Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Kararsızım kan vermeye gitsem mi bilmiyorum.Ben biraz daha bekleyimde kırmızılar gelmezse gideyim en iyisi.

Gunaydinnn ruyamda doktordaydim. %90 kiz diyordu bana) bu iki oluyor gecenlerde de yine ultrasona girmistim ruyamda yine kiz demisti doktor

Ben dahil herkes erkek diyo,merakla bekliyorum

canım hadi hayırlısı ne güzel işte bu gitmende bence kesin öğrenirsin cinsiyeti ve birsey sorucam tekmeleri hissetmeye başladın mı sen zayıftın dimi daha soru sorim mi

canım hadi hayırlısı ne güzel işte bu gitmende bence kesin öğrenirsin cinsiyeti ve birsey sorucam tekmeleri hissetmeye başladın mı sen zayıftın dimi daha soru sorim mi

İstedigim sorudan baslayabilir miyim)
İnsallah ogrenirim artik yaaa. Tekme hissetmiyorum daha. Sakin durup kendimi dinlersem kipirti hissediyorum ancak hafif hafif. Kilom az degil 58 oldum ama boyum 1.68 olunca kaldiriyorum simdilik daha sorabilirsinn

hayatım kilolu değilsin Masallah cok kilolu olunca hissetmek daha uzun suruyorda ondan merak ettim sen zayıfsın hissedersin iyice
evet sorular bilmediklerimizi öğrenelim programına hosgeldiniz
1. nerelisin
2. kac yıldır evlisin
3. burcun nedir
4. kaynanatörle aran nasıl (bunu niye sordum ben bu ara benimkine iyice gıcık kaptımda)
5. bebişin erkek olursa isim nedir kız olursa isim nedir
6. esin doğuma girecek mi
istediklerini cevapla istediklerini atla

Ne zamandr sinava girmiyordum du bakiim) bursaliyim,tekirdagda yasiyorum. bi kac gun sonra 7 ay bitcek daha yeni gelinim ben
Burcum yengec,bebegim de yengec olcak insallah
Kayinvalidem benim dogumumu biliyo annem de esimin o yuzden kaynana gelin moduna gecemedik hic
İsim olarak kesin bisey yok daha pipi mi kuku mu kismindayiz malumm
Esim doguma girerse kesin aglar ben onu susturmaktan doguramam kapida beklesin de annesi sustursun

günaydın kızlar...
istanbul bugün yağmurlu bir güne uyandı... hava buz gibi... midem berbat durumda... yemeklerden kaçıyorum... nasıl kahvaltı edicem diye kara kara düşünüyorum şuanda

soruları doğru cevapladınız ve koaman bir öpücük kazandınız
kız sen daha tazecik gelinsin yerim ben seni amaaaann
benim kızımda yengeç bu bebişimde yengeç olacak İnsallah
ben esim girsin istiyorum ama bakalım daha netleşmedi

ay ne heyecanlı cinsiyetini öğreneceksiniz.... en son dr gittiğinde kaç haftalıktı bebiş ki göremediler cinsiyetini... Allah nasip kısmet ederse bende 2 hafta sonra öğrenicem inşallah...

Bende beni simarttiginiz icin opucuklerimi gonderiyorumm
Kendi burcum diye soylemiyorum yengec gibisi yok
Esin digerlerine girmis miydi
ay ne heyecanlı cinsiyetini öğreneceksiniz.... en son dr gittiğinde kaç haftalıktı bebiş ki göremediler cinsiyetini... Allah nasip kısmet ederse bende 2 hafta sonra öğrenicem inşallah...
En son 12+3 de gittik doktora canim. Kendimi zor tuttum bu haftaya kadar yaa ama ultrasona da bos yere grmek istemedim. Bu hafta insallah bisey soyler artik Allah hepimize hayirisini versin senin kizin olcak gibi geldi bana

diğerlerine girmemişti o yüzden bunda girmesini istiyorum cunku bu sefer coook korkuyor ve panikliyorum benim en iyi sakinlestiricimdirde kendisi

En son 12+3 de gittik doktora canim. Kendimi zor tuttum bu haftaya kadar yaa ama ultrasona da bos yere grmek istemedim. Bu hafta insallah bisey soyler artik Allah hepimize hayirisini versin senin kizin olcak gibi geldi bana

nede olsa ilk çocuk her iki cinsiyette beni çok çok sevindirecek :) allah en hayırlısını versin herbirimize inşallah.... aminnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…