Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar suan okadar kotuyum kı bogazm dugumlenyo aglmm gelıyo bgun olmayan bebegm ıcın gttm suslu bır hatıra defterı aldımve gunluk tutmaya bsladım okadar doluyumkı bebegme anltmya nrden baslıcamı blemedım eger allhm verrse br gun bebegm olursa ona oktmak ıcın hergun yazcam onu ne kadar cok sevp ozledgmı hrgun yazcm

Elaam yapma böyle.Üzme kendini.Kendini üzersen bebeğin gelmez.Sen mutlu bir anne ol ki bebeğin hemen gelsin kucağına.
Ben artık kendimi şöylle teselli ediyorum.Bein bebek istediğimden emin miyim diyorum bazen.9 ay hasta gibi yaşamak.Sonra doğum korkusu.Sonra 24 saat bir bebeğe bakmak çok çok zor şeyler.Kendini unutacaksın.Gerekirse uyumayacaksın.Bunlara hazır olduğumuz zaman verecek Allah.Ben aman ben böyle rahatım bebeğim olsa şimdi eve hapsolacaktım diyorum.
Tabi bunlar adet günlerimde kendime verdiğim teselli.Diğer günler senin yazdığın gibi hissediyorum.Ama üzülmek yok.Dua etmek var.

günaydıııııınnnnnn hasret blaze siz açmışsınız bugün topigi ayyy çok mutluyum kardeşim eşi ve yegenim geliyor bugün.. halasının aşkı geliyooo

günaydıııııınnnnnn hasret blaze siz açmışsınız bugün topigi ayyy çok mutluyum kardeşim eşi ve yegenim geliyor bugün.. halasının aşkı geliyooo

Ayyy ne mutlu sana.Benim hiç yeğenim yok yaaa.Olursa ilk torun olacak benim velet.Bu arada ben adet olmadım testler negatif.Ne yapsam bilemedim.Yerimde duramıyorum

Ayyy ne mutlu sana.Benim hiç yeğenim yok yaaa.Olursa ilk torun olacak benim velet.Bu arada ben adet olmadım testler negatif.Ne yapsam bilemedim.Yerimde duramıyorum

okudum bebegim adet olmadıgını tam yazacaktm test yap diye ama negatif yazmışsın.. normalde beni biliyosun sana hemen koş git kan ver derdim.. ama ben ne zaman evde negatifken yada sonradan çıkmış çizgi görünce kana gitsem 1.2 yi aldım oturdum yerime.. ondan diyemiyorum canım ya.. ben o kadar hayal kırıklıgı yaşadım ki sende yaşama diye yazdım inan ki.. yoksa olumsuz düşüündügümden degil inan ki..

Ben 2 yıldır hiç çift çizgi görmedim canım (( adetlerimde düzensiz ama çatlatma iğnesinden sonra 16.gün oluyordu.bugün 17.gün. Test negatif çıkınca umudum kalmamıştı dün adet olacam diye bekledim.Her namaz saati gittim kontrol ettim bişey yok.öyle olunca ister istemez umutlanıyor insan.
Hayırlısı olsun ya ne yapalım.Belirsizlik rahatsız ediyor ama beni.Negatifse de pozitifse de(!) kan verip verip öğrensem mi diyorum.

Hiiic umutsuzluğa kapılma vakit saat var unutma canım benim tabikide su anda ne desek üzüleceksin ama unutma bebişin gelince bütün bu zorluklar silinip gidecek ve Allahın izniyle bebisin gelecek sadece vakti gelmemiş daha biraz daha sabır canım benim

o zaman git canım.. ne biliyoruz belkide sen beta sı idrarda çıkmayanlardansın Allahım inşallah öyledir.. kanda bi bakmışsın 4-5 haftalık gebesin 2yıldır beklemişsin Rabbim yüzünü hemencecik güldürsün canım benim

Gunaydinnn ruyamda doktordaydim. %90 kiz diyordu bana) bu iki oluyor gecenlerde de yine ultrasona girmistim ruyamda yine kiz demisti doktor

Ben dahil herkes erkek diyo,merakla bekliyorum

Elaaam tüylerim diken diken oldu yapma kuzu bigün o yazdıklarıni sende okucaksin ve hep meleğinin geldigine şükür edeceksin her ay kocaman bi adim daha yaklaşıyoruz az daha sabir bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…