleymiss gelmiyo bi turluuu.

Bu arada takip ediyorum seni,kac kilo aldigindan sehzadenin ismine kadar

Oo Canim benimmm.. uzuldum ama gecti bitti sayenizde.. allah'im verdigi mucize var boyle olaylar icin onu uzmemeliyim..
Tikadimmm gitti... iyiki varsiniz canlar... cok cok optum seni ve sizi deliler..
Sende iiki varsın:))
herhalde ultrasondan baktı klomen verelim dedi
Kime gidiyosun doktor olarak

Canim benim nasılsın minikimiz nasil

sorma ya kendi randevumdan çok seninkini bekliyorum :) Zeycana kız demiştim erkekmiş büyük ihtimal, Serap'a erkek dedim kız çıktı bakim Hicranla sende tutacak mı :) evet ya ben 5 kiloyu geçtim 18 haftada, benim miniş biraz obur sürekli abur cubur yemek istiyo :) evetttttt ismi de hazır sıpamın :)

Zeycana bende sasirdim ya bana kiz derse ona da sasircam yeni gobus resmi yok muu bu arada duzenli tekme yiyo musun artik ben nadiren biseyler hissediyorum sadece. Bnde basliyim artik yaaa

slmmmmmmmm kızlar nasılsınızzzzzzz var mı yeni haberler geçmişi okumadım

Zeycana bende sasirdim ya bana kiz derse ona da sasircam yeni gobus resmi yok muu bu arada duzenli tekme yiyo musun artik ben nadiren biseyler hissediyorum sadece. Bnde basliyim artik yaaa

karnım bayağı belirginleşti, hamile olduğum anlaşılıyor artık :) eşim elimden yemek almaya başladı abur cuburu yasakladı, hem yiyosun hem kilo aldım diye mızmızlanıyosun diyo :) tekmeler, hareketler, dönmeler başladı...gündüz çok hareketli değil, gece tam uyuyacam başlıyo tekmeler, uyutmuyor miniş. çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sana kız derse şoka girerim ben de, yok artık derim :)

Ayy ne guzel yaaa benimde cikmaya basliyo artik ama daha 1.5kilo aldim ancak:) bi an once bende net hareketlere baslarim insallah gerci 20ye kadar yolu var ama bakalim.
Hep beraber cumartesiyi cagiralim lutfennnn gel cumartesi geeell:13:

Off kızlar benim bi kaç gündür rahim ve kasik agrim var hele gece cok... Bicak kesigi gibi keskin ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…