Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hg ne yapionnnnnnnnnnnnnnnn

ne yapayım cnm ya! hoş bulduk...yan komşuya gittim geldim satış yaptım azcık...yemek yaptım yedim oturdum kk ya!!!!can sıkıntısı
hicran bugün progestana başladım tüp bebek yaptırana kadar her ay içsem olur mu? reglin 16. günü başlayıp beş gün içsem olur mu dkor bu ay öyle verdi bir daha da gitmeyeceğim için o yüzden soruyorum??

himmm tup bebege kadar kullansan olur mu bilmiyorumda bence.bunu dr a sor ona gore kullan yaza kadar ara vercem progestan kullanmak istiyorum.kacinci gun baslayim.kac gun kullanayim die sor kendi kendine kullanma iyice alt ust olmasin hormonlat

himmm tup bebege kadar kullansan olur mu bilmiyorumda bence.bunu dr a sor ona gore kullan yaza kadar ara vercem progestan kullanmak istiyorum.kacinci gun baslayim.kac gun kullanayim die sor kendi kendine kullanma iyice alt ust olmasin hormonlat

normalde hamilelik boyunca bile kullanan varmış....
ama regl geccikmesini düzene koyar diyor bence bir sıkıntı olmaz ama gene arar sorarım....haklısn.....

ins bi dahaki ay gormezsin kirmizilari.... Agrili.mi olur reglin geçmiş olsun

Bebis iyidir ins yarin dr teyzeye gidicez

inş. cnm normalde agrılı ama bu ay çok arttı ağrım 28 günde bir gördüğüm adeterm bbek istediğim zamandan beri 30 güne çıktı bi doktor şart artık

oyy ouyyy kuzucuk inş. güzel haberlerle gelirsiniz

canim iki gun oynamadan bisey olmaz ona takılma sen emi dayanilmayacak gibiyse bi agri kesici ic

hayatım boyunca adet sancılarıma hep dayadım sırf ilaç içmemek için doktora gelincede göğüsümde sert bir kitle hissediyorm ona gitcem gitmişken kadın doğumada bi görüneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…