birisi beni mi çağırdı :82:
günaydın kıslaarrrrr.... bakıyorum bugün muhabbete erken başlanmış ha!
iveeeeeet senı bekleyemedık
günaydınn, hoş geldin :)
günaydın hoşgeldin şekerim...
ee anlat hadi dün nasıl gectii
eh sen bu heyecanla bekleyemezsin balım. kan verecekmişsin. ne için tam anlamadım ama :44: kızların dediği gibi yanına bişeyler al ne olur ne olmaz tok gitme.
yaf biz çekmeköyde oturduğumuz için öyle anılarımızın olduğu bir yere gidemedik. çünkü ya karşıda ya da kadıköy tarafındaydı. gitseydik dönemezdin yaneneyse bizim orda bir balıkçı vardı. ohhh mis gibi hamsileerrrr. biz de oraya gittik. özlemiştik. üzerine de söylemesi ayıptır midye dolma sonra kalktık eve geldik. sonra da uyuduk
günaydın canım valla doktorlara hiç belli olmuyo, her ihtimale karşı ac isterse geri dönmesin diye dedim ben:) sen nasılsınnn
evet yaw uyku tutmadı ama hep bole kalkcm artk. adetn 21. gunu gel demstı doktor onn için cnm inş oda ıyı ckar
yaf biz çekmeköyde oturduğumuz için öyle anılarımızın olduğu bir yere gidemedik. çünkü ya karşıda ya da kadıköy tarafındaydı. gitseydik dönemezdin yaneneyse bizim orda bir balıkçı vardı. ohhh mis gibi hamsileerrrr. biz de oraya gittik. özlemiştik. üzerine de söylemesi ayıptır midye dolma sonra kalktık eve geldik. sonra da uyuduk
günaydın canım nasılsın....
eh sen bu heyecanla bekleyemezsin balım. kan verecekmişsin. ne için tam anlamadım ama :44: kızların dediği gibi yanına bişeyler al ne olur ne olmaz tok gitme.
günaydın canım nasılsın....
töbeeeeee ınanmam mik mik olmadgna
inş cnm bnm coooook saolIyiyim canim ekimi bekliuoruz eylulu bitirdik kadima kalmayalimda saglikla gelsin insallah bizimkiler
Elaamm guzel sonuclarla donersin insallah
Ben iyiyim canim aslinda doktoru arayio soesa dahaa ii
benimki de inanmamıştı şaka yapıyorum sandı zavallımya birkaç gündür bende yanma var. ya mantar ya da zorlanmadan dolayı. krem kullanıyorum. onun için kusua bakmasın şey olmadı. zaten dün yemeğe gitmeden hızlıca bir eve uğradım. ovu yaptım ne olur ne olmaz diye. o da silik çıkınca koy poposuna gitsin hesabı zorlamadım kendimi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?