doktoruma mail yazıcam şimdi, o gerekli yönlendirmeyi yapar zaten.. Ama yumurtlama kanaması değil bu, bariz regl oldum. Bir de ateş ölçüyorum ben, orda da zaten ateşim düşmeye başlamıştı, adetin geldiğini anlamıştım ordandoktora git istersen canım ama yumurtlama kanaması olabilir
değildir inşallah, korkma hemenIns. Kotu bise degildir
Genetik de iyi çıkar inşallah kuzucum, içini ferah tutSağol canım benim evet öyle görünüyor bakalım genetik ne olacak... Sen de 21. günde regl olmuşsun bi kere de bana öyle olmuştu canım 22-23 gün sonra olmuştum olabilir vücut yapıyor bazen demekki
Ay ben daha tam net şimdi öğreniyorumm moonbebe seni de çok tebrik derim canım.. İnvoice seni e tebrik ederim.. Rabbim sonunuzu bal eylesinn inşallah o ilk seslerini de duyarsınız kolay bir doğumla.. Bizlere bol bol dua edin olur mu
ooooooooooo hoşgeldin, nerelerdesin sen yaa, iyi gezdin wallaSöyle bir gozgezdirdim de herseyy yolunda hepinizi cook opuyorum bu arada benim kırmızılarda geldi 7subat yeni bat tarihim bugun disciye geldim tekrardan hamile kalmadan dislerimi yaptrcamm bidee kızlarrr yarın göbegimi cektircem bi teyze var o cekiyormus 3 gun cektircem bakalm sonra mik mik
doktoruma mail yazıcam şimdi, o gerekli yönlendirmeyi yapar zaten.. Ama yumurtlama kanaması değil bu, bariz regl oldum. Bir de ateş ölçüyorum ben, orda da zaten ateşim düşmeye başlamıştı, adetin geldiğini anlamıştım ordan
değildir inşallah, korkma hemen
Genetik de iyi çıkar inşallah kuzucum, içini ferah tut
Bu ay çok erken yumurtladım zaten, adaçayı ve bal çrekotu tarçının etkileri sanırım...
ooooooooooo hoşgeldin, nerelerdesin sen yaa, iyi gezdin walla
İsten cıktm attimm kendimi sokakalara evimde internet yok ama tez vakitte alcam o zmn bol bol sizle olcamdoktoruma mail yazıcam şimdi, o gerekli yönlendirmeyi yapar zaten.. Ama yumurtlama kanaması değil bu, bariz regl oldum. Bir de ateş ölçüyorum ben, orda da zaten ateşim düşmeye başlamıştı, adetin geldiğini anlamıştım ordan
değildir inşallah, korkma hemen
Genetik de iyi çıkar inşallah kuzucum, içini ferah tut
Bu ay çok erken yumurtladım zaten, adaçayı ve bal çrekotu tarçının etkileri sanırım...
ooooooooooo hoşgeldin, nerelerdesin sen yaa, iyi gezdin walla
hoşgeldin şekergezmelere doyamadın ha
Nasilsiniz ??
Deryaaww canim atesin dusmus.. hayirlisi bakalimm.. insallah yeni dongun sana bebegini getirir..
İsten cıktm attimm kendimi sokakalara evimde internet yok ama tez vakitte alcam o zmn bol bol sizle olcam
Aynen balımm sen naslsınn yaaa insallah iyisindir mltmuur dusuk mu yaptı ara verdi yazmislar ya
evet canım kaybettik bebişibizlerde taklıyoruz işte aynı.. spora falan başladım bebek dışında yapmadıgım bişey kalmadı düşünmeye vakit kalmasın diye ugraşıyorum geçen ay kimyasal yaşadım bu arada haberin oldumu bilmiyorum .. neyse tekrardan hoşgeldin topigi opla biraz durgunuz epeydir
aslında adaçayını 5-6 gün içtim sadece ve ıhlamurla birlikte içtim, hani gripe iyi geliyor diyeHepsini bir içersen tabi vüücut ne yapsın hepsini dışarı atmış :) Canım benim hakkında hayırlısı inşallah.. Sonuçlarım çıkınca yine başınızı ağrıtıcam birazcık
ohhh iyi etmişsin wallaİsten cıktm attimm kendimi sokakalara evimde internet yok ama tez vakitte alcam o zmn bol bol sizle olcam
Aynen balımm sen naslsınn yaaa insallah iyisindir mltmuur dusuk mu yaptı ara verdi yazmislar ya
monbebişim kuzum iyiyim sen nasılsın? evet kırmızılar da geldi zaten, erkendenNasilsiniz ??
Deryaaww canim atesin dusmus.. hayirlisi bakalimm.. insallah yeni dongun sana bebegini getirir..
aslında adaçayını 5-6 gün içtim sadece ve ıhlamurla birlikte içtim, hani gripe iyi geliyor diyesonuçlar çıksın da bakarız canım, baş ağrıtmak olur mu hiç, zevkle
monbebişim kuzum iyiyim sen nasılsın? evet kırmızılar da geldi zaten, erkendendaha 21. gün
neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
sen bi daha ne zaman baktırıcaksın kana? yoksa direkt 21inde doktora mı gideceksin bebişi görmeye
bu arada diğer topikte ben senin yazdıklarını beğenemiyorumuyarı geliyor monbebeyi beğenmek için başkalarını da beğenmeniz lazım gibi bişi
Amin kuzumBakıyorum da ne kadar çok şeyler yapıyoruz Allah'ım sen boşa çıkarma Rabbim çabalarımızı..
Denizim ne tatlısın "Bunlardan istiyorum" hee.. Yerim seni ben ya.. Rabbim o güzel tatlı gönlüne göre hayırla versin inşallah.. Bizleri de içinden ayırmasın...
ben topiğin geçmişini okumadım walla, ama can sıkıcı bişeyler yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım :26: benim kimseyle alıp veremediğim olmadığı için ben konuya hiç girmedim. Umarım en kısa sürede düzelir ortam:26: Sen de üzme kendini, bence yanlış anlaşılmalar olabiliyor sanal ortamda, konuşur halledersinizCanim ii diyelim yani sabah sabah cok uzuldum biliyosun diger topikle ilgili.. neyse geldimi kirmizilar gelemeyesiceler.. insallah bu son olur.. erkenden gelmesi erkenden yumurtladiina isaret canim.. insallah onumuzdeki ay yeni maclarla bebegin gelicek..
Yaaa nedir sorun begenemedin mi !!kk cok kotu oldu boyle zaten..
Amin kuzumama sanki boşa kürek çekiyormuşuz gibi hissettim bugün
ama istiyorum :84: :84: banane banane istiyorum tekde degil çift istiyorum..
ben topiğin geçmişini okumadım walla, ama can sıkıcı bişeyler yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım :26: benim kimseyle alıp veremediğim olmadığı için ben konuya hiç girmedim. Umarım en kısa sürede düzelir ortam:26: Sen de üzme kendini, bence yanlış anlaşılmalar olabiliyor sanal ortamda, konuşur halledersinizbebişine odaklan sen şimdi boşver
erkek mi olacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adı ne olcak
Canım yaaaaaaaaaaaa ben seni hep güler yüzlü pozitif tanıdım lütfen öyle düşünmeeeeeeee... Hayırlı vakti var demekki.. Bak bana hiç anlamadığım zamanda geldi de ne oldu hayırlı zamanda gelmemiş demekki.. Dua ediyorum çok.. Olacak inşallah..
Kurban olam seni yaradana canım yaaaaaaaaaaaaa ben de istiyorum ne kadar gelirse gelsin yeterki canımdan canlar gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?