Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

offf benimde mutfagi toplamam lazim allahtan yemegim var aksama kuzenime gidicez......

hımmm .... gezmeye gidicen sende değişiklik olur canım gidin........öptüm senide cnm byby herşey için teşekkür ederim canım......

yenı ev yenı ıs yenı bebek ohhhhhh super ve yenı umutlar allhm yuzunuzu guldrsun her daım mutlu olun ınş cnm sen ankaradaydın dmı o hastaneyı bılemdm ama on gorusme yapıyolarsa 2 saat yol olsa ble gt bı konus neler dcekler

Yaa dun aksam mutfak penceresinde yansimami gordum yemek hazirlarkennn resmen sismissss her tarafimmmm yuvarlancam yakindaa

:) olsun bir şey olmaz zayıf olduğun için karnın göbişin yani ön planda ne güzel iştee.......

evet herşey yeni olacak bakalım...... yenilikler güzellikle gelir inşallah canım......yok antalyadayım ama antalyaya 2 saat uzağım ben ..

Laparaskopi değil mi canım.Hadi bakalım inşallah bu işlemden sonra hemen hamile kalırsın kendiliğinden
Ewet cnm .hayirlisi ile insallah.seninde bat bugunmus insallah hamissindir
nefesım naslsın bebegm hastane ıslerını naptın
Cok sukur cnm .yarin laparaskopi olacagim .bakalim zaman neler gosterecek.
Sen de asilama yaptiriyomussun galiba.hayirlisiyla bu sefer tutar insallah
insss kolaycacik gececek canim benimmm duam senlee merakla beklicem genel anestezi mi alcan

Saol hicranim benim.genel anestezi olucakmis.daha once hic almadim .bakalimm.
Gecsin biranonce

Yaa dun aksam mutfak penceresinde yansimami gordum yemek hazirlarkennn resmen sismissss her tarafimmmm yuvarlancam yakindaa

ay nasıl guldum ya allh sana ne dym kız zayf oldugun ıcın hmn bellı olmustr ne guzel gobusun yerım o gobusun ıcındekını bn mıncır mıncır mıncırım onu

evet cnm dun ıgne oldum yarın asılma inş tutar allh yardmcmz olsun cnm yarın byuk gun ıkımz ıcnde allhm kolaylık versn

kızlar ıslerımı btryım geleyım snra by by

genel daha iyi canim bence gecip gidecek ins veee bebisin geliverecek gobisinee
Insallah canim.gelsin artik dimi sipaa

evet cnm dun ıgne oldum yarın asılma inş tutar allh yardmcmz olsun cnm yarın byuk gun ıkımz ıcnde allhm kolaylık versn

Insallah cnm .yarin ikimizde operasyondayiz desene.
Hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…