Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canım 6 haftalıkken kurtaj oldum ben. 4 ay geçti denemeye başladık yeniden

geçmiş olsun yaa, ben de 9 haftalık olmuştum. e o zaman evlenir evlenmez hamile kalmışsın ne güzel işte, yine kalma ihtimalın çook yüksek inşallah. hayırlı zamanlarda kavuşalım bebeklerimizeee

geçmiş olsun yaa, ben de 9 haftalık olmuştum. e o zaman evlenir evlenmez hamile kalmışsın ne güzel işte, yine kalma ihtimalın çook yüksek inşallah. hayırlı zamanlarda kavuşalım bebeklerimizeee

Amiiin inşallah canım. Evet tek ilişkide hamile kaldım :) geçen ay denedik olmadı. Bakalım bu ay ne olacak

Kız sewwgi koptum benim kocişde aynı bi midem bulanıyo diyim yada adetim bi gün geçsin hemen yoksa diyo vay vay kele bacılar nolacak bizim bizim bu halimiz yaaa

Elaam iyiyiz kuzum. Benim mikmikler bitti valla. Hadi sana kolay gelsin canım öpüyorum . Bende yattım artık hepiniz öpüldünüz

gunaydın canlarım kızlar doktora gtcem bgun adetn 21. gunu progesteron tahlılı yaptrcak galıba kan da yumurtladgma bakcak kahvaltı etsem mı

Selam kızlar hamile kalmadan önce çok sık giriyordum hamile kaldıktan snra yorgunluktan halsizlikten giremedim rabbim isteyen ehrkese nasip etsin bebiş ..

Günaydın kızlar Nasılsıniz ac tok farketmez diye düşünüyorum hormonlar aclikla toklukla değişmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…