Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

doğru valla hasretimmm burayi herkes ihmal ediyor tabi bende dahil

:)))))
Sen anne olmak isteyenler el ele diye bir topikteydin.
Rose kilo vermek isteyenler topiğinde
monbebe eylül annelerinde
invoice de bir yerdeydi :)))
Gezgin kızlar.
Herkesin kendine göre bir sıkıntısı var canım.Herkes onun peşinden koşuyor farkındayım.Ben tek buraya takıldığım için sayfayı açıyorum sabah gelir gelmiz akşama kadar açık kalıyor:)) fırsat buldukça bakıyorum.Arada başka sorularıma cevap bulabilmek için başka topikleri de okuyorum tabi.
Ben çıkıyorum birazdan
herkese iyi akşamlar
Öpüldünüz....

evt ben birgün bende anne olacağım inşallah topiğindeydim oradaki kızlarla yazışıyoduk bir ara çok sık bu topiğe gelmeden önce merak etmesinler diye yazdım onlara da iyi yakalamışsın :))

evt ben birgün bende anne olacağım inşallah topiğindeydim oradaki kızlarla yazışıyoduk bir ara çok sık bu topiğe gelmeden önce merak etmesinler diye yazdım onlara da iyi yakalamışsın :))
3
Canim senin bat tarih ne zamndi

bebegm cooooook sevndm cok mutlu oldum sukurler olsun allhm saglıklı bır sekılde kucagna almyı nasp etsın .... amın

soyleee bebegimmmm

napıyosun hayatım ya bayadr aksatyorum burayı mınıgmz ıyıyms arayı kaptms bnm mınnakım teyzesı yesın onu mıncırsın ... sen napyosun bebegm saglıgın nasıl bn bgun 11.30da ıgne vurunmaya gtcem persembe asılma olckms bgun doktora gttm yumurtm 21mm olmustu ıyımı sence dger asılmda 17.5 mm dı

sagol teysesiiiii şükür hareketleri gördük kalbi gümbür gümbür.... Ins yeni asilaman hayirli olsun yumurta iyi 24,25mmden sonrasi sikintii ins tutacak

allhm o duyguları bzede bı yasatsaydı ayyyy cok gzeldr kesın bebegm bsey sorcm yumurta akı gbı akıntım gelıyo smdı 11.30 da da gdp cat ıgnesı vruncam 2 defamı catlıck bsey olurmukı

allhm o duyguları bzede bı yasatsaydı ayyyy cok gzeldr kesın bebegm bsey sorcm yumurta akı gbı akıntım gelıyo smdı 11.30 da da gdp cat ıgnesı vruncam 2 defamı catlıck bsey olurmukı

Elaaaam temmuz topiginden hicrani aldin beni biraktin oralardaa. bende iyiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…