Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi yapıyosun cnm, yap valla bu ay bizim ayımız olsun çatır çatır gelsin bebişler :)

hep kardeşimin yüzünden yaptı ikinciyi hemen daha kızı 1.5 yaşındayken Allahım o bebek kokusu manyak etti beni bizim prof.da yasaklayınca bana d.k.hapını spiralde olmuyor ohhh beyefendiye gün doğdu 2. çocuk için

bişi diyim de gülme cnm, ben az yaş farkı olan çocukların diğer kardeşlere nazaran daha iyi anlaştıklarını düşünüyorum. benim kız kardeşimle aramda 2 yaş var ölüyoruz birbirimiz için ikiz gibiyiz desem yeridir, bakkala bile ayrı gitmezdik o derece yani. sen de çok doğru bi karar vermişsin valla inşallah senin de evin o bebişlerin cennet kokusuyla dolar en kısa zamanda... ben de bitaneyi becerip yapabilirsem ikinciyi yapacam hemen :)

doğru diyorsun arkadaşım benim 2. kardeşimle aramda 5 yaş var 2.3. kardeşimin arasında 18 ay ve ben hiç onlar gibi olamadım yani yanlızlığa çok alışmışım hala bile biraz asosyal sayılırım ama okadar az arayla çocuk yapmakda biraz cesaret ve becerik istiyor ben hala bile terddüt ediyorum bazen geri adım atasım geliyor

kızlar bu arada Meryem suresine bugünden itibaren inşallah 41 gün boyunca devam edicem tabi adetim bitene kadar kociş okuycak

Meryem süresi neden bende başlayım Perşembe günü hem temizlemiş olurum hayırlısıyla olur inş bebeğimiz bi de erkeğin mi okuması gerek...

yok canım da şimdi ben okuyamayacağım için ben temizlenene kadar kociş okuycak sonra ben devam edicem...şimdi biz kesintisiz okuyamayacağımız için hastayken bilen birine okutabiliyorsun

yok canım da şimdi ben okuyamayacağım için ben temizlenene kadar kociş okuycak sonra ben devam edicem...şimdi biz kesintisiz okuyamayacağımız için hastayken bilen birine okutabiliyorsun

Ben Arapça okuyabiliyorum hata etmek istemiyom ama türkçeye dönmüş kısmını okurum kaç adet ve ne için okunucak...

az yaş farkının faydaları, diğer şekilde ister istemez iletişim kopukluğu oluyor. bence hiç tereddüt etme, tamam biraz yorucu olacak 2 küçük çocukla uğraşmak ama ikisi aynı anda büyüyor. En azından sil baştan yapmıyorsun yeni bebiş için. Gerçi annem hala (27 yıl geçmesine rağmen) kendini bana ihanet etmiş gibi hissediyor kardeşim ben 2 yaşındayken doğduğu için, ona göre benimle ilgileneceği vakitten çalıp kardeşimle ilgilenmiş. Benim de tek korkum o, acaba ilerde aynı duyguyu hisseder miyim diye.

Kızlar ya bu aksam yemek yiyoz kocisle ben yemek istemiyom die kaşık kaşık doldurdu agzima bi mide bulantisi geldi bana kocisteki sevinci goreceksiniz , yok dedim ondan degil o kdr doldurursan agzimi daha nolsun dedim kocis hadi ya dedi husranlarda:) benden fazla belirti ario adam yazik:))

kızlar biz de ekim ayında ilk denememizi yapıcaz bebek için yumurtlama günlerini tutturmak için ovulasyon testi kullansam mı acaba?

Ben Arapça okuyabiliyorum hata etmek istemiyom ama türkçeye dönmüş kısmını okurum kaç adet ve ne için okunucak...

canım bebek için okunuyor her gün 1 defa 41 gün boyunca aralıksız okumak lazım adet olduğunda bilen biri devam edebilir.41 e tamamlanacak inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…