Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ee anlat hadi dün nasıl gectii

yaf biz çekmeköyde oturduğumuz için öyle anılarımızın olduğu bir yere gidemedik. çünkü ya karşıda ya da kadıköy tarafındaydı. gitseydik dönemezdin yane neyse bizim orda bir balıkçı vardı. ohhh mis gibi hamsileerrrr. biz de oraya gittik. özlemiştik. üzerine de söylemesi ayıptır midye dolma sonra kalktık eve geldik. sonra da uyuduk

eh sen bu heyecanla bekleyemezsin balım. kan verecekmişsin. ne için tam anlamadım ama :44: kızların dediği gibi yanına bişeyler al ne olur ne olmaz tok gitme.

evet yaw uyku tutmadı ama hep bole kalkcm artk. adetn 21. gunu gel demstı doktor onn için cnm inş oda ıyı ckar

töbeeeeee ınanmam mik mik olmadgna

sizi çılgın romantiklerrr sonra da uyuduk diyo yaa bi mum bilem yakmadınız mııı

eh sen bu heyecanla bekleyemezsin balım. kan verecekmişsin. ne için tam anlamadım ama :44: kızların dediği gibi yanına bişeyler al ne olur ne olmaz tok gitme.

avatardakı minigim nasıl teyzeleri

töbeeeeee ınanmam mik mik olmadgna

benimki de inanmamıştı şaka yapıyorum sandı zavallım ya birkaç gündür bende yanma var. ya mantar ya da zorlanmadan dolayı. krem kullanıyorum. onun için kusua bakmasın şey olmadı. zaten dün yemeğe gitmeden hızlıca bir eve uğradım. ovu yaptım ne olur ne olmaz diye. o da silik çıkınca koy poposuna gitsin hesabı zorlamadım kendimi valla

hmmmm desene ozmn bgun szn evde formaları gyp sahalara ınersnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…