- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Ayy ne guzel yaaa benimde cikmaya basliyo artik ama daha 1.5kilo aldim ancak:) bi an once bende net hareketlere baslarim insallah gerci 20ye kadar yolu var ama bakalim.
Hep beraber cumartesiyi cagiralim lutfennnngel cumartesi geeell:13:
kuzum yaaa çok heyecanlı
minikbebisim bu 4lu testle ayrintili ultrason farkli mi
En iyisi haziran temmuz cabucak gelsin toptan rahatlayalimsen az almışsın süpermiş...evet ya çabuk gelsin bi de haftaya salı çabuk gelsin ben de ayrıntılı ultrasona gidecem :)
kuzum yaaa çok heyecanlıkac haftalik oldun
oyy bende yarin 13+0 oluyommm tam uc hafta var aramizda
oyy bende yarin 13+0 oluyommm tam uc hafta var aramizdains pipiyi gostercek annesi
yasayacaksin tabi bebekimmmmm daha neler neler yasicaz.birlikte gobus yaristircazYerimmmm yaa sizin heyecaniniziiii.. bende yasarim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............
Allah'im bebelerimize saglik versinnnn..
Yerimmmm yaa sizin heyecaniniziiii.. bende yasarim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............
Allah'im bebelerimize saglik versinnnn..
ayy brnde öyle hissediyorum artik galiba kizim olcak sankioyy bende yarin 13+0 oluyommm tam uc hafta var aramizdains pipiyi gostercek annesi
Herkes pipi beklerken supriz bi kuku ce eee dicek galiba
Canimm amin... insallah.. bence senin ki erkek erkenden hisetmeye baslmisin bile..Amin insallahhcanim sende basladin iste heyecanlara,hepimiz yolun basindayiz daha, citir anneler
Canim amin insallah yaaa.. seninde kiz bak belemediler dahaa emin degiler o zman kiz cikiyoo..yasayacaksin tabi bebekimmmmm daha neler neler yasicaz.birlikte gobus yaristircaz
kiz erkek fark etmez bebemmmmmm ama insss gonlumden gecen olurrrrCanimm amin... insallah.. bence senin ki erkek erkenden hisetmeye baslmisin bile..Amin insallahhcanim sende basladin iste heyecanlara,hepimiz yolun basindayiz daha, citir anneler
Canim amin insallah yaaa.. seninde kiz bak belemediler dahaa emin degiler o zman kiz cikiyoo..yasayacaksin tabi bebekimmmmm daha neler neler yasicaz.birlikte gobus yaristircaz
kiz erkek fark etmez bebemmmmmm ama insss gonlumden gecen olurrrr
valla ben yapmiomm destan gibii uzayip gittiiikiz erkek fark etmez bebemmmmmm ama insss gonlumden gecen olurrrr
Kiz sen napiyosun alintilari boyle..tabiki fark etmez ilk bebegimiz.. herseyden once saglii yerinde olsun.. en onemlisi o !!
valla ben yapmiomm destan gibii uzayip gittiii
sen telden girmiyosun dimivalla ben yapmiomm destan gibii uzayip gittiii
devam ediyon bak..
sen telden girmiyosun dimi
allaaa allaa :44: geneldeee telden girenlerden altını yapinca böyle oluyor dasen telden girmiyosun dimi
pcdeyim canim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?