Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yavrucum Rabbim banada çift çift nasip edeydi ( maşallah maşallah maşallah) bende rahat olurdum tabi şaka bi yanada bi kaybımız oldugu için bizde tramva yarattı resmen ondan bu tedirginlik..

canım kaybına üzgünüm ama emin ol ben ebelikde okudum en cok kayıplar ilklerde verilir yani üzülmen normal ama bu demek oluyorki sen hamile kalıyorsunnnnnnnnnn yupppiiiiii sadece rahim anca hazırlanıyor yakında gelir bebişin
kız ben evlenmeden once derdimki esime ben 5 tane istiyorum istemiyorsan benle evlenme demiş kadınım simdi rahatsızım demekki samimi istemişim yasda ilerledi dua niyetine geçmiş ikizlen arayı kapatmısız

çok da genç değilim canım ya... ne zaman bebek sahibi olucam da ne zaman ikinciyi düşünücem bilmiyorum senin var mı çocuğun? Ebe misin sen?

selam tatlım nasılsın?

canım ebelikde bir süre okudum üniversitede fakat diplomamı almadan ayrıldım ama okuduklarımda tecrübe oldu bana
küçük bir anektod gülelim eğlenelim
esim diyorki hamileliğim zor geçiyor ya sen okumuşsun ne yapıcagımızı iyi bilmelisin diyor bendeki cevap benim okudum yılda ders olarak bebek nasıl yapılır kısmı vardı ki o kısmı öğrenmemişsin dede görim dedim
benim bu 3. hamileliğim canım İnsallah 4. bebişim olacak yaslandım abovvvvvvvvvv

Ben de hemşireyim de Ebelik bölümü ile ortak derslerimiz vardı 1.sınıftayken, çok yakın ebe arkadaşlarım var da o yüzden sordum canım
Maşallah 4. bebiş miiiiiiiiiii Allah bağışlasın canım

sagol canım benim darısı basına İnsallah çocukların yanaklarından öpe öpe al al yaparlar

:))) dün akşam gittik eşimle, dışarı çıkınca astımım tetikliyor çok öksürüyorum ya acayip korktu ona da geçer diye gelmeyi düşünmüyor :))))))))

bu sefer seninde uzun sürdü gribin.. babam tam 3 hafta yattı.. ilaçta kullandı ama nafile... inşallah en kısa sürede geçer bebişim...

bu sefer seninde uzun sürdü gribin.. babam tam 3 hafta yattı.. ilaçta kullandı ama nafile... inşallah en kısa sürede geçer bebişim...

serap nasılsın cnm? aklım sendeydi? yoğunluğun bitti mi? baban nasıl?

çok geçmiş olsun canım hastalık işe yaramış yalnız

güle güle, görüşürüzzz

Deryacım sormaaa gribin faydalı olduğunu hiç bilmezdim :)))))))

slm kızlar nasılsınız kukucanlarrrrrrrrrrr

Mrb canlarim gunaydinnnnnnnnnnnnn nasilsiniz... Esimmm fena grip olmussssds benimde olmam yakindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…