Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

vakit gecmio gibi ama elammm 6ay kalmisss yaaa rabbim o güzel günleri gostersin ins... Rabbim sana ve tum isteyenlere yasatsin

bebegm gecmyo olurmu sankı dun hamıle haberını verms gbısın bze ama bak 3. ayın bttı ble

Dun gece dualarimdaydin elam ibs olacak dogurmadan gitmicez hic biyere ve artik cok az kaldi hissediyorum

Popo büyürse kiz derler :)) kızınmi olcakki acep
cnm bnm cok saol bnde hepnz ıcın dua edıyorum evet bncede yaklastık ıce mınıklere
Insallah canim.gelsin artik dimi sipaa

Insallah cnm .yarin ikimizde operasyondayiz desene.
Hayirlisi olsun hakkimizda

evet cnm ole herseyn hayrlısı

Nefesimmmm gelecek o sipacik baska yolu yoookkk

Elammmm rabbim bu gunleri yasatsinda dedigimi daha ii anlivan gun gecmiyo gibi ama 3ay bitti

Gamsemmmm kuzummmm hep erkek hissettim ama dr kontrolde belli değil deyince bende kız mi acep diom ama gobisimde sivrii .... Sivri olunca erkek yayvan olunca kiz oluo mus

adaçayını duydum canım ben ama erken yumurtlama için diye biliyorum ben onu.
Hangisini kullanıyorsun canım sen???.Ben bir ara marincap kullanmıştım da.Düzenli kullanmadım doğal olarak ta bir etkisini hissedemedim.

canım ben gg den getirtiyorum carlson balık yğı ismi.doktorlar her balık yağını önermiyor zaten geldiğinde göreceksin diğerlerine göre dha büyük.etkisini de 1-1.5 aydan sonra gösteriyor canım bende öyle oldu yada psikoloik oarak dinç ttuttuğuna inanıyorum bilmiyorum :)hergün düzenli kullanmak gerekiyor balık yağı cok önemli herkesin kullanması gerek aslında..

hicranım 3 ay oldu mu yaa daha dün gibi hatırlıyorum Allahım sana nasip etti inş en kısa znda bizede eder bu duyguyu :) göbiş sivriyse erkek derler göstermiyor kız diye düşünme komşumun kac ay göstermedi şuan oğlu olcak cvok az kaldı :)))

İnşallah canım.Hayırlısı inşallah.Çok sağol.

evet teysesiii 13hafta bitti rabbime sukurrrrr... Allahimmmm sana ve tum arkadaslarima tum el acip isteyenlere nasip etsin bu duygari.... Ben zayif olunca gobus portledi sivrice canim bel agrimda cok bel agrim var dedigimde herkes o zaman erkek.dio sağlıklı olsun da canim

Ben hala regl olmadım :18::18::18:
30 kasım da vurulmuştum çatlatma iğnesini:26::26::26::44::44::44:

adile gümüş de iyi diyorlar

2. aşılaman varmış yarın hadi inşşş bu defa tutar inşş bacım çokk istiyorum yaa senin hamiş olmanıı
bnm tutmadı aşım bu ay kendimz deniyecegiz nasip eger oolmazsa önümzdeki ay bizde aşıya defam

evet abla yarın asılmm var inş tutar cok saol sen adet olmussun abla cok uzlduk allhm byuk elbet bzmde olck

yaa ınanamyorum yaaaaaa kc gundur topıgı 3. sayfada goruyorum kızlar noluyo ya hrkes bska topıkte takılyo valla olmuyo bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…