benimde çok ağrılı olurdu okula giderken falan kac tane agri kesici icerdimhimm git canım iyi olur hem genel bi muayene olursun
hahaa benide ayni sekilde kandirdilar kisss
yaptiii felaket bi bas donmesi kii yer ayaklarimin altindan kaydi.... Cogunda bulanti da yapiomus
keklemisler biziii anam
bebegm ask olsun yenı batınızı soleyn yazyım ddm kızlar da soledı snde sole senı hc unutrmyum bnıyı geceler hayatım
canım reglin 6-7 gün geçti sen hala test yapmadın mı,iyi sabır varmış sende :) söylediğin tarihe göre evet yerleşme kanamasına çok benziyor.Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun bu arada,merak ederiz biz...Kızlarreglım 6-7 gün gectı. Bu akşam 4 damla kadar acık kahverengı lekegeldı. Sızce yerlesme akıntsı olablırmı??
canım benim bat yaklaşık 7 ay sonra artık nasipse :)
Kızlarreglım 6-7 gün gectı. Bu akşam 4 damla kadar acık kahverengı lekegeldı. Sızce yerlesme akıntsı olablırmı??
canım reglin 6-7 gün geçti sen hala test yapmadın mı,iyi sabır varmış sende :) söylediğin tarihe göre evet yerleşme kanamasına çok benziyor.Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun bu arada,merak ederiz biz...
yok yok test yaptım ıkı defa :) 3. Gün yaptım, ıkıncısınıde bu sabah yaptım negatıf cıktı. Ve akşam acık kahverengı leke geldı. Gec döllenme flan olablırmıacaba ?
ya kıslar bn kk ya grınce syfa donuyo szde de oluyomu
canım bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması olacak hale geldiyse testte pozitif çıkması lazım,regl başlangıcı olbilir mi acaba o leke? Devamı da gelmedi değil mi?
günaydin tatlim ben iyiyim kendi adima sen nasilsinnnnn???kızlarrr gunaydınnnnn nasılsınızzzz yeni topik hayırlı olsun bebek haberlerıyle dolsunnnn :) 8 ay olduu hala bebiş yokkksize bişey dicem kızlarr ben bu ay 1 gun arayla arada ıkın gun arayla ilişki yaşadımm bat subat3 doğurganlık günlerını sıkı takip etik su son ucgunden beri dinleniyorum :) adetıme kadar devam etmelımıyım ?yoksa bu saatten sonra yapsamda tutmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?