- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
aynen farklı farklı... benim bi arkadaş 15 günde bi 10 gün olurdu sabit düşünün adamcağızı artık
Bende sen gibi şekerim
iyi yapıyosun cnm, yap valla bu ay bizim ayımız olsun çatır çatır gelsin bebişler :)
hep kardeşimin yüzünden yaptı ikinciyi hemen daha kızı 1.5 yaşındayken Allahım o bebek kokusu manyak etti beni bizim prof.da yasaklayınca bana d.k.hapını spiralde olmuyor ohhh beyefendiye gün doğdu 2. çocuk için
bişi diyim de gülme cnm, ben az yaş farkı olan çocukların diğer kardeşlere nazaran daha iyi anlaştıklarını düşünüyorum. benim kız kardeşimle aramda 2 yaş var ölüyoruz birbirimiz için ikiz gibiyiz desem yeridir, bakkala bile ayrı gitmezdik o derece yani. sen de çok doğru bi karar vermişsin valla inşallah senin de evin o bebişlerin cennet kokusuyla dolar en kısa zamanda... ben de bitaneyi becerip yapabilirsem ikinciyi yapacam hemen :)
Al benden de o kadar... Kocişi özledim zaten on gündür yaklaşmadık bi de 6 gün öle bekliycez yum yum zamanını güzel bi an bizi bekliyo
kızlar bu arada Meryem suresine bugünden itibaren inşallah 41 gün boyunca devam edicem tabi adetim bitene kadar kociş okuycak
kızlar bu arada Meryem suresine bugünden itibaren inşallah 41 gün boyunca devam edicem tabi adetim bitene kadar kociş okuycak
valla cnm ben onu bunu bilmem ama 5 karar bence :)))
Sen de mi kurtaj oldun canim. Bilmiyodum
Meryem süresi neden bende başlayım Perşembe günü hem temizlemiş olurum hayırlısıyla olur inş bebeğimiz bi de erkeğin mi okuması gerek...
yok canım da şimdi ben okuyamayacağım için ben temizlenene kadar kociş okuycak sonra ben devam edicem...şimdi biz kesintisiz okuyamayacağımız için hastayken bilen birine okutabiliyorsun
Evet canım 6 haftalıkken kurtaj oldum ben. 4 ay geçti denemeye başladık yeniden
evet canım 6 haftalıkken kurtaj oldum ben. 4 ay geçti denemeye başladık yeniden
doğru diyorsun arkadaşım benim 2. kardeşimle aramda 5 yaş var 2.3. kardeşimin arasında 18 ay ve ben hiç onlar gibi olamadım yani yanlızlığa çok alışmışım hala bile biraz asosyal sayılırımama okadar az arayla çocuk yapmakda biraz cesaret ve becerik istiyor ben hala bile terddüt ediyorum bazen geri adım atasım geliyor
kızlar napyosunuz bnm mik zamanı kocs cagryo hscakalın inş bebiş olurI geceler
Ben Arapça okuyabiliyorum hata etmek istemiyom ama türkçeye dönmüş kısmını okurum kaç adet ve ne için okunucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?