offf benimde mutfagi toplamam lazim allahtan yemegim var aksama kuzenime gidicez......
tamam canım çok sağol... inşllahh ... inşallah canım ... üzülmemeye çalışıyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim......evet haklısın hergün biraz daha yaklaşıyoruz... 3 ay sonra başka eve taşınacağım daha büyük bir eve kış geçsinde ... evimi taşırım işimi yaparım bakmışım zaman gelmiş çatmış inşallah şimdden heyecanlanıyorum... memorıal hastanesi tüp bebek bölümü iyi midir acaba bugün aradım yapıyorlarmış tüp bebek ön görüşe için gelmeniz gerekli dedi ... telefonda pek bilgi vermediler ... banada 2 saat uzak orası neyapacağım bilmiyorum işimiz çok zor gerçekten
Yaa dun aksam mutfak penceresinde yansimami gordum yemek hazirlarkennn resmen sismissss her tarafimmmmyuvarlancam yakindaa
yenı ev yenı ıs yenı bebek ohhhhhh super ve yenı umutlar allhm yuzunuzu guldrsun her daım mutlu olun ınş cnm sen ankaradaydın dmı o hastaneyı bılemdm ama on gorusme yapıyolarsa 2 saat yol olsa ble gt bı konus neler dcekler
Ewet cnm .hayirlisi ile insallah.seninde bat bugunmus insallah hamissindirLaparaskopi değil mi canım.Hadi bakalım inşallah bu işlemden sonra hemen hamile kalırsın kendiliğinden
Cok sukur cnm .yarin laparaskopi olacagim .bakalim zaman neler gosterecek.nefesım naslsın bebegm hastane ıslerını naptın
insss kolaycacik gececek canim benimmm duam senlee merakla beklicem genel anestezi mi alcan
rica ederim canim.her zamanhadi kolay gelsin sana
Yaa dun aksam mutfak penceresinde yansimami gordum yemek hazirlarkennn resmen sismissss her tarafimmmmyuvarlancam yakindaa
popis buyumus bel kalinlasmiss ne olmuş bana
genel daha iyi canim bence
Ewet cnm .hayirlisi ile insallah.seninde bat bugunmus insallah hamissindir
Cok sukur cnm .yarin laparaskopi olacagim .bakalim zaman neler gosterecek.
Sen de asilama yaptiriyomussun galiba.hayirlisiyla bu sefer tutar insallah
Saol hicranim benim.genel anestezi olucakmis.daha once hic almadim .bakalimm.
Gecsin biranonce
kis kiloda almadim ama ne bilim sismis her taraf iri bisey oldum o ciliz ben yok gibi
kilo almadim ki anacimmm sadece irilestimm
vakit gecmio gibi ama elammm 6ay kalmisss yaaa rabbim o güzel günleri gostersin ins... Rabbim sana ve tum isteyenlere yasatsin
Insallah canim.gelsin artik dimi sipaagenel daha iyi canim bencegecip gidecek ins veee bebisin geliverecek gobisinee
evet cnm dun ıgne oldum yarın asılma inş tutar allh yardmcmz olsun cnm yarın byuk gun ıkımz ıcnde allhm kolaylık versn
Dun gece dualarimdaydin elam ibs olacak dogurmadan gitmicez hic biyere ve artik cok az kaldi hissediyoruminş cnm blyomusun yarın 2. asılmm var yumurtam 21mm olmus dun gece ıgne vurundum bu sefer tutsa barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?