vakit gecmio gibi ama elammm 6ay kalmisss yaaa rabbim o güzel günleri gostersin ins... Rabbim sana ve tum isteyenlere yasatsin
cnm bnm cok saol bnde hepnz ıcın dua edıyorum evet bncede yaklastık ıce mınıklereDun gece dualarimdaydin elam ibs olacak dogurmadan gitmicez hic biyere ve artik cok az kaldi hissediyorum
Popo büyürse kiz derler :)) kızınmi olcakki acep
Insallah canim.gelsin artik dimi sipaa
Insallah cnm .yarin ikimizde operasyondayiz desene.
Hayirlisi olsun hakkimizda
Tabi koca totomuu kaldirabilirsemmmm
adaçayını duydum canım ben ama erken yumurtlama için diye biliyorum ben onu.Evet ya cok sessiz topik artik sağlık olsun napalim :) arada bi haber almak bile güzel
Evet iymis eskisi gibi değil ama bana uzak
Ins vok bekletmex minislerimiz bu arada adacayini duydunmu çörek otu gibi yumurta kalitsini artiyormiss istersen dene sendr ben gec kaldim ama yinede baslicam bugun gunde 2 bardak yumurtlamadn iki gün önce bırakılıyor
Hangisini kullanıyorsun canım sen???.Ben bir ara marincap kullanmıştım da.Düzenli kullanmadım doğal olarak ta bir etkisini hissedemedim.
Nefesimmmm gelecek o sipacik baska yolu yoookkk
Elammmm rabbim bu gunleri yasatsinda dedigimi daha ii anlivan gun gecmiyo gibi ama 3ay bitti
Gamsemmmm kuzummmm hep erkek hissettim ama dr kontrolde belli değil deyince bende kız mi acep diomama gobisimde sivrii .... Sivri olunca erkek yayvan olunca kiz oluo mus
Ewet cnm .hayirlisi ile insallah.seninde bat bugunmus insallah hamissindir
Cok sukur cnm .yarin laparaskopi olacagim .bakalim zaman neler gosterecek.
Sen de asilama yaptiriyomussun galiba.hayirlisiyla bu sefer tutar insallah
Saol hicranim benim.genel anestezi olucakmis.daha once hic almadim .bakalimm.
Gecsin biranonce
evet teysesiii 13hafta bitti rabbime sukurrrrr... Allahimmmm sana ve tum arkadaslarima tum el acip isteyenlere nasip etsin bu duygari.... Ben zayif olunca gobus portledi sivrice canim
Srn baya uzakmissjn ben merkezde oturuyorum ama isten izin alsam iki araçla hitmek zorundayım ve zaman kaybi onun için ozel ege arif saylana gidiyordum memnunumda bu sefer erkan beye gitcem bebeki olmayan bi kac arkadaşim ona gidio bakalım artık hayırlısı hepimiz icin
Ben hala regl olmadım:18::18::18:
30 kasım da vurulmuştum çatlatma iğnesini:26::26::26::44::44::44:
2. aşılaman varmış yarın hadi inşşş bu defa tutar inşş bacım çokk istiyorum yaa senin hamiş olmanıı
bnm tutmadı aşım bu ay kendimz deniyecegiz nasip eger oolmazsa önümzdeki ay bizde aşıya defam
evet abla yarın asılmm var inş tutar cok saol sen adet olmussun abla cok uzlduk allhm byuk elbet bzmde olck
inşş tutar inşş bacım sterst yapma sakınnnirden duydun kıı adet oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?