Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Söyle bir gozgezdirdim de herseyy yolunda hepinizi cook opuyorum bu arada benim kırmızılarda geldi 7subat yeni bat tarihim bugun disciye geldim tekrardan hamile kalmadan dislerimi yaptrcamm bidee kızlarrr yarın göbegimi cektircem bi teyze var o cekiyormus 3 gun cektircem bakalm sonra mik mik

doktora git istersen canım ama yumurtlama kanaması olabilir
doktoruma mail yazıcam şimdi, o gerekli yönlendirmeyi yapar zaten.. Ama yumurtlama kanaması değil bu, bariz regl oldum. Bir de ateş ölçüyorum ben, orda da zaten ateşim düşmeye başlamıştı, adetin geldiğini anlamıştım ordan

Ins. Kotu bise degildir
değildir inşallah, korkma hemen

Genetik de iyi çıkar inşallah kuzucum, içini ferah tut
Bu ay çok erken yumurtladım zaten, adaçayı ve bal çrekotu tarçının etkileri sanırım...

ooooooooooo hoşgeldin, nerelerdesin sen yaa, iyi gezdin walla

Hepsini bir içersen tabi vüücut ne yapsın hepsini dışarı atmış :) Canım benim hakkında hayırlısı inşallah.. Sonuçlarım çıkınca yine başınızı ağrıtıcam birazcık

İsten cıktm attimm kendimi sokakalara evimde internet yok ama tez vakitte alcam o zmn bol bol sizle olcam
hoşgeldin şeker gezmelere doyamadın ha

Aynen balımm sen naslsınn yaaa insallah iyisindir mltmuur dusuk mu yaptı ara verdi yazmislar ya

Nasilsiniz ??
Deryaaww canim atesin dusmus.. hayirlisi bakalimm.. insallah yeni dongun sana bebegini getirir..

İsten cıktm attimm kendimi sokakalara evimde internet yok ama tez vakitte alcam o zmn bol bol sizle olcam

Aynen balımm sen naslsınn yaaa insallah iyisindir mltmuur dusuk mu yaptı ara verdi yazmislar ya

evet canım kaybettik bebişi bizlerde taklıyoruz işte aynı.. spora falan başladım bebek dışında yapmadıgım bişey kalmadı düşünmeye vakit kalmasın diye ugraşıyorum geçen ay kimyasal yaşadım bu arada haberin oldumu bilmiyorum .. neyse tekrardan hoşgeldin topigi opla biraz durgunuz epeydir

Denizim ne tatlısın "Bunlardan istiyorum" hee.. Yerim seni ben ya.. Rabbim o güzel tatlı gönlüne göre hayırla versin inşallah.. Bizleri de içinden ayırmasın...

Hepsini bir içersen tabi vüücut ne yapsın hepsini dışarı atmış :) Canım benim hakkında hayırlısı inşallah.. Sonuçlarım çıkınca yine başınızı ağrıtıcam birazcık
aslında adaçayını 5-6 gün içtim sadece ve ıhlamurla birlikte içtim, hani gripe iyi geliyor diye sonuçlar çıksın da bakarız canım, baş ağrıtmak olur mu hiç, zevkle

ohhh iyi etmişsin walla evet meltem düşük yaptı aniden :26:

Nasilsiniz ??
Deryaaww canim atesin dusmus.. hayirlisi bakalimm.. insallah yeni dongun sana bebegini getirir..
monbebişim kuzum iyiyim sen nasılsın? evet kırmızılar da geldi zaten, erkenden daha 21. gün
neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
sen bi daha ne zaman baktırıcaksın kana? yoksa direkt 21inde doktora mı gideceksin bebişi görmeye
bu arada diğer topikte ben senin yazdıklarını beğenemiyorum uyarı geliyor monbebeyi beğenmek için başkalarını da beğenmeniz lazım gibi bişi

aslında adaçayını 5-6 gün içtim sadece ve ıhlamurla birlikte içtim, hani gripe iyi geliyor diye sonuçlar çıksın da bakarız canım, baş ağrıtmak olur mu hiç, zevkle

Bakıyorum da ne kadar çok şeyler yapıyoruz Allah'ım sen boşa çıkarma Rabbim çabalarımızı..

Canim ii diyelim yani sabah sabah cok uzuldum biliyosun diger topikle ilgili.. neyse geldimi kirmizilar gelemeyesiceler.. insallah bu son olur.. erkenden gelmesi erkenden yumurtladiina isaret canim.. insallah onumuzdeki ay yeni maclarla bebegin gelicek..

Yaaa nedir sorun begenemedin mi !! kk cok kotu oldu boyle zaten..

ben topiğin geçmişini okumadım walla, ama can sıkıcı bişeyler yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım :26: benim kimseyle alıp veremediğim olmadığı için ben konuya hiç girmedim. Umarım en kısa sürede düzelir ortam:26: Sen de üzme kendini, bence yanlış anlaşılmalar olabiliyor sanal ortamda, konuşur halledersiniz bebişine odaklan sen şimdi boşver

Amin kuzum ama sanki boşa kürek çekiyormuşuz gibi hissettim bugün

Canım yaaaaaaaaaaaa ben seni hep güler yüzlü pozitif tanıdım lütfen öyle düşünmeeeeeeee... Hayırlı vakti var demekki.. Bak bana hiç anlamadığım zamanda geldi de ne oldu hayırlı zamanda gelmemiş demekki.. Dua ediyorum çok.. Olacak inşallah..

ama istiyorum :84: :84: banane banane istiyorum tekde degil çift istiyorum..

Kurban olam seni yaradana canım yaaaaaaaaaaaaa ben de istiyorum ne kadar gelirse gelsin yeterki canımdan canlar gelsinn

Canim benim haksizlik oldu bana gercekten.. neyse.. herseyin hayirlsi.. Suan sadece bebgimi dusunmek istiyorum geldi ama gitmesin istiyorum.. bu arada demin sormustun cevap vermeyi unutmusum. 21nde direk doktora gidicem ama idrar testiyle kontrol etmek istiyorum tabii bu hafta zor gecicek canimm..

oyy canım benim ya inşallah inşallah bende canımdan can istiyorum.. ama benim canım kocam kocamdan bi can bi nefes istiyorum.. kalbimizin ortak attıgı bir mucize istiyorum Rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…