Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

elaam sagol eklemişsin.. adımı göremeyince üzülmüştüm

merhaba Kızlar bende 6 aydır anne olmak ıcın ugrasıyorumyumurtlamam oluyor fakat catlama olmuyor haftaya salı catlama ıgnesı yapacaklar bu sekılde hamıle kalan varmı bana yardımcı olurmusunuz

ay cnm ben yinede perşembe günü yapyım son 1 tane test kaldı zaten koçişin haberi yok testten perşembe yaparım haber veririm size cuma yada cumartesi gideceğiz memlekete gitmeden haber veririm size ay herkez dua ediyor ayetel kürsi okuyorlar cnm akrabalarım kimseye söylemedim bu günkü testimin pozitif çıktığini ilk size söylüycem söz sonra koçişe sonra annemlere akrabalrada 4 ay sonra en son onlar öğrensin ler dimi gögüs ucum ağrıyor çok fazla deyil ama 4,5 günden beri ağrıyor vajinma kasığıma sanki bıcak saplanıyor ilk defa buraya belirtilerimi yazdım kı ayyyy çok heycanlıyım allahım hepimize nasip eder işallah

canım hayırlı uğurlu olsun ınsallah bebegın sağlıklı ve hayırlı sekılde gelır. Catlatma ıgnesylemı gebe kaldn ? bendede aynı belırtıler var bunları okuyunca heveslenıyrm ama sonra dur dıyorum kendıme umutlanma. Bende ayın 8nde çatlatma oldum bakalım hayırlı haberlerı bızlerde alırız ınsallah

inşallah kuzucum inşallah hadi bakalım bi halay çekelim artık..

slm cnm ne güzel tebrik etmişsin ama ben 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün dayanamayıp tet yaptım silik çıktı çok ağladım bebeğim benimlemi acaba diye ama tam olarak sevine miyorum ya iğnenin etkisinden pozitif çıktıysa diye perşembe testi tekrarlıycam işalah rabbim herkeze nasip eder hayırlı evlatlar sen test yapmadınmı cnm regli oldun mu

sagol tatlimmm.. Kisss ne güzel ciciler almissin tosuncugaaa burayada eklee cok merakliyim ben öyle şeylere fikir olur

olsun cnm aldıkça eklerim. şimdiden bitirdik kıyafetlerini. 3 tane hastane çıkışı, zıbınlar, çıtçıtlılar, patikler, ayakkabılar (ilk adım ayakkabıları dahil), 2 bornoz seti, havlu, alt açma minderi uyku tulumlu, gömlekler, yelekler, 15 mama önlüğü, 20 çift eldiven, port bebe, kanguru, ana kucağı, puset, çoraplar, agız silme mendillerini bile aldım teyzesi. hatta ogluşumuzun oyuncakları bile var :) eklerim buraya da bikaç tane...

aman dikkat et cnm, ben 3 haftada zor kurtuldum. antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım. boyu kilosu normalmiş cnm, 22 cm, 330 gram. bana benziyo :) yüzünü de çok net gördüm :)

neden erken yaptin ignenin etkisi en az on iki gun sonra geciyo ins cift cizgi bebistendir yoksa cok uzuleceksin biliyorum

dayanmadım ya ne zamn yapayım ozamn bi tane testim kaldı sadece 11 ocakta iğne yapıldı ama 10 ocakta sünen şeffa bi akıntım oldu işallah bebiştendir ya olmazsada üzülmem herşey kısmet cnm tek ki rabbim hayırlı olanı versin

regly olmadım ama dun test yaptım bu ucuz olanlardan çıkmadı bsy zaten iğneden 15 gun sonra kanda çıkıyormuş dıye duydum. gecen ay 28nde olmuştum regly bu ay da o gunu beklıycem olmazsam kan testı bende korkuyrm negatıf çıkar dıye sennkı ınsallah oyledır canımmm allahım dıleyen herkese nasıp eder ınsallah

işallah cnm benim bana kalsa kana giderimde koçiş izin vermez ondan habersiz bi test daha yaparım evde varsa süpriz yaparım allahım isteyen herkeze versin işallah

neyse kızlar ben çıkayım açliktan öleceğim yemek yapayımda orucumu acayım sonra yine gelirim byyyyyyyyyy süpürgeme bineyrum gideyrum kibbbbbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…