- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Evet canım 6 haftalıkken kurtaj oldum ben. 4 ay geçti denemeye başladık yeniden
geçmiş olsun yaa, ben de 9 haftalık olmuştum. e o zaman evlenir evlenmez hamile kalmışsın ne güzel işte, yine kalma ihtimalın çook yüksek inşallah. hayırlı zamanlarda kavuşalım bebeklerimizeee
Canım çok geçmiş olsun inş bu defa bebişin yüzünü güldürür inş Rabbim gönlüne göre verir...
kızlar napyosunuz bnm mik zamanı kocs cagryo hscakalın inş bebiş olurI geceler
Kızlar ya bu aksam yemek yiyoz kocisle ben yemek istemiyom die kaşık kaşık doldurdu agzima bi mide bulantisi geldi bana kocisteki sevinci goreceksiniz , yok dedim ondan degil o kdr doldurursan agzimi daha nolsun dedim kocis hadi ya dedi husranlarda:) benden fazla belirti ario adam yazik:))
Elaam iyiyiz kuzum. Benim mikmikler bitti valla. Hadi sana kolay gelsin canım öpüyorum . Bende yattım artık hepiniz öpüldünüz
herkes daha gelmedı tek kaldım
Ben varim tatlim aaaa askolsunn
iveeeet sen varsınya sey sorcam 21. gunm tahll yaplcak acep kahvaltı etsemmı kan alncak
Canim hic 21.gun kan vermedimama bence yeme tatlim genelde kan tahlilleri ac karnina oluyor gebelik haric
Amiiin inşallah canım. Evet tek ilişkide hamile kaldım :) geçen ay denedik olmadı. Bakalım bu ay ne olacak
ama tansyonum dser benm
canım ac karnına gitmen daha iyi, bişeyler yersen ve doktorun ac gel derse boşuna gtmiş olursun. yanına yiyecek bişey al
kan verir vermez yersin.
Günaydın kızlar Nasılsıniz ac tok farketmez diye düşünüyorum hormonlar aclikla toklukla değişmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?