bende gribim tatlim yaa gecmis olsun kuzucuk nasil
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam...........................29 ocak asılamalı beklıyo
havva63...........................24 ocak
Gamse20..........................7 subat
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................8 subat
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı..........................11 subat
hasret4638.........................16 subat
lılıtıy..................................3 subat
denızasker...........................bahara beklıyor
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem...........................17 ocak .........testı negatıf beklıyo inş pozıtıf olur
vıladımır.............................4 subat
xlxl.....................................20 subat
msa84.................................HAMILE
brlj......................................HAMILE
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK..
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK..
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......
beykanneslı...........................HAMILE
ebrulımavı.............................HAMILE
esmersırıne............................HAMILE
zeycan27...............................HAMILE .......ERKEK..
hıcran4242............................HAMILE
selınay..................................HAMILE
Loyalsun...............................HAMILE
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE
Kızlar merhaba nasılsınız
ates grip canim kv nin yaninda gecirdik geceyi orda bitap düştüm
merhaba zeycncnm sen nasılsınn bendede grıp baslangıcımı var ne anlamadım akmaktan burnum düşücek nerdeysee
Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et miniş nasıl
elaam sagol eklemişsin.. adımı göremeyince üzülmüştüm
bende 10.gün yaptım canım.. en geç 9 günde atar vücuttan dediler.. 10.gün pozitifi görünce aklım gitti tabi ama negatifti yani ertesi gün ikinci çizgi yok oldu.. bence cumaya beklemene gerek yok yarın yap zaten hafifte olsa bi koyuluk olduysa tamamdır..
ay cnm ben yinede perşembe günü yapyım son 1 tane test kaldı zaten koçişin haberi yok testten perşembe yaparım haber veririm size cuma yada cumartesi gideceğiz memlekete gitmeden haber veririm size ay herkez dua ediyor ayetel kürsi okuyorlar cnm akrabalarım kimseye söylemedim bu günkü testimin pozitif çıktığini ilk size söylüycem söz sonra koçişe sonra annemlere akrabalrada 4 ay sonra en son onlar öğrensin ler dimigögüs ucum ağrıyor çok fazla deyil ama 4,5 günden beri ağrıyor vajinma kasığıma sanki bıcak saplanıyor ilk defa buraya belirtilerimi yazdım kı ayyyy çok heycanlıyım allahım hepimize nasip eder işallah
ay cnm ben yinede perşembe günü yapyım son 1 tane test kaldı zaten koçişin haberi yok testten perşembe yaparım haber veririm size cuma yada cumartesi gideceğiz memlekete gitmeden haber veririm size ay herkez dua ediyor ayetel kürsi okuyorlar cnm akrabalarım kimseye söylemedim bu günkü testimin pozitif çıktığini ilk size söylüycem söz sonra koçişe sonra annemlere akrabalrada 4 ay sonra en son onlar öğrensin ler dimigögüs ucum ağrıyor çok fazla deyil ama 4,5 günden beri ağrıyor vajinma kasığıma sanki bıcak saplanıyor ilk defa buraya belirtilerimi yazdım kı ayyyy çok heycanlıyım allahım hepimize nasip eder işallah
canım hayırlı uğurlu olsun ınsallah bebegın sağlıklı ve hayırlı sekılde gelır. Catlatma ıgnesylemı gebe kaldn ? bendede aynı belırtıler var bunları okuyunca heveslenıyrm ama sonra dur dıyorum kendıme umutlanma. Bende ayın 8nde çatlatma oldum bakalım hayırlı haberlerı bızlerde alırız ınsallah
neden erken yaptin ignenin etkisi en az on iki gun sonra geciyo ins cift cizgi bebistendir yoksa cok uzuleceksin biliyorum
sagol tatlimmm.. Kisss ne güzel ciciler almissin tosuncugaaa burayada eklee cok merakliyim ben öyle şeylere fikir olur
canımm benım gecmıss olsuuunnnn.... sanırım bende grıp olcamm burnumu çekıp çekıp duruyom....oh bebişinn ıyımıss.. hadı bakalımm... benımde bu cuma kontrolum varr bebişimmm buymuşmu bakalımmm.. görcezz.... mınnakımı ozledımmm vallaaa... tekmeler atıyozz bakalımm gorıyımm ogluşumu yaaa.... boyu kılosu nasıl cnm ıyımı.... merak ettımm...
neden erken yaptin ignenin etkisi en az on iki gun sonra geciyo ins cift cizgi bebistendir yoksa cok uzuleceksin biliyorum
slm cnm ne güzel tebrik etmişsin ama ben 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün dayanamayıp tet yaptım silik çıktı çok ağladım bebeğim benimlemi acaba diye ama tam olarak sevine miyorum ya iğnenin etkisinden pozitif çıktıysa diye perşembe testi tekrarlıycam işalah rabbim herkeze nasip eder hayırlı evlatlar sen test yapmadınmı cnm regli oldun mu
regly olmadım ama dun test yaptım bu ucuz olanlardan çıkmadı bsy zaten iğneden 15 gun sonra kanda çıkıyormuş dıye duydum. gecen ay 28nde olmuştum regly bu ay da o gunu beklıycem olmazsam kan testı bende korkuyrm negatıf çıkar dıye sennkı ınsallah oyledır canımmm allahım dıleyen herkese nasıp eder ınsallah
oyy masallahhh cok sansli tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?